Gość: Kasia IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 17:52 Szukam dobrego ginekologa w Poznaniu, ponieważ chce zmienic swojego i nie wiem do kogo najlepiej pójść. Dzięki z góry za jakieś info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nola Re: Ginekolog - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:48 bardzo polecam Pania dr Sanocką -Maciejewską z kliniki ARS MEDICA na Podgórnej 4. Przyjmuje prywatnie, mam kilka znajomych, ktore u niej sie lecza i nie moga sie nachwalic. Poza tym, ze dobry lekarz to jeszcze ekstra kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
mdiak Re: Ginekolog - Poznań 30.10.04, 19:52 Już raz pisałaś posta z tym pytanie, odpowiedziałam Ci...Jak rozumiem ten lekarz nie? Pozdrawiam. Magda P.S. A to naprawdę dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ginekolog - Poznań IP: *.icpnet.pl 31.10.04, 15:48 Sorry, ale to chyba była inna "Kasia". Ja zadałam to pytanie po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
mdiak Re: Ginekolog - Poznań 31.10.04, 17:28 To polecam jeszcze raz : fantastyczny p. dr Adam Mościcki - kompetentny, delikatny, cierpliwie i wyczerpująco odpowiadający na każde pytanie, a do tego jeszcze sympatyczny . Prowadził moją ciąże - pod jego opieką czułam się bezpiecznie. Jest szefem IIIgo odziału na Polnej, przyjmuje w prywatnym gabinecie na ul.Ściegiennego. W gabinecie jest rzecz jasna USG i KTG. Większość moich koleżanek już do niego chodzi . Polecam, to świetny fachowiec, lekarz przyjazny kobiecie. Jeśli chcesz jakieś namiary na pana doktora pisz do mnie: mdiak@sote.pl lub gg 6628806 Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ginekolog - Poznań IP: 217.153.178.* 02.11.04, 16:23 Mariola Ropacka polecam bardzo, a jeszcze bardizej jej meza. z pormienistej super, wszystko wyjasnia pomoga... Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Ginekolog - Poznań 08.11.04, 08:59 Podpisuje sie pod Twoim postem mdiak...tez chodzilam do dr Moscickiego)) Polecam z calego serca!!! Z nastepna ciaza teze pojde do niego!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: Ginekolog - Poznań IP: *.icpnet.pl 02.11.04, 18:13 polecam dr. kubiaczyk -paluch!przyjmuje na Murawie w gabinetach wraz z innymi lekarzami z polnej...specjalizjuja sie w nieplodnisci, al etez pomagaja w roznych kobiecych problmach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ann99 Re: Ginekolog - Poznań 02.11.04, 18:29 Roza a moglabys podac jakie blizsze namiary:telefon,ceny wizyty,czy maja USG? Bo tez jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: Ginekolog - Poznań-do ann99 IP: *.icpnet.pl 06.11.04, 15:14 podaje numer, 820 30 51, ul. slowianska 55c.wizyta 100zł, ale w tym usg, cytologia, wszelkie podst. badania.oczywiscie jesli chodzi o badanie hormonow to osobno sie placi ( a sa dosc drogie, jeden hormon okolo 30zł).uwazam ze sa bardzo kompetetni, fachowi..itd.a nachodzilam sie juz do paru lekarzy w poznaniu ( i byli to lekarze z raszei, ze sw. rodziny)nigdy neiu bylam zadowlona.dopiero tu sie mna fachowo zajeli.Fakt dosc drogo,ale chyba na tych sprawach nie mozna oszczedzac..... ja chodze do dr. kubiaczyk - paluch....czy ty si etez do neij wybierasz??masz jakies opinie????jest mloda, mila, i skuteczna. uwazam tez "ze nie naciaga na pieniadze", wykonuje tylko to co ma. takei moje zdanie....... jak bedzies zmiala jakies pytania...pisz!chetnie pomoge.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Ginekolog - Poznań-do ann99 07.11.04, 23:30 Hej, czy każda wizyta to 100zł i usg i cyt? przecież nie za każdym razem jest to wymagane/konieczne.. czy za zwykłą wizytę również 100zł? Pytam, ponieważ chciałabym wybrać się do dr paluch i nie wiem, czy mój portfel to wytrzyma... ;- ) KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: Ginekolog - Poznań-do kika IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 21:28 niestety tak......100 zł kazda wizyta.... wiem duzo,mnie troche to tez boli....ale coz...choidzlam po roznych jzu ginekologach i jakos tu nareszcie u dr. paluch czuje sie pewnie,ze jestem w dobrych rekach po prostu.bylam u niej 3 razy....al ez checia czkeam tez na ine opinie o pani dr.?/??? pozdr/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: Ginekolog - Poznań-do kika IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 17:51 podnosze...))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Ginekolog - Poznań-do kika 09.11.04, 19:21 Wielkie dzięki. W grudniu pójdę do niej, zobaczymy - wiele zależy od pierwszej wizyty... Pozdrawiam cieplutko, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ginekolog - Poznań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 22:54 Polecam pana Tomasza Dmochowskiego specjalistę II stopnia -namiar znajdziesz na stronie www.lmm.pl/przychodnia/lista1.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilyth Re: Ginekolog - Poznań 09.11.04, 21:06 ja polecam doktor Beatę Ożegowską (na NFZ ul Winiary 10C, prywatnie na Przyjaźni i na Strzeleckiej). Miła, rzeczowa, kompetentna. Usg w gabinecie panstwowym to tez plus Prowadzila mnie w ciazy i przed i jest super kobitka. Tylko na NFZ zawsze z tydzień sie trzeba wczesniej umowic, chyba ze to coś extra pilnego. Jak chcesz namiary to pisz na maila. A w Wyborczej chyba widzialam jej ogloszenie z nowym nr telefonu dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś