Gość: Monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:09 Nie wiem czy to nornalne ale nogi mam jak palony, palce takie,że pierścionka nie mogę ściągnąc. nie wiem czy Wy też tak macie.Trochę się boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micca Re: Strasznie puchnę przed okresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:22 Witaj! Mam ten sam problem, a najgorsze ze puchnie mi brzuch - czuje sie jak krowa. Tez nie moge sobie z tym porzdzic, ok daw dni przed okresem wszystko mija, biore microgynon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Strasznie puchnę przed okresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:40 cześć, drugi okres z rzędu boli mnie noga, tylko jedna, czuję jakby krew miała mi ją rozerwać, szczególnie w palcach. Spuchnięta czuję sie już na tydzień przez okresem, który de facto trwa 7 dni (czy któraś też tyle miesiączkuje?), mam przez to anemię, piersi też mnie bolą, choć nie zawsze i nie wiem od czego to zależy. Ginekolog polecił mi na ten ból piersi i w ogóle jakiś ziołowy lek, bodajże agufem (jeśli dobrze pamiętam-nie drogi) ale siostra mi go zabrała, i dopiero po wpisie Moniki przypomniałam sobie o nim. Ależ, czy bycie kobietą nie jest "urocze"???pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Strasznie puchnę przed okresem IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:58 Ja też puchnę przed okresem, a normalnie szczupla jestem (25lat), a przed okresem taka ociężała, brzuch robi się wydęty, ciężki, czuję sie pełna choćbym malo jadla, ciężka, przechodzi mi drugiego dnia miesiączki. A piersi obrzmiewają -to normalne w ramach PMS ale mi to akurat nie przeszkadza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś