Dodaj do ulubionych

ból podczas stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:22
Dzis mialam swoj drugi stosunek w zyciu. Ale odczulam silny bol podczas
wchodzenia mojego chlopaka we mnie. Bolalo za kazdym razem. Z kilka razy
probowalismy i nic. A sex analny bez problemu, bez bolu. Czym jest to
spowodowane? Prosze o pomoc, bo jestem zla na siebie
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:36
      hmmmm nikt nie zna odpowiedzi ??
      • lipa55 Re: ból podczas stosunku 16.02.05, 08:17
        drugi raz?
        a kiedy był pierwszy?
        może nie wygoiło się jeszcze?
        może nie byłaś jeszcze gotowa?
        może nie byłaś dostatecznie podniecona?
        • Gość: Gosia Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:56
          Pierwszy raz byl 3 mies temu, wiec chyba sie juz zagoilo. Podniecona bylam, ale
          i tak bol byl.
          • Gość: man Re: ból podczas stosunku IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.02.05, 10:13
            Spróbuj żelu nawilżającego np. K-Y oraz różnych pozycji współżycia. Jak nie
            pomoże pozostają wady w budowie i wizyta u ginekologa.
            • Gość: Gosia Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:31
              Uzywalam tego zelu, oraz probowalismy kilku pozycji. Czyli chyba pojde do
              ginekologa.
              • Gość: man Re: ból podczas stosunku IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.02.05, 13:19
                Czasmi są też przyczyny psychologiczne np. niezbyt atrakcyjny partner,
                konflikty w związku, stresy życia codziennego. Warto poszukać ginkologa-
                seksuologa, bo on jest ekspertem 2w1.
                • Gość: Gosia Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:17
                  Był problem w naszym związku. Nie układało nam się, ale to było troche dawno.
                  Więc ginekolog-seksuolog będzie chyba potrzebny.
                  • Gość: lucynka Re: ból podczas stosunku IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 20:34
                    Rany julek od razu do seksuologa?! To sie zdaża, małe podrażnienia, lekkie
                    zapalenie pecherza, suchość, stres, no i fakt,że to twoje poczatki... to
                    wystarczy, radziłabym hojnie uzywać żelu i zarzyczyc sobie długiej gry
                    wstepnej, zamiast od razu pedzic do seksuologa.
                    L.
                    • Gość: kamelcia2 Re: ból podczas stosunku IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.02.05, 21:16
                      ja tez tak mialam.. straszny bol i nawet krew sie pojawila..poszlam do lekarza
                      i powiedzial ze to od podraznienia. Kazał stosowac prezerwatywy bardzo dobrze
                      nawilzone
                  • Gość: aga Re: ból podczas stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:52
                    moze masz poprostu jakies zapalenie, przejdz sie do lekarza
                    • Gość: Gosia Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:48
                      Bol odczuwam juz podczas gdy moj chlopak wchodzi we mnie nawet na krotka
                      odlegloscuncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka