Gość: doly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:14 Zaczełam brać pigułki anty.. i od razu kłopoty ze zdrowiem, czy ktoś mial podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: wymioty po tabletkach 06.02.05, 23:23 > Zaczełam brać pigułki anty.. i od razu kłopoty ze zdrowiem Czy to znaczy, że polknęłaś tabletkę i od razu zwymiotowałaś? Dziewczyny opisywały, że miewały przez pierwsze dni mdłości, ale większości z nich to minęło. A tak w ogóle, to ile czasu bierzesz te pigułki? I od kiedy masz te wymioty? Jak silne itd. A może zjadłaś coś niezbyt dobrego i przytrafiła ci się niedyspozycja żołądkowa? A może zaraziłaś się tak zwaną grypką żołądkową? Panuje ostatnio wśród m.in. dzieci w przedszkolu, a żadne z nich tabletek nie łykało )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doly Re: wymioty po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:16 trzy razy zaczynałam i nigdy do końca opakowania bo prawie odrazu zaczynały sie bule brzuch, i z każdym dniem było gorzej,a potem ... Odpowiedz Link Zgłoś