Dodaj do ulubionych

Wrocław-Corfamed...

11.10.04, 11:02
Proszę o oponie na temat gabinetach
oraz lekarzach tam pracujących.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: szmaja Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.04, 22:32
      bylam ja kdo tej pory raz - wrazenie bardzo dobre, lekarz (dr bielicki)
      wiedzial o czym mowi, a to zdarza sie rzadko.
      • mamaidy Re: Wrocław-Corfamed... 11.10.04, 22:41
        Ja chodzę do dr. Kotkowskiej bardzo polecam, prowadziła moją ciążę. Jest raczej
        z tych co "dmuchają na zimne" niż odwrotnie. U innych nie byłam.
    • Gość: aga Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:28
      Ja też chodze do Corfamedu i do p. dr Kotkowskiej - jestem bardzo zadowolona
    • Gość: gloana Re: Wrocław-Corfamed... IP: 62.233.176.* 04.11.04, 16:47
      A czy robią w tym Corfamedzie kolposkopię?
    • Gość: Jo Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.11.04, 21:34
      A ja nie polecam. Odstawiają tam masówkę - polityka firmy to niska cena, ale za
      to jak najwięcej przyjęć danego dnia; ścisk, tłok, szybkie wizyty bez
      indywidualnego podejścia do pacjentki i problemu; wizyty konsultacyjne niby za
      darmo i bez rejestracji, ale nagroda tej, której się uda na tę konsultację
      faktycznie dostać, ewentualnie dostac w czasie krótszym niż 1,5 godz.
      czekania...Mnie po takim czasie oczekiwania szpurnięto receptą, w dodatku z
      lekiem, na który jestem uczulona i to było w karcie leczenia. O czym to
      świadczy - wnioski wyciągnijcie same...
      • Gość: glana Re: Wrocław-Corfamed... IP: 62.233.176.* 05.11.04, 09:14
        Jo wobec tego kogo mogłabys mi polecic.Masz jakiegoś dobrego ginekologa.Bo ja
        leczę się u doktor Miś -Michałek z Bulwaru Ikara.I ostatnio mnie zaskoczyła,bo
        nie chciala mi zrobić cytologii.
        • Gość: Jo Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.11.04, 10:24
          Niestety, też jestem na etapie poszukiwań - ponieważ ginekolog to dla mnie jak
          lekarz pierwszego kontaktu wink) bardzo zależy mi na tym, by trafić na kogoś
          dobrego...Parę dni temu poszukiwałam na gwałt ginekologa i trafiłam do dra
          Papieża (i tu szok - przyjmuje na NFZ, więc po raz pierwszy odbyłam wizytę za
          darmo...)- trudno mi jeszcze coś konkretnego o nim powiedzieć, ale pierwsze
          wrażenie dobre - konkretny, ale delikatny (jestem histeryczną pacjentką wink na
          moją prośbę zrobił mi wymaz i dał na niego skierowanie, czyli też za darmo...W
          każdym razie następnym razem też do niego pójdę i może wtedy wyrobię sobie
          konkretną opinię.
          • Gość: Agata Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 11:10
            Czy mozesz dac namiary na dr Papieża? Jestem w dole gotówkowym i byłoby super
            isc do kogoś bezpłatnie...
            • Gość: Jo Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.11.04, 12:22
              Dr Papież przyjmuje w Starmedzie na ul. Młodych Techników 7, tel. 355-50-
              00...Nie wiem tylko, jak jest z okresem oczekiwania, bo mnie się "fuksnęło" -
              udało mi się zarejestrować juz na drugi dzień po telefonie do nich, ale chyba
              tylko dlatego,że zwolniło się jakieś miejsce...
      • someone_u_like Re: Wrocław-Corfamed... 08.11.04, 15:12
        Co za BZDURA!!! Chodze do Corfamedu od kilku lat, do dr. Mazurca i
        Barcikowskiego. Podejscie do pacjeta baaaaaaaaardzo indywidualne, swietni
        specjalisci, mili, uprzejmi i delikatni. Robią mi cytologie, usg i sprawdzanie
        ph regularnie, nie musze nawet prosic. Moje wizyty sa zawsze dlugie ale faktem
        jest ze trzeba sie wystac w kolejce(wysiedziec w zasadzie), jednak to sie
        oplaca bo sa dobrzy. Konsultacje sa za darmo, ja u mazurca bylam z wynikami w
        gabinecie, bez kolejki i nie na szybcika.

Nie twierdze, ze wszyscy lekarze w Corfamedzie sa tacy świetni jak wymienieni
        przeze mnie. Ale nie cierpie uogólneń. Napisz po prostu ktory Cie tak
        potraktował to ostrzezesz inne Panie.

dr Mazurca i dr Barcikowskiego polecam z czystym sumieniem.

pozdr.
        • Gość: Marta Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:53
          Ja także chodzę do dr Barcikowskiego.. i podpisuję się pod Twoim postem smileMoże
          się czasem spotykamy przed gabinetem winkpozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka