Dodaj do ulubionych

STEDRIL 30

IP: 62.89.80.* 06.09.04, 23:19
Czy słyszała któraś o tych tabletkach anty?? Kosztują niewiele bo chyba koło
7 zł i jeszcze refundowane z kasy chorych, biore mercilon już 2 lata i
troszke mi to po kieszeni idzie, tylko czy ta cena nie ma gdzies ukrytego
haczyka. jak któras wie cos na temat ich skuteczności lub nie to prosze o
podzielenie sie refleksjatongue_out
Obserwuj wątek
    • Gość: slonko 200 Re: STEDRIL 30 IP: 62.89.80.* 06.09.04, 23:24
      to raczej chyba stediril 30 - aaa już sama nie wiemtongue_out
      • Gość: Alicja Re: STEDRIL 30 IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 07.09.04, 07:58
        witaj,
        zaywałam Novynette, ale tyłam jak sie okazuje teraz chyba nie po
        nich....zaproponowano mi -podobno nienajgorsze Stedril30?/ tak sie pisze?/
        w 6 dobie taki skok cisnienia-170/120....zakończyłam przygode z tym lekiem.
        Pozdrawiam, może to tylko przyp[adek, każdy organizm jest inny,
        pa, pozdrawiam,
        Ala
    • Gość: Basia Re: STEDRIL 30 IP: *.devs.futuro.pl 07.09.04, 09:09
      Cześć! Stediril biorę od tygodnia-to za krótko aby coś miarodajnego
      stwierdzić.Przdtem prawie 8 lat brałam Triguiliar, zmieniłam ze wzgl. na
      cenę - Triguilar prawie 30 zł/msc, Stediril 3 zł/msc.Zobaczymy , na razie ok.
      czyli żadnych skutków ubocznych , ale to dopiero 1 tydzień.Napiszę za 2
      tyg. co i jak.O stedirilu jest dużo na forum- wpisz w wyszukiwarce.
    • Gość: justy Re: STEDIRIL 30 IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.09.04, 09:45
      Stediril 30
      cena: 2,85
      resztę znajdziesz używajac forumowej wyszukiwarki.
      • Gość: dagm Re: STEDIRIL 30 IP: *.w / 62.233.160.* 07.09.04, 17:38
        hej ja biore stedirill 30 od półtora roku wczesniej logest ale chciał mnie
        zruinowac finansowo, poszlam do pani gin i jej o tym szczerze powiedzialam, ona
        okazala sie super kobietką i przepisala mi stedirill 30 (sa refundowane i place
        za 3 opakowania ok 8,50 zl to naprawde niedrogo), czuje sie po nich super,
        zadnych mdlosci, bolu glowy czy tycia co po logescie sie zdarzalo, a zadnych
        haczykow nie ma lekarz moze przepisac ci je normalnie cyzli jako nie
        refundowane i wtedy opakowanie kupujesz za ok 8 zl, a jesli refundowane max 3
        opakowania na wizycie przepisuje i placisz tyle co pisalam na poczatku, ale co
        3 mies trzeba isc na wizyte
    • Gość: Niania Re: STEDRIL 30 IP: 62.233.250.* 07.09.04, 17:54
      STEDIRIL 30 (a nie Stedril)

0,030 mg Ethinylestradiolu
      0,150 mg Levonorgestrelu

Pigułki nie mają żadnego haczyka, przynajmniej mnie nie zahaczyły, a biorę od 2
      lat. To, że pigułka jest tania nie oznaczą, że gorsza, ani, że z większym
      wskaźnikiem Perla. Nie znaczy też, że jak tania to wszystkim będzie służyła i
      wszyskie na sygnał możemy zacząć łykać właśnie Stediril.
    • Gość: kat Re: STEDRIL 30 IP: *.ec.pl / *.ec.pl 07.09.04, 22:31
      czesć ja biorę stediril około 1,5 roku nic mnie dzięki nim nie boli okres mam
      jak w zegarku i poza tym nie ma plamień i bólu głowy jak po cileście(30 zł). Po
      ostatniej wizycie u lekarza dostałam 9 recept i mam świety spokój z lekarzem i
      strachem na kilka miesiecy pozdrawiam i polecam bo po co tyle płacić
      • ukulka Re: STEDRIL 30 08.09.04, 21:22
        Cześć!
        Brałam Stediril przez ok 5 lat - dla mnie rewelacja. Absolutnie żadnych skutków
        ubocznych, okres co do godziny, żadnych bólów głowy itp. Po odstawieniu
        odczekałam 2 miesiące i za pierwszym podejściem wink)) zaszłam w ciążę. Urodziłam
        śliczną zdrowa dziewczynkę. Ale ponieważ każdy organizm jest inny, więc chyba
        lepiej spróbować samemu.
        Pozdrawiam, Ula
        • Gość: slonko200 :) IP: 62.89.80.* 08.09.04, 23:09
          Dzieki wszystkim wam. Mnie Mercilon (30zł) tez doprowadza do bankructwatongue_out
    • Gość: anialw Re: STEDRIL 30 IP: 195.205.230.* 15.09.04, 11:20
      ja też brałam stediril30, na początku się bałam, ale potem spoko, teraz
      zmieniłam na Harmonet - może droższe, ale po stedirilu (chyba bardzo
      przywaliłam), jak brałam mercilon, marvelon to nie miałam aż takiego
      przybywania kg, ale to nie jest regułą. Zobaczę jak będę czła się po
      Harmoinecie, niby są ,,lżejsze?, ale nie wiem
      pozdrawiam moje 2 czy trzy koleżanki biorą i sobie b.chwalą stediril30
      • enaka Re: STEDRIL 30 08.10.04, 16:16
        Was tez spytam:

czy mialyscie kiedys problem z grzybica przy steridilu? to dla mnie bardzo
        wazne, bo teraz dwoje lekarzy polecilo mi evre, ktora moze mi pomozesad
        pzdR
        • Gość: pati2k Re: STEDRIL 30 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.10.04, 17:13
          Bo Evra jest teraz bardzo na czasie smile Nawet Skrzynecka, Jusis i Horodynska ja
          reklamuja wink
          Co do grzybicy, moze sie zdarzac przy kazdych srodkach hormonalnych. To wlasnie
          jeden ze skutkow ubocznych pigulek i plasterkow, ktory moze, ale nie musi
          wystapic...

Pozdrowionka
          • Gość: Kat Re: STEDRIL 30 IP: *.ec.pl / *.ec.pl 08.10.04, 23:47
            tak ostatnio wychwalałam stediril a teraz już od miesiąca leczę się z grzybicy
            nie wiem czy to jest spowodowane innymi czynnikami czy tabletkami
            • agi3 Re: STEDRIL 30 12.10.04, 21:46
              No witam serdecznie...Jaa biore sTediril 30 od miesiąca..rewelacja?Cóż,za dużo
              powiedziec nie mogę,ale ja osobiscie jestem bardzo zadowolona. STediril jest to
              najstarsza tablektka antykoncpcyjna i ma ona inne dawki,co nie oznacza,że jest
              gorszy.Ja jescze uczęszczam do szkoły,więc nie mam kasy,żeby wydać 30 czy też
              60 zł miesięcznie na tabletki,zresztą po co przepłacać??Wiecie dlaczego
              większość lekarzy przepisuje LOGEst albo inny środek o podobnej cennie?POnieważ
              tam gdzie chodzicie, o ile jest to lekarz z Przychodni z Narodowego Funduszu
              Zdrowia,ma podpisaną umowę z nimi i dlatego po kolei zaleca te tabletki..No
              cóż..MOje znajome własnie były jednymi z tych,które brały Logest..jedna z nich
              przytyła 12 kg w ciągu 10 miesięcy!!A druga przestała brać po 2 opakowaniu,bo
              miała ciągle zawroty głowy oraz towarzyszące temu wymioty..Ale kazdy organizm
              jest inny. JA jestem bardzo zadowolona z Stediril 30 i nie mam zamiaru ich
              zmieniać.Na początku miałam małą panikę,bo mój okres trwał 5dni i później
              miałam odrazu przed 9dni plammienie,ale to jest normalne,zresztą byłam dzisiajj
              u ginekologa i wszystko jest wporządeczku...Ciąża mi nie grozi ani żadne inne
              powikłania..czegoś więcej wymagać od tabletek?Mi starczy tyle..
              POZDRAWIAM smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka