Gość: za IP: *.210.218.19.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.09.01, 02:36 Jestem w ciazy 16 tydzien, a jednoczesnie mam 3 zeby do wypelnienia, czy powinnam to zrobic teraz czy raczej po narodzinach dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysz Re: Ciaza, a dentysta IP: *.acn.waw.pl 02.09.01, 21:19 A ja mam trochę inne pytanie w tym samym kontekście. Czy to,prawda, że niewyleczone zęby moga w jakimś stopniu przkładać się na trudności z zajściem w ciążę? Słyszałam takie opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Ciaza, a dentysta 02.09.01, 22:48 O zęby w czasie ciąży należy dbać szczególnie gorliwie. teraz to nawet nie ma przeciwskazań do znieczulenia miejscowego! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Ciaza, a dentysta 02.09.01, 22:50 Gość portalu: Mysz napisał(a): > A ja mam trochę inne pytanie w tym samym kontekście. Czy to,prawda, że > niewyleczone zęby moga w jakimś stopniu przkładać się na trudności z zajściem w > > ciążę? Słyszałam takie opinie... Myślę,że nie wpływają na zapłodnienie, ale mogą miec wpływ niwkorzystny na przebieg ciazy- jest to jednmak xródło bakterii w organizmie>Ma Odpowiedz Link Zgłoś