Dodaj do ulubionych

Pytanie do młodych mam!!!!

IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:09
Czy zdarzyło sie którejś z was, że po zajściu w ciążę jeszcze przez jakiś
czas dostawałyście okres??? Czy to jest mozliwe???Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • urbanchaos Re: Pytanie do młodych mam!!!! 19.01.05, 21:47
      ja nie jestem mamą,ale tu i na forum ciąża,dziewczyny opisywały przypadki nawet
      do 3 m-ca ciązy miłąy okres
    • sara2000 Re: Pytanie do młodych mam!!!! 20.01.05, 00:23
      Ja miałam normalny okres w pierwszym miesiącu ciąży. Zaniepokoiło mnie to, że
      bezpośrednio po okresie nadal miałam twarde, bolesne piersi. Zrobiłam test i
      okazało się, że to ciąża.
    • joisana Re: Pytanie do młodych mam!!!! 20.01.05, 09:16
      Owszem jeden raz jest możliwy u ok.5% kobiet, więcej, nawet do3,4 miesiąca to
      przypadki niezwykle nieliczne ok 0,1%, może nawet rzadziej. I nie ma to nic
      wspólnego z krwawieniem/plamieniem implantacyjnym. Zależy to od wielu
      czynników, ja miałam jedną miesiączkę (obfitą i bite 6 dni), u mnie spowodowane
      to było późnym jajeczkowaniem (lub dodatkowym, pod koniec cyklu) i zbyt małą
      ilością progesteronu podtrzymującego ciążę.
      Jednak każde krwawienie z dróg rodnych przy istnieniu lub podejrzeniu ciąży
      jest potencjalnym zagrożeniem dla zarodka/płodu i powinno być natychmiast
      skonsultowane z lekarzem.
    • Gość: Ewa Re: Pytanie do młodych mam!!!! IP: *.studio / *.crowley.pl 20.01.05, 10:46
      Moja kolezankam miala okres przez 4 miesiace ciazy. Kiedy w koncu go nie dostala
      to poczula ruchy plodu. Potem dostala od lekarza ostry ochrzan, ze nie zglaszala
      sia na wczesniejsze badania. A po co miala sie zglaszc, jak nie miala zielonego
      pojecia, ze jest w ciazy? Urodzila slicznego chlopczyka.
    • Gość: ola Re: Pytanie do młodych mam!!!! IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:48
      no to nieźle!!!!podejrzewam, że może to być spowodowane tabletkami antykop. nie
      dotyczy to bezpośrednio mnie, ale moją przyjaciółkę, dobrze, że jutro idzie do
      lekarza... mimo wszystko dzięki za pomoc.pozdrawiam
    • mamalgosia Re: Pytanie do młodych mam!!!! 20.01.05, 14:01
      bzdura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka