Gość: Nie znajoma IP: *.chomiczowka.net.pl 24.01.05, 16:18 Co sądzicie na temat tabletek antykoncepcyjnych Regulon??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tazzy Re: Regulon 24.01.05, 18:13 Cześć, ja biorę pierwsze opakowanie (wcześniej nie brałam innych srodków) i mam plamienie cały czas. Poza tym wydaje mi się, że troche spuchłam. Pisałam o tym w innym wątku. Chyba jeszcze za wcześnie, żeby zobaczyć inne skutki np przybieranie na wadze. Ja biorę regulon też z tej przyczyny, żeby się pozbyć trądziku post-młodzieńczego(mam 32 lataA Ty jak się po nim czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doma Re: Regulon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 18:16 Cześć. Ja brałam regulon przez prawie 2 lata. Byłam zadowolona, o ile nie brać pod uwagę ze bolały mnie piersi. Ale ja zawsze byłam drazłiwa na bóle w czasie okresu i typowe objawy dla miesiaczki.W czasie brania regulonu okres dostawalam z regularnoscia co do godziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie znajoma Re: Regulon IP: *.chomiczowka.net.pl 25.01.05, 18:30 Witaj!Biorę już go 3 miesiace i w sumie czuje się po nim dobrze.... wiem,że jesli chodzi o tycie w czasie brania tych tabletek muszę ćwiczyć i ograniczać jedzonko...niewiem czy wywołane to jest hormonami... jeśli chodzi o trądzik to powiem Ci,że wszystko wraca do normy( wcześniej brałam inne tabletki i zniszczyły mi cerę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIUNIA Re: Regulon IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.02.05, 12:49 JA GO BIORĘ OD 6 MIESIĘCY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. TROSZKE PRZYTYŁAMALE TO ZAPEWNE Z POWODU NADMIERNEGO JRDZENIA SŁODYCZY. OGRANICZYŁA JE I WSZYSTKO WRACA DO NORMY. OKRES DODTAJĘ CO DO GODZINY A I PRZY OKAZJI JEST KRÓTSZY MNIEJ OBFITSZY, I SIE LEPIEJ CZUJĘ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
teinti Re: Regulon 25.01.05, 18:47 ja juz wzcesniej pisalam...Mi regulon nie sluzyl.Spuchłam, miałam nedzne libido , no i chyba na sam koiec pojawil sie poczatek depresji(bralam 7 miesiecy)...rychlo w czas zaprzestalam.ale kazdy ma inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Regulon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 13:33 a dla mnie wymarzone tabletki.wczesniej bralam daine i cilest. tez bylo dobrze ale teraz jest "normalnie".cera bardzo ladna,jedynie lekki bol piersi przed okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Regulon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:18 Brałam Regulon pół roku, w celu uregulowania okresu (problemy z zajściem w ciążę). Żadnych nadprogramowych krwawień, zbędnych kilogramów też nie zauważyłam, samopoczucie bez zmian, jedno "ale" - w czasie stosowania tabletek częściej zapadałam za infekcje gardła i zatok, nie wiem czy to ma związek z antykoncepcją, jednakże po odstawieniu tabletek problemy się skończyły...no i zakaz palenia...Po odstawieniu tabletek wystąpiły 3 regularne cykle po czym wszystko wróciło do "normy" niestety Odpowiedz Link Zgłoś
karolina2 Re: Regulon 12.03.05, 19:37 Na który dzień po ostatniej tabletce dostajecie okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Regulon IP: *.autocom.pl 13.03.05, 20:50 ja kończę opakowanie w niedzielę a okres dostaje w czwartek po południu. przy pierwszym opakowaniu trochę się martwiłam że za długo nic sie nie dzieje i nie mogłam się doczekać kiedy w końcu dostanę okres ale już się przyzwyczaiłam, tym bardziej, że wszystko jest idealnie regularne, zegarek moge regulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Regulon IP: *.net.autocom.pl 13.03.05, 21:11 ja jestem zadowolona. żadnych problemów. wcześniej zazywałam kilka lat mercilon ale lekarz powiedział ze to jest to samo tyle że regulon tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
just_me39 sprzedam Regulon 14.03.05, 17:19 Mam do odsprzedania 2 opakowania Regulony, sa wazne do 08.2006. Jesli ktos bylby zainteresowany prosze o kontakt: just_me39@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś