Dodaj do ulubionych

Falvit-warto??

20.03.05, 10:36
Zaczełam brać, więc jeszcze nei moge mówic o efektach. Chce wzmocnic włosy, a poza tym odchudzam sie i traktuje to jako uzupełnienie witamin. Warto?? czy lepiej cos innego??
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Falvit-warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:12
      ja nie widzialam po jego zazywaniu zadnegoooo efektu!
      • kate22 Re: Falvit-warto?? 21.03.05, 15:31
        Tego sie własnie obawiałam: różnych opinii sad Ja biore pół miesiąca i narazie nie widze efektów tzn.nawet nie wiem jakbym miała je zaobserwowac bo w sumie nic mi nie dolega (oprócz słabych włosów), ale zapobiegawczo sobie łykam.
    • Gość: l79 Re: Falvit-warto?? IP: *.crowley.pl 20.03.05, 20:33
      Falvit ma bardzo duzo zelaza. O ile nie jestes anemiczka/kobieta ciezarna to za
      duza dawka.
      Poza tym jesli chodzi o sklad to jest duzo ubozszy niz inne preparaty
      witaminowo-mineralne
    • fiska1 Re: Falvit-warto?? 21.03.05, 11:05
      Nie zgadzam się z moją poprzedniczką. Porównywałaś skład Falwitu z innymi? Ja
      tak na pewno jest bogatszy w związki od Vitaralu.. i tańszy. Polecam. A wyższa
      zawartość żelaza zawsze kobiecie się przyda przede wszystkim po okresie.
      • Gość: ania Re: Falvit-warto?? IP: *.crowley.pl 21.03.05, 11:16
        Ja takze zazywalam falvit i jestem z niego bardzo zadowolona. Warto sprobowac
        ze wzgledu nawet na nie wysoka cene!
    • Gość: majowa Re: Falvit-warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:07
      hmmm, ja bralam falvit ale przestawilam sie na Vigor, moze dlatego ze
      ekonomiczniej - duze opakowanie no i jeszcze wszystkie wit. i mineraly,nawet
      folik.
      • Gość: kasia Re: Falvit-warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:12
        Uważajcie dziewczyny, bo strasznie po nim wzmagał mi się apetyt smile
        • Gość: man Re: Falvit-warto?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.03.05, 21:16
          Falvit ma dużo żelaza i jest dobry dla miesiączkującuch kobiet. Z innych
          preparatów można polecić Vitapil za 34 zł (60 tabl na 2 miesiące). Aby było coć
          widać w stanie włosów potrzeba tak 8-12 tygodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka