olkii 11.10.04, 11:02 Proszę o oponie na temat gabinetach oraz lekarzach tam pracujących. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szmaja Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.04, 22:32 bylam ja kdo tej pory raz - wrazenie bardzo dobre, lekarz (dr bielicki) wiedzial o czym mowi, a to zdarza sie rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaidy Re: Wrocław-Corfamed... 11.10.04, 22:41 Ja chodzę do dr. Kotkowskiej bardzo polecam, prowadziła moją ciążę. Jest raczej z tych co "dmuchają na zimne" niż odwrotnie. U innych nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:28 Ja też chodze do Corfamedu i do p. dr Kotkowskiej - jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloana Re: Wrocław-Corfamed... IP: 62.233.176.* 04.11.04, 16:47 A czy robią w tym Corfamedzie kolposkopię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.11.04, 21:34 A ja nie polecam. Odstawiają tam masówkę - polityka firmy to niska cena, ale za to jak najwięcej przyjęć danego dnia; ścisk, tłok, szybkie wizyty bez indywidualnego podejścia do pacjentki i problemu; wizyty konsultacyjne niby za darmo i bez rejestracji, ale nagroda tej, której się uda na tę konsultację faktycznie dostać, ewentualnie dostac w czasie krótszym niż 1,5 godz. czekania...Mnie po takim czasie oczekiwania szpurnięto receptą, w dodatku z lekiem, na który jestem uczulona i to było w karcie leczenia. O czym to świadczy - wnioski wyciągnijcie same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glana Re: Wrocław-Corfamed... IP: 62.233.176.* 05.11.04, 09:14 Jo wobec tego kogo mogłabys mi polecic.Masz jakiegoś dobrego ginekologa.Bo ja leczę się u doktor Miś -Michałek z Bulwaru Ikara.I ostatnio mnie zaskoczyła,bo nie chciala mi zrobić cytologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.11.04, 10:24 Niestety, też jestem na etapie poszukiwań - ponieważ ginekolog to dla mnie jak lekarz pierwszego kontaktu ) bardzo zależy mi na tym, by trafić na kogoś dobrego...Parę dni temu poszukiwałam na gwałt ginekologa i trafiłam do dra Papieża (i tu szok - przyjmuje na NFZ, więc po raz pierwszy odbyłam wizytę za darmo...)- trudno mi jeszcze coś konkretnego o nim powiedzieć, ale pierwsze wrażenie dobre - konkretny, ale delikatny (jestem histeryczną pacjentką na moją prośbę zrobił mi wymaz i dał na niego skierowanie, czyli też za darmo...W każdym razie następnym razem też do niego pójdę i może wtedy wyrobię sobie konkretną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 11:10 Czy mozesz dac namiary na dr Papieża? Jestem w dole gotówkowym i byłoby super isc do kogoś bezpłatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.11.04, 12:22 Dr Papież przyjmuje w Starmedzie na ul. Młodych Techników 7, tel. 355-50- 00...Nie wiem tylko, jak jest z okresem oczekiwania, bo mnie się "fuksnęło" - udało mi się zarejestrować juz na drugi dzień po telefonie do nich, ale chyba tylko dlatego,że zwolniło się jakieś miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
someone_u_like Re: Wrocław-Corfamed... 08.11.04, 15:12 Co za BZDURA!!! Chodze do Corfamedu od kilku lat, do dr. Mazurca i Barcikowskiego. Podejscie do pacjeta baaaaaaaaardzo indywidualne, swietni specjalisci, mili, uprzejmi i delikatni. Robią mi cytologie, usg i sprawdzanie ph regularnie, nie musze nawet prosic. Moje wizyty sa zawsze dlugie ale faktem jest ze trzeba sie wystac w kolejce(wysiedziec w zasadzie), jednak to sie oplaca bo sa dobrzy. Konsultacje sa za darmo, ja u mazurca bylam z wynikami w gabinecie, bez kolejki i nie na szybcika. Nie twierdze, ze wszyscy lekarze w Corfamedzie sa tacy świetni jak wymienieni przeze mnie. Ale nie cierpie uogólneń. Napisz po prostu ktory Cie tak potraktował to ostrzezesz inne Panie. dr Mazurca i dr Barcikowskiego polecam z czystym sumieniem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wrocław-Corfamed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:53 Ja także chodzę do dr Barcikowskiego.. i podpisuję się pod Twoim postem Może się czasem spotykamy przed gabinetem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś