12.02.05, 19:47
Dziewczyny zmieniam tabletki na Harmonet, napiszcie proszę jak samopoczucie
po nich i jaka jest orientacyjna cena.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktoria Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:47
      Dla mnie beznadzieja!! Niedość że kosztują ponad 35zł, nie mają zaznaczonych
      dni tygodnia i jak juz wczesniej wyczytałam na tym forum sprzyja zakrzepicy.
      biore microgynon jest tani i dobrze sie czuje.
      • wziatek2 Re: Harmonet 12.02.05, 21:22
        Ja zażywame od...oj, nie pamiętam od kiedy, ale będzie ze 3 lata chyba...i nic
        mi nie jest, absolutnie. Żadnego wahania wagi, zero problemów z wątrobą, no
        może poza jednym, właściwie nie problemem no chyba, że ktoś lubi bardzo
        alkohol - odkąd biorę, górna granica to 3 piwa, potem mój organizm nie
        przyjmuje już alkoholu i zwraca go w czystej postaci - testowałam na różnych
        alkoholach i w porównaniu z czasem "przed" braniem granica tolerancji znacznie
        się zmniejszyła. Co do dni tygodnia - jak się wydrapie pierwszy dzień brania,
        to potem nietrudno policzyć...pozdrawiam!
        • Gość: zuuza Re: Harmonet IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:35
          biorę od listopada, na poczatku bylo mi nie dobrze, mialam plamienia. Teraz
          super. Cera sie poprawila. jego plus- b. niska zawartośc hormonow. Teraz jest
          wszystko ok jestem zadowolona. Poza jednym- cena. 35 to na prawde duzo.
          Wczesniej mialam Diane czyli ok 15 zl.
          • madlaine Re: Harmonet 19.02.05, 16:53
            biorę harmonet od 4 dni, musiałam zmienić z Cilestu, który spowodowal to, ze
            mam malutką torbiel na jajniku i własnie przez 2 m-ce kuracją harmonetem mam to
            wyleczyc.
            odradzam wszystim Cilest bo ma duza dwke ghormnów i skutki uboczne o których
            nie jest napisane w ulotce infrmacyjnej. moja kolezanka mala taki sma problemn
            jak ja tyle ze u niej to 7 cm trbiel a u mnie poki co 47 mm. Dziewczyny
            uwazajcie.
            Ja dowiedzialam sie o tym bo mialam niepokojący ból jajnika przez tydzień,
            skape krwawienie opóźnione w dodatku i straszny ból piersi, typowe objawy dl
            torbieli jajnik. Dzieku USG i madremu chlopakowi swojemu zlecze sie własnie i
            mam nadzieje, że Harmonet pomoze
        • pompompom Re: Harmonet 22.03.05, 20:47
          Szkoda, że faceci tego nie biorą. Górna granica 3 piwa i to wszystko. Genialne
          rozwiązanie. Może mojemu kupię opakowanie zamiast sobie. :lol:
    • myshen82 Re: Harmonet 12.02.05, 23:28
      ja biorę od 2 tygodni: czuję się dobrze, nie mam zadnych plamień... czekam
      tylko az mi się cera poprawismile) wiem, ze na cerę jest Diane35 ale Harmonet
      biorę ze względu na niską zawartośc hormonów..
      to moje pierwsze w życiu pigułki anty i cieszę się ze na razie wszystko w
      porządku
      • Gość: Sylwia Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 01:10
        Biorę już drugi m-c, czuję się bardzo dobrzo, piersi ładnie mi się powiększyłysmile
        Zwykle na początkuprzyjmowania pojawia się dodatkowe krwawienie, co nie jest
        miłe, ale teraz jest już ok. Jestem bardzo zadowolona - nawet cera też lepsza!
    • Gość: a. Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:28
      ja biore i bardzo przytylamsad((
    • vinca Re: Harmonet 20.02.05, 17:21
      Biorę od ponad 4 lat, czuję sie normalnie, nigdy najmniejszych problemów. W
      zeszłym roku zrobiłam 4 miesieczna przerwę - okres jak w zegarku, słowem -
      wszystko OK. Ale muszę zaznaczyć że zanim zaczęłam brac tabletki tez byłam
      zupełnie zdrowa.
      Ja za opakowanie płacę ok 30 zł (w zależności która apteka - w jednej kosztuje
      29.99 a w drugiej 31 zł), choć i to nie mało...
      • krewetka Re: Harmonet 20.02.05, 21:29
        biore od 2 lat i czuje sie bardzo dobrze, wczesniej bralam Ciles, i zle sie
        czula, cena moglaby byc nizsza, ale tabletki musi dobrac lekarz, kazda z nas
        jest inna
    • Gość: Maggie Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 00:38
      Brałam pół roku, łydki przeokropnie mnie bolały. Przytyłam 7 kg sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka