Dodaj do ulubionych

Problem ze stosunkiem.

13.03.05, 15:46
Od niedawna współżyję ze swoich chłopakiem. Za każdym razem kiedy się kochamy
nie moge dojść do orgazmu. Czym to może być spowodowane? Czy nadżerka może do
tego doprowadzić, że nie bede czuła przyjemności z sexu?
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Re: Problem ze stosunkiem. IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:08
      a moze ty jestes zbyt zestresowana, albo on cie pieści cie tak jak powinien? to
      twoj 1 chlopak, tak? jesli tak, to nie boj zaby ;o) "poznacie" sie bardziej, i
      bedzie wiedzieli co sprawia wam przyjemnosc. czesto tak sie zdarza, ze kobieta
      nie odczuwa przyjemnosci.
    • marta12345 Re: Problem ze stosunkiem. 13.03.05, 16:09
      to normalne ze na poczatku kobieta nie odczuwa zadnej przyjemnosci. Wszystko przez to ze jej pochwa nie jest jeszcze wystarczajaco "wycwiczona" . Z orgazmem to tez nie jest taka prosta sprawa, niektore kobiety nie maja go nawet 2 lata od rozpoczecia wspolzycia. Nie masz sie czym przejmowac, wszystko jeszcze przed toba, i nie staraj sie "polowac" na orgazm na sile bo im bardziej bedziesz chciala tym trudniej go bedziesz w stanie osiagnac
    • Gość: 01 Re: Problem ze stosunkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:18
      kobieta musi się orgazmu nauczyć
      czasami zajmuje to sporo czasu, a ty dopiero zaczynasz
    • Gość: dotiy Re: Problem ze stosunkiem. IP: *.espol.com.pl 13.03.05, 22:13
      tak to jest moj pierwszy chlopak. fakt moze to stres niewiem bralalm pod uwage
      ze na to trzeba czasu. to ktorys raz z kolei i nic. niepoluje na orgazm ale
      fajnie by bylo poucz wink . Jak mozna nauczyc sie tej sztuki???? moze macie
      jakies rady?
      pozdrawiam
      • lipa55 Re: Problem ze stosunkiem. 13.03.05, 22:14
        próbować, próbować, próbować wink
        i to jest w tym najlepsze
        każda para znajduje swój wlasny sposób

PS poczytaj Wisłocką, to ciągle najlepszy poradnik o radości z seksu
    • Gość: dotiy Re: Problem ze stosunkiem. IP: *.espol.com.pl 14.03.05, 21:36
      moze ktos ma jeszcze jakies rady bardzo prosze pomozcie
      • joaskakowalska Re: Problem ze stosunkiem. 15.03.05, 10:16
        Najlepszym sposobem jest poprostu cieszyć się bliskością ...
        Ja na przykład współżyję już wiele lat, a i teraz czasem nie mogę osiągnąć orgazmu, jeśli na przykład jestem czymś zdenerwowana, nie czuję się bezpiecznie, bo np. drzwi do pokoju dziecka nie zamknęłam i obawiam się, że usłyszy...
        Kłopot w tym, że kobieta, aby osiągnąć orgazm potrzebuje sprzyjających warunków - poczucia bezpieczeństwa, więzi emocjonalnej z partnerem...
        W osiągnięciu orgazmu może również przeszkadzać obawa przed niechcianą ciążą.
        Niestety, kobieta musi nauczyć się tego, co mężczyznom zostało dane od natury..
        Dlatego życzę wytwałości, cierpliwości i ... przyjemności smile
        Nie ma się czym martwić!

A - i jeszcze jedno - nie wstydź się mówić partnerowi, co sprawia Ci przyjemność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka