Dodaj do ulubionych

solcogyn raz jeszcze

IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 13:14
mialm w srode smarowanie solcogynem.(dosc duz nadzerka).
przedtem mialam spore upławy....i zapalenia caly czas.....i stad decyzja o
smarowaniu solcogynem....
martwi mnie tylko to, ze mam caly czas upławy takie jak przedtem.
a mylalam ze wszytsko przejdzie...moze ten jeden raz smarowania to za malo?
jak poznac ze pomoglo?
czy te upławy to normalne i jeszcze beda?
aha,mam jeszcze brac albothyl i sterovag potem....
czekam na wasze rady,
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: solcogyn raz jeszcze 18.09.04, 14:46
      jezeli masz duza nadzerke to jednorazowe smarowanie nie pomoze. Sama nie
      zobaczysz, czy pomoglo, ale ja sadze ze pomoglo na pewno, tyle ze nie
      zlikwidowalo calej nadzerki od razu. Idz do lekarza na kontrole po miesiaczce,
      bez tego sie nie obejdzie.
    • gupik Re: solcogyn raz jeszcze 18.09.04, 15:29
      Ja miałam zabieg solcogynem prawie 10 razy. To była meganadżerka, ale warto, bo
      nie mam po niej ŻADNEGO śladu, ginekolodzy nie chcą wierzyć, że kiedykolwiek ją
      miałam. Upławy będą się zmniejszać wraz ze zmniejszaniem się nadżerki. Ale nie
      tak od razu. Powodzenia i cierpliwości!
      • Gość: mag Re: solcogyn raz jeszcze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 18:54
        dzieki.
        ide za 2 miesiaczki do kontroli.......to zobaczymy, ale jakies 10 razy to mnie
        przerazilo ( chyba fortune strace)moze to zamrazanie byloby lepsze.??
        te uplawy to masakra......ani ciut lepiej...
        • Gość: mag Re: solcogyn raz jeszcze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 18:56
          jeszcze cos...wraz z uplawami "sa takie dziwne wloski"....naprawde dziwne to
          wszytsko....
          • gupik Re: solcogyn raz jeszcze 19.09.04, 12:07
            smile z 10 razy, bo ja miałam nadżerkę prawie na 2/3 pochwy. Ale - tak jak
            napisałam - śladu nie ma, więc warto wydać każde pieniądze.
            Po zabiegu nie mozna się kochać 1-3 dni, dopóki ze środka nie wyleci taka
            błonka, jak końcówka palca w gumowych rękawiczkach wink To wymrożony nabłonek. A
            o tych włoskach to powiedz ginekologowi, mi żadne włoski nie wychodziły wink W
            pochwie raczej nie rosną.
            Chyba, że ginegolog miał owłosione ręce wink smile))) Sorki za niewybredny żart smile
            Ale idź i poinformuj się, czy musisz się tym martwić.
          • gupik Re: solcogyn raz jeszcze 19.09.04, 12:11
            .... acha: mi pani ginekolog (we Wrocławiu) dawała takie podwójne składane
            lusterko, tak że sama śledziłam postępy w likwidowanio nadżerki. Serio! Zawsze
            przed i po kolejnym zabiegu sobie lookałam, jak to tam wygląda. Potem zaczęłam
            tez przychodzić z mężem i... on też sobie zaglądał, a pani gin. mu tłumaczyła
            wszystko, co robi smile))) Oczywiście zostałam zapytana o zgodę wink
            Takie lusterko to dobry wynalazek, bo jak widzisz postępy to jest dodatkowy
            aspekt psychologiczny leczenia. Odkąd zaczęłam lookać lusterkiem, wszystko
            zaczęło się szybciej goić i znikać.
    • Gość: mag Re: solcogyn raz jeszcze IP: *.icpnet.pl 19.09.04, 17:28
      hihi....to byl kobieta wiec chyba nei miala owlosionych rak....wyglada na dosc
      zadbana..choc nigdy nie wiadomo.
      co do "koniec palca o dgumowej rekawiczki"...nic takiego "nie wylecialo",a
      pierwszym razie ma to "wyleciec"?
      nic tylko ciagle uplawy....od jutra albothyl...
      p.s chyb apojde tez sobie zakupic podwojne lusterko.
      martie si etylko ze nic mi nei wyplynelo "gumowy palec",moze ten 1 raz nic nei
      pomogl.kompletnie (a zuzyla az 2 fiolki)....hm?
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka