Dodaj do ulubionych

Wyniki tarczyca

04.02.21, 18:31
Witam,

Proszę o pomoc w interpretacji wyników badań krwi pod kątem tarczycy. Kobieta, 23 lata
TSH 3,56 (Norma 0,2-4,0)
fT4 13,4 (Norma 12-22)
ATPO 14,0 (Norma <34,0)
ATG 11,1 (Norma <115).

Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka