Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:07
w sumie jest lista dobrych ginekologw ale ogolna i zeby znalezc kogos w
warszawie trzeba sie niezle naszukac
dlatego wpisujcie tylko ginekologow w warszawie. najlepiej z adresami i
ewentualnie numerami tel.
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: rutka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.10.04, 16:25
      dr. Śmiertka (kobieta) ciepła i serdeczna, przyjmuje w poradni medycyny
      rodzinnej MERMED przy ul. Grzybowskiej tel. 6547574,cena za wizytę 70 zł,
      cytologia 30 zł
      • Gość: a mama Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 09.10.04, 00:20
        jestem pacjentka pani dr smierto od roku i z kazdym miesiacem mam coraz wiekszy
        niepokoj o to czy dobrze mnie prowadzi. moj problem polega na za niskim jej
        zdaniem poziomie progesteronu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, stad
        rozregulowanie okresu. dala mi przez 10 dni cyklu orgametril i niby powinno byc
        ok, ale okres jest skapy jak nigdy dotad. czuje podswiadomie ze cos jest nie
        tak i to troche mnie wykancza. dr jest bardzo sympatyczna, patrzy dosc
        calosciowo na kobiete, ale nie moge z reka na sercu powiedziec ze to jest ten
        wymarzony lekarz.
        mam nadzieje ze ona sie nie myli w tym co robi, bo dwaj poprzedni lekarze dr
        raczynski i dr niemiec byli glownymi specjalistami od zapisywania srodkow
        antykoncepcyjnych bez badan. wiec oczywiscie do nich pani dr nie mozna
        porownywac bowiem byla by to jasna niesprawiedliwosc wobec niej.
        • urbanchaos Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 14.05.05, 22:42
          to nie niski poziom progesteronu a pewnie podwyższona prolaktyna=zaburzona
          owulacja i stąd brak prosgesteronu
      • rybka000 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 09.10.04, 15:40
        hm.. Ja też mam pewne zastrzeżenia co do jej sposobu leczenia.
        Podczsa wizyty a byłam wtedy dziewicą pani doktor odpuściła sobie cytologię i
        wziernikowanie choć miałam lekkie upławy.. pół roku póżniej okazało się, że mam
        dużą krwawiącą nadżerkę a takie zmainy nie dzieją się w błyskawicznym czasie.
        Najprawdopodobniej było to już wtedy do wykrycia sad(
        • Gość: a mama Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 11.10.04, 09:41
          dziekuje za reakcje, choc to dosc przerazajace co piszesz i tym bardziej
          utwierdza mnie w przekonaniu ze cos nie tak. jak czlowiek poczyta sobie polowe
          tych opowiesci o ginekologach to mozg zaczyna sie lasowac i przerazenie ogarnia.
          • rybka000 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 11.10.04, 10:25
            teraz mam fantastycznego lekarza i to na dodatek w ramach NFZ więc bezpłatnie.
            To doktor Gmyrek, przyjmuje w klinice Jolly Med na ul. Lelechowskiej,
            tel. 659 78 89, trzeba zapisać się telefonicznie miesiąc wcześniej. To świetny
            lekarz więc ma bardzo dużo pacjentek.
            • Gość: kalinosia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:07
              ja też polecam dr. Gmyrka. Fajny facet z niego i dobry lekarz smile. Pracuje na
              codzien w Centrum Onkologii w Klinice Nowotworów Narządów Płciowych
              Kobiecych.Choc czytałam wiele postów, że jest może zbyt bezpośredni tzn. mówi
              np. na Ty i wielu dziewczynom to nie odpowiadało. Szczerze mówiąc dla mnie to
              fajne, jak przychodzę do CO na kontrolę i dr. Gmyrek mnie zaczepi "witaj
              Agnieszko, co tam słychać?". Zupełnie mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie.
              Niemniej fachowcem jest bardzo dobrym.
              • Gość: aneta Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.centertel.pl 13.05.05, 11:07
                Kalinosiu, a możesz podać jakieś bliższe namiary na dr. Gmyrka. Na Diane 35
                wychodowałam sobie guzka i poszukuje dobrego lekarza.
                Aneta
    • pru-nella link 02.10.04, 17:36
      ponad 200 nazwisk i adresow:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11348558
      • Gość: a mama Re: link IP: *.chello.pl 11.10.04, 09:48
        wskazowka pelna informacji, tylko co z tego jeszcze rok temu nieznajac pani dr
        smiertko znalazlam pochlebna opinie o niej na liscie dobrych ginekologow a
        zycie pokazalo co innego. w koncu nie jestem swinka doswiadczalna i nie moge
        sobie, a wlasciwie nie chce zmieniac lekarza co chwila. ginekolog jest wedlug
        mnie jest bardzo intymnym doswiadczeniem jesli chodzi o medyczne spotkania i
        nie jest latwo dokonywac tu czestych zmian tym bardziej ze nie wiadomo na kogo
        nastepnym razem sie trafi.
    • Gość: ela 1 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: 193.59.91.* 11.10.04, 09:57
      Pani dr. Krystyna Załucka CM Euromed 529 70 00 529 70 71 lub przyjmuje u
      Damiana na Wałbrzyskiej.
    • katka16 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 11.10.04, 11:09
      www.ginekolog.com/
      • Gość: Ania Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 09.03.05, 08:28
        A ktorego lekarza polecacie w przychodni "Zdrowa" ? Jeśli ktoś był proszę o
        opinie.
        • Gość: Madzia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: 213.17.171.* 01.06.05, 15:53
          ja byłam u dr Kulika - miły lekarz, wizyta z USG 100zł, ale poświęca duzo
          czasu, wszystko wyjaśnia.
    • klemensa11 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 11.10.04, 22:41
      dziewczyny, a lekarz (chyba jednak kobieta) na pierwsza wizyte? i ktora
      spokojnie pogada o antykoncepcji. z gory dziekuje za wszystkie info smile
      • Gość: gh bemowo- dr piwowarska IP: *.chello.pl 07.03.05, 19:30
        wydaje sie sztywna, ale jak wchodzisz do gabinetu to 'napiecie' mija. moim
        zdaniem fachowa, mila, dokladnie wszystko tlumaczy, sama nawet zaczyna temat o
        antykoncepcji.
        wizyta 70 zl- LEK_MED
    • Gość: *Loona* Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 18:46
      Czy Ktos z was zna pana doktora Karola Wypycha? Podobno przyjmuje gdzies w
      gabinecie prywatnym przyjmuje? Oraz w Szpitalu Brodnowskim. Bardzo prosze o
      opinie na jego temat jesli jestescie jego pacjentkami!!!
      • Gość: anka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 08.03.05, 22:58
        dr Wypych przyjmuje prywatnie w "spółdzielni" przy szpitalu bródnowskim. Bardzo
        doświadczony lekarz. Spytaj w szpitalu, na położnictwie - napewno Cię
        pokierują.Jeśli nie to daj znać, poszperam w papierach i znajdę nr tel do
        prywatnego gabinetu.

Pozdrawiam
        Ania
    • Gość: ali Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:40
      A zna ktoś dr Szaferską??
    • Gość: lena Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.05, 12:01
      uwaga na syna doktora wypycha (nie pamiętam imienia). to zarozumiały buc!!!
      zdecydowany przerost formy nad treścią. a co do ojca, to może prywatnie jest
      ok, ale będąc u niego na oddziale nie udało mi sie porozmawiać z PANEM
      ORDYNATOREM (choc się starałam)!!!
      Ja proponuje dr Juchnicką z enel medu, o której już sporo dobrych opinii na
      forum
    • basbusaa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 10.03.05, 10:23
      Też polecam dr Juchnicką. Byłam u niej właśnie po przeczytaniu opinii na tym
      forum i jestem zadowolona. O wszystko pyta, wszystko tłumaczy.
      • barszczyk75 a w ALFIE? np dr.Drapczynska, albo Jozwiak??? 09.05.05, 10:55
        macie z niemi jakies doswiadczenie?
    • aap1 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIEInflancka 10.03.05, 15:19
      Czy któraś z was leczyła się u dr Bożeny Jędrzejowskiej z Inflanckiej???
      • Gość: figaro Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIEInflanck IP: *.acn.waw.pl 13.03.05, 23:16
        polecam dr. PAŁASZEWSKIEGO z multi-medu na okopowej . bardzo dobry cierpliwy
        lekarz , wszystko wytłumaczy i pokarze. w ramach wizyty / 70 zł/ robi usg.
        naprawde polecam
        marta - mama majki-3 tyg. i filipka 4,5 lata
        • after_eight Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIEInflanck 10.05.05, 10:58
          > polecam dr. PAŁASZEWSKIEGO z multi-medu na okopowej . bardzo dobry cierpliwy
          > lekarz , wszystko wytłumaczy i pokarze. w ramach wizyty / 70 zł/ robi usg.
          > naprawde polecam

czy tylko on robi w ramach wizyty usg? chodziłam do dr Ejmockiej w Multimedzie
          i ona nie robiła
    • uprise Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 09.05.05, 11:02
      > w sumie jest lista dobrych ginekologw ale ogolna i zeby znalezc kogos w
      > warszawie trzeba sie niezle naszukac

Właśnie dlatego założyłam forum o ginekologach w Warszawie, jak się kliknie w
      ten czerwony napis poniżej to jest właśnie tam. Zapraszam!
      • irenan2000 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 09.05.05, 11:43
        Poszukuje dobrego lekarza ginekologa ze szpitala św.Zofii.
        • marzenia11 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 09.05.05, 21:56
          Nieustannie i z głębokim przekonaniem, po bardzo trudnych przejściach i bardzo
          ciężkich dwóch operacjach polecam prof. Romualda Dębskiego. Świetny
          specjalista, dokonał cudu w moim zyciu (nie przesadzam).W kontakcie ciepły,
          serdeczny i przyjazny.Fachowiec.Mówi do kobiet na "ty", nie wiem czy do każdej
          w każdym wieku ale do młodych tak. Mi to nie przeszkadza, ale są takie ktorym
          może tak (czytałam już na forum, kiedys, bardzo dawno). Odbiera telefony w
          trakcie wizyty, ale sa one bardzo dyskretne i w ogóle nie miałam poczucia
          pozostawienia bez opieki. Mi taki telefon lekarza do niego uratował życie, więc
          to rozumiem.Kiedy nie może pomóc odsyła do innych miejsc, nie czaruje, że zna
          się na wszystkim.Wizyta w gabinecie prywatnym kosztuje 300zł, w tym usg. I
          pewność, że nie musze już tego u nikogo konsultować. Skąd ta pewność moja?
          Trafiłam do niego mając wyniki badań w ręku i 4 skierowania do różnych
          szpitaliw w Warszawie i do kliniki w Lublinie.Profesor Dębski nie patrząc w
          badania ( w tym w usg wykonane wcześniej), sam badając powiedział dokładnie to
          co inni określili na podstawie wyników badań i swojego badania. Zrobiło to na
          mnie bardzo duże wrażenie.POnadto jest bardzo opanowany i umie przekazać
          rzeczowo i spokojnie trudne informacje. W efekcie: mając zagrożoną wycięciem
          macicę i inne powikłania, mam macicę i dodatkowo mogę urodzić dziecko.
          • super.kinia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 13.05.05, 08:17
            marzenia11 napisała:
            prof. Romualda Dębskiego. Świetny
            > specjalista, dokonał cudu w moim zyciu (nie przesadzam).
            >Wizyta w gabinecie prywatnym kosztuje 300zł, w tym usg. I
            > pewność, że nie musze już tego u nikogo konsultować.

300zł? nie uważasz że, to trochę, hm... dużo? Wiem, wiem, na zdrowiu sie nie
            oszczędza, ale i tak 300 to dla przeciętnej Polki ZA DUZO jak na 1 wizytę
            (czesto 3 minutową - wypisanie recepty i cześć).
            A państwowo gdzieś przyjmuje, czy tylko wykształcił sie za pieniądze podatników
            i żaden szpital NFZ nie jest godzien takiej sławy? Wiem ze to co pisze jest
            gorzkie i pewnie zaraz mnie zlinczujecie za to, ale czy nie wydaje sie wam ze ci
            wszyscu super-specjaliści-ginekolodzy, sa tacy świetni prywatnie, a panistwowo
            odwalają chałturę i po przekroczeniu progu NFZ opadaja z nich siły witalne i
            cała ta wiedza i fachowość?

Pisze to z własnego doświadczenia, bo własnie na takim super-fachowcu
            (wynoszonym pod niebiosa na forum) bardzo sie zawiodłam - nie dosc ze ucierpiało
            na tym moje zdrowie, to jeszcze portwel...
            • marzenia11 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 13.05.05, 23:49
              Profesor Dębski zoperował mnie osobiscie na oddziale ginekologii w szpitalu
              bielańskim i nie dał żadnych jakichkolwiek sygnałów tego, żebym mu za tę
              operację zapłaciła. Nie wiem czy przyjmuje gdzieś w przychodni.Pewnie nie.
              Natomiast podczas mojego pobytu w szpitalu traktował mnie dokładnie tak samo
              jak traktuje podczas prywatnej wizyty. Dla niego liczy się zdrowie pacjentki.
              To Twój wybór i Twoich wartości. Rozumiem i bardzo Ci współczuję, że się
              zawiodłaś na lekarzu i do tego zapłacilaś mu kupę pieniędzy. ja zanim trafiłam
              do Dębskiego zrobilam bardzo dokładny wywiad i dowiedziałam sięo nim bardzo
              dużo. I widziałam dla siebie szansę. Miałam wewnętrzne przekonanie, że jezeli
              on mi nie uratuje macicy to znaczy, że w tym momencie wiedza medyczna była taka
              (oczywiście w Polsce, bo na leczenie za granicą nie stać mnie i nawet o tym nie
              myslalam)i umiejętności lekarzy takie, że tak się musiało stać. Oczywiście jest
              to kwestia wyboru i ryzyka, ktore chcesz ponosić w związku ze swoim leczeniem.
              Pisałam już w jaki sposób profesor zdobył sobie moje zaufanie. Wiedz, że jestem
              bardzo krytyczna i wymagająca i z dystansem podchodzę do ludzi, ktorzy
              cokolwiek mają zrobić ze mną i moim ciałem. Dlatego uwazam, że mną moga się
              zajmować tylko ludzie bardzo dobrzy dlatego, żeby uniknąć takich doświadczeń,
              ktore Ty przezyłaś. W związku z tym poszłam samam do jednego z najlepszych
              specjalistów od usg-150zł i zanim trafiłam do p[rofesora bylam jeszcze u 4
              lekarzy (każdy po 100zł). I teraz tak. Dobre usg 150zł, ale nawet takie zwykłe
              też kosztuje 80-100zł. Z usg idziesz do lekarza-100zł. On mówi coś poważnego i
              naturalne jest i często się zdarza że idziesz do jeszcze jednego, żeby
              sprawdzic co powie-100zł. Gdy to dodasz wychodzi Ci 300zł? Chyba tak. A ja idąc
              do profesora: mam pewność że jest bardzo dobrym specjalistą i nie muszę się już
              konsultować, poza tym podczas jednej wizyty robi mi usg i nie czekam kilka dni
              z badaniem i oszczędzam sobie nerwy. I czas, bo wszystko zalatwiam za jednym
              razem. Ale to kwestia wartości i wyborów. Ja się oddaję w ręce specjalistów,
              ktorych wczesniej sprawdzam, z różnych stron i uważam, że jeżeli ktoś jest
              bardzo dobry i ma talent to niech zarabia na tym bardzo duże pieniądze. Bo ma
              do tego podstawy. Już. Gorzej jak ktos bierze kasę io nie dość że nie pomaga to
              jeszcze krzywdzi. Wtedy otwiera mi się nóż w kieszeni. Pozdrawiam
              • super.kinia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 14.05.05, 11:10
                wiem, że moze 300 zł dla jednaj osoby znaczy co innego,niz dla drugiej. Kwestia
                priorytetów i mozliwości. Ja za wizytę+usg i od razu opis USG zapłaciłam 160,
                wiec jak na Warszawe i prywatną klinikę to nie az tak duzo, ale jak na moje
                mozliwosci,co tu dużo ukrywac - to jednak duzo.

nigdy nie byłam u Dębkiego, kojarze go tylko z Tv i prasy, wiec w sumie nie moge
                powiedziec nic o jego profesjonaliznie. Mnie denerwuje coś innego - smutna
                rzeczywistośc - mimo składek na NFZ, jezeli potrzbuje jakiegos badania, albo
                leczyc sie natychmiast, to musze płacic niemałe pieniądze prywatnie, u lekarzy
                ktorzy jednoczesnie pracują w NFZ i dokładnie to samo mogliby wykonac nieodpłatnie.
                • marzenia11 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 14.05.05, 21:37
                  Wzięłam kredyt na leczenie. prowadzę działalność gospodarczą więc mam tyle
                  pieniędzy ile pracuję - od lutego do konca marca nie pracuję (najpierw przed,
                  potem byłam po operacji). Teraz pozyczam pieniądze żeby spłacać kredyt i żeby
                  coś jeść. Ale w obliczu konsekwencji dla mnie na całe zycie wątpliwości miałam
                  dokładnie przez 5 minut od momentu gdy się dowiedziałam ile kosztuje wizyta u
                  profesora.Choć autentycznie zrobilo mi sie słabo.
                  Co miesiąc-niezależnie od dochodu-płacę 700zł na zus (takie są składki dla osób
                  prowadzących działalność) i naprawdę chwyta mnie coś co można opisać słowami
                  nie tolerowanymi przez regulamin forum. POnieważ byłam u profesora prywatnie
                  dostałam skierowania na badania koniexczne przed operacją tez na druku
                  prywatnym więc trzeba je było zrobić prywatnie. W laboratorium wyceniono je na
                  350zł. Nawet nie wiesz ile czasu i nerwów zajęło mi zdobycie skierowania od
                  lekarza w przychodni. szkoda pisać. Bylam nawet zła, że nie mogą mi zrobić tych
                  badań w szpitalu. Ale ponieważ nie zdążyłam sobie zrobić ekg więc zrobiono mi w
                  szpitalu na takim sprzecie, że zrozumialam dlaczego lepiej nie robić badań w
                  szpitalu. Po prostu takie są realia. A życie i zdrowie jest jedno. ja nie
                  ryzykuję. Teraz nie mam pieniędzy (wrócilam do pracy ale musze splacić dlug) i
                  jestem naprawdę bardzo, bardzo szczęśliwa. Bo pieniądze raz są, raz ich nie ma
                  (przeżyłam jedno i drugie), a ja teraz przygotowuję się i swój organizm do ...
                  pst.Gdyby nie profesor nie byłoby takich mozliwości.
                  PS.nie do konca jest tak, że lekarz może wykonać coś wprzychodni w ramach nfz.
                  Po prostu nfZ narzuca limity i ograniczenia itp. i dyrekcjajakiegoś zespołu
                  placówek służby zdrowia na zebraniach z pracownikami pietnuje przychodnie
                  ktore robią za dużo badań pacjentom, bo to za bardzo zwiększa koszty!! Sama
                  słyszałam.PA
        • lolalilu Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 09.05.05, 22:03
          Jest bardzo wielu świenych doktorów w tym szpitalu - a potrzebny jest Ci
          bardziej ginekolog czy bardziej położnik?

Osobiscie polecam dr Grażynę Mazur - świetna kobieta i doświadczony lekarz.
          Przyjmuje prywatnie w gabinecie na Łuckiej.
          • marzenia11 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 09.05.05, 22:19
            W jakim szpitalu? W Bielańskim? Owszem. Ja piszę o, miom zdaniem, najlepszym.
            Ale nie jestem w ogole pewna tego, czy faktycznie napisałaś do mnie. Troche się
            gubię czasami w tych postach (tzn. ktore do kogo itp.). POzdrawiam z usmiechem
            na dobranoc smile
          • pomme Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 10.05.05, 09:03
            ja tez polecam dr Mazur, prowadzi moją ciążę, cierpliwa kompetentna zyczliwa i
            odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. wizyta 130pln ( nistety) tel na
            Łucką 654 24 64
    • milka04 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 10.05.05, 08:54
      czy któraś z Was mogłaby mi polecić naprawdę dobrego gina ze św.Zofii? jestem
      już po ciąży,mam dużą nadżerkę i chcę by wreszcie jakiś lekarz mnie
      wyleczył.czytałam wiele pozytywnych opini i dlatego zastanawiam się nad wyborem
      jednego z tych lekarzy- dr Rodzeń, dr Kukulski, dr Szymański, drTymińska, dr
      Muszyńska.tylko którego wybrać?a może inny?
    • Gość: wikula Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:16
      a czy któraś z Pań moze sie wypowiedziec na temat ginekologów przyjmujących w
      przychodni na Koszykowej ? Jest tam jakis lekarz godny polecenia ?
      • Gość: JCM Katarzyna Więch-przyjmuje na Waliców 20, 70 PLN/w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:02
    • Gość: to ja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 09:23
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums
    • Gość: mycha10 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.aster.pl 01.06.05, 12:24
      A znacie może jakiegoś dobrego lekarza w przychodni: medica 2000 ?
    • magmmma Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE 01.06.05, 15:41
      A czy znacie doktora Maja z LIM-u? Jesli tak, to prosze o opinie. Dzieki
    • Gość: magda Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:22
      a ja chodze do lekarza panstwowo, znalazlam jedno dane na forum, o lekarzach
      przyjmujacych w ramach NFZ. dostalam skierowanie na wszyskie badania (nawet
      toxo). to dr Szachowski.
    • apple13 dr Cesarz 02.06.05, 09:25
      Czy któraś z Was zna dr Cesarza? Ktoś mi Go polecił, ale nie jestem do końca
      przekonana. Przyjmował na Gocławku a teraz w przychodni (prywatnej) na
      Marszałkowskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka