Dodaj do ulubionych

dr Alina Warmińska

31.10.04, 22:00
chciałam się dowiedziec jakie macie opinie na jej temat. ja lecze sie u niej
od 5 miesiecy. jesli chodzi o atmosfere jestem zadowolona. bardzo miła
kobieta, dokładnie tłumaczy, wizyty nie są drogie (na Kilinskiego w Olesnicy,
we Wrocławiu w Vicie słyszałam ze trzeba długo czekac).
Obserwuj wątek
    • mila30 Re: dr Alina Warmińska 06.11.04, 20:21
      CZEŚĆ!NIE MAM JESZCZE OPINI, ALE SIĘ DO NIEJ WYBIERAM.PAMIĘTASZ KIEDY PRZYJMUJE
      W O-CY?
      • ilarysa Re: dr Alina Warmińska 07.11.04, 08:25
        w olesnicy- w pon. i czw. jakos od 16 chyba do skutku, az skonczy sie kolejka. a
        w vicie w piatki od 15.30- 18. czekam na odpowiedz
    • magdzik777 Re: dr Alina Warmińska 07.11.04, 15:24
      Witam!!!
      Faktycznie jest bardzo bardzo miła. Chodziłam do niej przez kilka lat, bo
      miałam problemy z zajściem w ciążę. Mogę powiedzieć, że leczyła mnie w ślepo,
      bo nigdy nie kazała robić żadnych konkretnych badań tylko czekać i brać leki.
      I dobrze że w końcu zmieniłam lekarzasmile
      A przyjmuje faktycznie w poniedziałki i czwartki od 16 na ul. Kilińskiego.
      Może i ona jest dobra, ale jeśli dzieje się cos bardziej skomplikowanego to...
      raczej nie do niejsad

mama Oli
    • magdzik777 Re: dr Alina Warmińska 07.11.04, 15:26
      Ilarysa jesteś z Oleśnicy?????
      • ilarysa Re: dr Alina Warmińska 07.11.04, 19:11
        nie, ale mieszkam między wroc a olesnicą. p. warminską poleciła mi znajoma. w
        sierpniu mialam wypalanke na kilinskiego. z doktor jestem zadowolona. podejscie
        ma super. zaczynam sie jednak obawiac czy cos jest nie tak bo upławy nadal
        mam... niedługo sie wybieram na kojelna kontrole. szukam tez innej doktor bo
        ciekawa jestem jak ktos inny bedzie widzial "te sprawe". moze polecasz kogos?
        • magdzik777 Re: dr Alina Warmińska 08.11.04, 14:05
          Ja też miałam u niej robioną wypalankę parę lat do tyłu.
          A poleciła mi ją moja kuzynka. Nachwalić jej nie mogła, że taka miła i w ogóle.
          Ale ona do niej chodzi po tabletki antykoncepcyjne i od czasu do czasu się
          przebadać. Podejście ma super to fakt, ale to nie tylko o to w tym wszystkim
          chodzi, choć to też ma znaczenie.
          Powiedz czy starasz się o dzidziusia?
          Napisałaś szukam tez innej doktor . Czy to znaczy że musi to być kobieta????
          Jeśli chcesz skontaktuj sie ze mną na gg 5518332.
          Pozdrawiam!!!
        • labeg Re: dr Alina Warmińska 08.08.05, 19:57
          ilarysa a moze dr Ewa Wierzbicka-Legeżyńska? Ma gabinet na Mościckiego w
          Olesnicy (na NFZ) tel. 3986076 i prywatny na Hallera tel. 3983509 lub 79 44774.
          Na Moscikiego godz. przyjec pon., sroda 12.30 -19.30, wt, czw., pt. 8-15. Na
          Hallera we wtorki i czwartki 16-19
    • ona-92 Re: dr Alina Warmińska 03.06.15, 19:29
      chciałam się dowiedzieć mniej wiecej ile kosztuje wizyta u Dr Aliny Warmińskiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka