Dodaj do ulubionych

DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:01
CZY KTOS ZNA MOZE JAKIEGOS DOBREGO LEKARZA Z TYCH OKOLIC?BARDZO PROSZE O
WPIS.LECZE SIE JUZ 3 LATA NA NADZERKE, GRZYBICE I ZAPALENIE POCHWY NA
PRZEMIAN 3 LATA A CHCEMY MIEC Z MEZEM DZIECKO I CHYBA NAJWYZSZY CZAS ZEBY
ZADBAC O SIEBIE I POZBYC SIE TEGO SWINSTWA.PROSZE O RADE...
Obserwuj wątek
    • roleczka11 Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC 17.09.04, 13:33
      Hej!!!
      Ja jestem z Kutna i mogę polecić Ci z czystym sumieniem dr.A.Ziebę.Pracuje w
      szpitalu a prywatnie przyjmuje na Królowej Jadwigi w budynku apteki - tam są
      także gabinety lekarzy. To jest lekarz z prawdziwego powołania i
      profesjonalista!
    • Gość: k Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 17:13
      dr.Andrzej ZIEMBA
      przyjmuje na Chrobrego w Kutnie.w pon. i czw. od 15 do 20.nie ma zapisow.wizyta
      kosztuje 50zl z USG.serdecznie polecam.
      • Gość: anka Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 12:29
        DZIEKUJE SERDECZNIE.MYSLALAM ZE NIE DOSTANE ODPOWIEDZI NA SWOJE
        PYTANIE.SLYSZALAM ROWNIEZ ZE DR. LIPIEC JEST NIEZLYM GINEKOLOGIEM.POZDRAWIAM
      • Gość: ANIOLEK. Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 12:30
        JA ROWNIEZ DZIEKUJE.NAPEWNO SKORZYSTAM...
        • Gość: nak Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC IP: *.kutno.mediaclub.pl 19.09.04, 13:44
          Podobno dobry jest też (zwł. przy powikłaniach) dr. Krajewski, który przymuje w
          Kutnie w piątek po południu i w sobotę od rana w prywatnym domu na Długosza
          blisko pizzerii. Lekarz ten pracuje w Łodzi w Centrum Zdrowia Matki Polki i
          wszystkie jego klientki tam rodzą. Wizyta 60zł.

Najlepiej jakby Łodzianki się o nim wypowiadziały
          • Gość: abc Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:05
            podnosze watek bo chyba wart zainteresowania...
    • wana Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC 23.09.04, 12:39
      W Kutnie polecam niejakiego Wiktora K... (niepamiętam nazwiska, ale pracuje w
      Waszym szpitalu, jego żona jest chyba okulistką...) Jak sobie przypomnę, to
      dopiszę.
      Pozdrawiam
      wana
      • wana Re: DOBRY GINEKOLOG Z KUTNA I OKOLIC 23.09.04, 12:43
        Wiktor/Witold Karaśkiewicz
        Pozdrawiam
        wana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka