Dodaj do ulubionych

Strasznie puchnę przed okresem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:09
Nie wiem czy to nornalne ale nogi mam jak palony, palce takie,że pierścionka
nie mogę ściągnąc. nie wiem czy Wy też tak macie.Trochę się boję.
Obserwuj wątek
    • Gość: micca Re: Strasznie puchnę przed okresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:22
      Witaj! Mam ten sam problem, a najgorsze ze puchnie mi brzuch - czuje sie jak
      krowa. Tez nie moge sobie z tym porzdzic, ok daw dni przed okresem wszystko
      mija, biore microgynon!
      • Gość: M Re: Strasznie puchnę przed okresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:40
        cześć, drugi okres z rzędu boli mnie noga, tylko jedna, czuję jakby krew miała
        mi ją rozerwać, szczególnie w palcach. Spuchnięta czuję sie już na tydzień
        przez okresem, który de facto trwa 7 dni (czy któraś też tyle miesiączkuje?),
        mam przez to anemię, piersi też mnie bolą, choć nie zawsze i nie wiem od czego
        to zależy. Ginekolog polecił mi na ten ból piersi i w ogóle jakiś ziołowy lek,
        bodajże agufem (jeśli dobrze pamiętam-nie drogi) ale siostra mi go zabrała, i
        dopiero po wpisie Moniki przypomniałam sobie o nim. Ależ, czy bycie kobietą nie
        jest "urocze"???pozdrawiam.
        • Gość: netka Re: Strasznie puchnę przed okresem IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:58
          Ja też puchnę przed okresem, a normalnie szczupla jestem (25lat), a przed
          okresem taka ociężała, brzuch robi się wydęty, ciężki, czuję sie pełna choćbym
          malo jadla, ciężka, przechodzi mi drugiego dnia miesiączki. A piersi obrzmiewają
          -to normalne w ramach PMS ale mi to akurat nie przeszkadzawink
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka