Dodaj do ulubionych

HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP

IP: *.chello.pl 31.01.05, 00:54
Dziewczyny proszę pomóżcie ,ginekolog mi wyjechał i nie mam kogo zapytać.W
którym dniu cyklu [dokładnie jak nie jesteście pewne nie piszcie]robi się
badania FSH,LH,prolaktyny,DHEA ,DHEAS oraz androstendionu?Dzienks
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP 31.01.05, 11:10
      Ale zależy, pod jakim kątem chcesz się zbadać, bo hormony pełnią po kilka
      funkcji i zależy, co Ci szwankuje, bo na przykład inne wartości obowiązują przy
      progesteronie, jeśli chce się podpatrzeć ciążę, a inne, kiedy chcesz się
      przyjrzeć owulacji.

Mam nadzieję, że nie rozzloszcze Cię tym niezawierającym dokładnej odpowiedzi
      postem.

16%VOL
      22%VAT

• Gość: Jaga Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP IP: *.chello.pl 31.01.05, 16:33
        No co TY ,wiesz tylko Martini [te moje oczy]chodzi o badanka pod kątem
        hirsutyzmu!!!
    • Gość: Położnik Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:26
      No piękne badanka poczekaj na lekarza lub zadzwoń do niego ,jak nie możesz zrób
      DHEA,DHEAS,androstendion.Nie zdziw się jesli lekarz zaproponuje Ci leki na
      cukrzycę w tabletkach lub moczopedne.Ciekawy jestem gdzie mieszkasz?
      • Gość: Jaga Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP IP: *.chello.pl 31.01.05, 21:38
        Mam polekowy hirsutyzm a badanka wymyśliłam sobie sama,chce sprawdzić to i
        owo,a cukrzycy nie mam .Pozatym u mnie to zupełnie inna kwestia bo brałam
        Roaccutan który spie..ł mi zycie[włączając chorobe autoimmunologiczną].Nie
        mam zatrzymywania wody w organizmie i żadnych leków nie chcę brać,bo to
        wszystko poprzestawiał mi R ,więc z całym szacunkiem albo pisz konkretnie albo
        mnie nie denerwuj[zwłaszcza w moim stanie]
        • Gość: Położnik Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:54
          Gdzież bym Cię tam denerwował hirsutyzm leczy się lekami stosowanymi w cukrzycy
          albo moczopędnymi albo antykoncepcyjnymi jak wszystko to jest niezrozumiałe to
          olej to lecz się sama ,jak sama wymysliłaś badania to po co Ci ginekolog i
          czemu one służą?Nie oczekuję odpowiedzi.
          • Gość: Jaga Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP IP: *.chello.pl 31.01.05, 23:27
            Cóż jak się cierpi na ciężki zespół suchego oka i ogólne wysuszenie ciała po R
            to hormonki odpadają [to zdanie SZAFLIKA], a poniewaz żaden lekarz nie robił
            badań poza testosteronem [który jest ok ,prolaktyna też]to sobie chciałam spr
            to i owo.Po drugie nie znam osoby która wyleczyłaby się z hirsutyzmu --np Diane
            choć u nas masowo to świństwo przepisują.BEZ obrazy mam "uczelenie "na lekarzy
            przez Panią dermatolog która zamieniła mi życie w koszmar
            • Gość: Położnik Re: HORMONKI BADNKA KIEDY>???????HELP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:08
              Jednak odpisałaś .Właśnie Prof.Szaflik wie dlaczego Diaprel i Spironolacton a
              nie Dianae 35.A Ty nie wiesz,nie wiem gdzie mieszkasz w Poznaniu pracuje Dc
              Pawełczak namież go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka