anet78 12.02.05, 19:47 Dziewczyny zmieniam tabletki na Harmonet, napiszcie proszę jak samopoczucie po nich i jaka jest orientacyjna cena.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiktoria Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:47 Dla mnie beznadzieja!! Niedość że kosztują ponad 35zł, nie mają zaznaczonych dni tygodnia i jak juz wczesniej wyczytałam na tym forum sprzyja zakrzepicy. biore microgynon jest tani i dobrze sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wziatek2 Re: Harmonet 12.02.05, 21:22 Ja zażywame od...oj, nie pamiętam od kiedy, ale będzie ze 3 lata chyba...i nic mi nie jest, absolutnie. Żadnego wahania wagi, zero problemów z wątrobą, no może poza jednym, właściwie nie problemem no chyba, że ktoś lubi bardzo alkohol - odkąd biorę, górna granica to 3 piwa, potem mój organizm nie przyjmuje już alkoholu i zwraca go w czystej postaci - testowałam na różnych alkoholach i w porównaniu z czasem "przed" braniem granica tolerancji znacznie się zmniejszyła. Co do dni tygodnia - jak się wydrapie pierwszy dzień brania, to potem nietrudno policzyć...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuuza Re: Harmonet IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:35 biorę od listopada, na poczatku bylo mi nie dobrze, mialam plamienia. Teraz super. Cera sie poprawila. jego plus- b. niska zawartośc hormonow. Teraz jest wszystko ok jestem zadowolona. Poza jednym- cena. 35 to na prawde duzo. Wczesniej mialam Diane czyli ok 15 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
madlaine Re: Harmonet 19.02.05, 16:53 biorę harmonet od 4 dni, musiałam zmienić z Cilestu, który spowodowal to, ze mam malutką torbiel na jajniku i własnie przez 2 m-ce kuracją harmonetem mam to wyleczyc. odradzam wszystim Cilest bo ma duza dwke ghormnów i skutki uboczne o których nie jest napisane w ulotce infrmacyjnej. moja kolezanka mala taki sma problemn jak ja tyle ze u niej to 7 cm trbiel a u mnie poki co 47 mm. Dziewczyny uwazajcie. Ja dowiedzialam sie o tym bo mialam niepokojący ból jajnika przez tydzień, skape krwawienie opóźnione w dodatku i straszny ból piersi, typowe objawy dl torbieli jajnik. Dzieku USG i madremu chlopakowi swojemu zlecze sie własnie i mam nadzieje, że Harmonet pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Harmonet 22.03.05, 20:47 Szkoda, że faceci tego nie biorą. Górna granica 3 piwa i to wszystko. Genialne rozwiązanie. Może mojemu kupię opakowanie zamiast sobie. :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Harmonet 12.02.05, 23:28 ja biorę od 2 tygodni: czuję się dobrze, nie mam zadnych plamień... czekam tylko az mi się cera poprawi) wiem, ze na cerę jest Diane35 ale Harmonet biorę ze względu na niską zawartośc hormonów.. to moje pierwsze w życiu pigułki anty i cieszę się ze na razie wszystko w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 01:10 Biorę już drugi m-c, czuję się bardzo dobrzo, piersi ładnie mi się powiększyły Zwykle na początkuprzyjmowania pojawia się dodatkowe krwawienie, co nie jest miłe, ale teraz jest już ok. Jestem bardzo zadowolona - nawet cera też lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:28 ja biore i bardzo przytylam(( Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Harmonet 20.02.05, 17:21 Biorę od ponad 4 lat, czuję sie normalnie, nigdy najmniejszych problemów. W zeszłym roku zrobiłam 4 miesieczna przerwę - okres jak w zegarku, słowem - wszystko OK. Ale muszę zaznaczyć że zanim zaczęłam brac tabletki tez byłam zupełnie zdrowa. Ja za opakowanie płacę ok 30 zł (w zależności która apteka - w jednej kosztuje 29.99 a w drugiej 31 zł), choć i to nie mało... Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: Harmonet 20.02.05, 21:29 biore od 2 lat i czuje sie bardzo dobrze, wczesniej bralam Ciles, i zle sie czula, cena moglaby byc nizsza, ale tabletki musi dobrac lekarz, kazda z nas jest inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 00:38 Brałam pół roku, łydki przeokropnie mnie bolały. Przytyłam 7 kg Odpowiedz Link Zgłoś