esk16 09.02.05, 21:34 Czy mozliwe, zeby zlikwidowal bole w czasie okresu, gdy Microgynin nie dal rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agabilinska2 Re: Pytanie o FEMODEN 10.02.05, 08:38 wiesz co to jest indywidualna sprawa jak bediesz miała świetnie dobrane tabletki to powinno ci pomóc, ale to trzeba badania u ginekologa zrobić, spróbuj cilest mnie tam po nim nic nie było /a swoją drogą mam do sprzedania 4 opakowania bo planuję zajść w ciążę, tanio!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re: Pytanie o FEMODEN IP: 193.108.206.* 10.02.05, 09:33 Pigułki abtykoncepcyjne w ogole zmniejszają bóle miesiączkowe, więc jest to chyba możliwe Ja uzywam mercilonu i w ogole mogę zapomnieć o bólach okresowych Nie masz żadnych skutków ubocznych po Femideni? bo ja jak go stosowałam to miałam okropną bolesność piersi, na początku myślałam, że to na pewno dla tego że rosną ale potem jak nie widziałam żadnej różnicy, a piersi nadal były obżmiałe i bolące to zrezygnowałam z niego. Poza tym miałam uporczywą suchość pochwy, co było krepujące w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Pytanie o FEMODEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:57 ja używałam femoden i byłam z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Pytanie o FEMODEN IP: 195.205.163.* 10.02.05, 17:17 ja tez brała Femoden przez ponad rok i było ok, bólów zadnych. Chociaz wolałabym Cilest Odpowiedz Link Zgłoś