Gość: Martynka IP: 80.53.174.* 17.03.05, 19:02 Nigdy nie przeżyłam orgazmu. Dlaczego? Od 10 lat mam stałego partnera, kochamy się, ale seks nie jest dla mnie satysfakcjonujacy. Gdzie leży przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: Brak orgazmu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.03.05, 19:13 A może masz orgazm łechtaczkowy np. podczas masturbacji? Bo on jest równorzędny do pochwowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Brak orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:15 i 10 lat tak cicho siedzisz? www.omilosci.2.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&sid=21 albo tu wybór należy do ciebie 64.233.183.104/search? q=cache:m6uudm50yvYJ:www.mateusz.pl/beczka/tx_33dni.htm+brak+orgazmu+ko%C5%9Bci% C3%B3%C5%82&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: Brak orgazmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:50 Leży bidula leży Aniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Brak orgazmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:43 Rozmawialiscie ze soba na ten temat?Może trzeba cos zmienić w waszym sposobie współzycia?Czy wiesz jaki masz rodzaj orgazmu?Jesli nie umiecie sami sobie odpowiedziec na to pytanie, moze najpierw zacznijcie od literatury fachowej na ten temat.Jesli to nic nie da, proponuje wizyte u seksuologa.Nie nalezy sie tego wstydzić.Seksuolog to lekarz jak kazdy inny.Na pewno Wam pomoze!Pozdrawiam i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Brak orgazmu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.03.05, 21:18 Seksuolodzy są różni a wizyty kosztują 100-200 zł. Sa też kobiety, które nie mają orgazmu i czują się pełnowartościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Brak orgazmu 22.03.05, 09:46 kovbieta orgazmu musi sie nauczyc, nie ma go wrodzonego (w przeciwienstwie do facetow) iiiii kobieta moze osiagnac orgazm tylko w takiej pozycji jak sie go nauczyla. tzn charakterystyczne ulozenie nog, wlasciwie tylko to. wtedy bowiem uruchamia sie jakis mechanizm (czytalam o tym - nie pamietam szczegolow) ktory powoduje, ze kanaliki z ktorych splywa ciecz (odpowiednik spermy) sie odblokowuja. gdy ta ciecz plynie - odczuwasz orgazm. gdy nie plynie - nie. a plynie wtedy, gdy jesles w 'pozycji" (nie mylic z pozycja podczas stosunku) w jakiej sie tego nauczylas. podstawa sa jednak rozmowy z partnerem. poeksperymentujcie, abys sie mogla nauczyc powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś