kate22 20.03.05, 10:36 Zaczełam brać, więc jeszcze nei moge mówic o efektach. Chce wzmocnic włosy, a poza tym odchudzam sie i traktuje to jako uzupełnienie witamin. Warto?? czy lepiej cos innego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Falvit-warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:12 ja nie widzialam po jego zazywaniu zadnegoooo efektu! Odpowiedz Link Zgłoś
kate22 Re: Falvit-warto?? 21.03.05, 15:31 Tego sie własnie obawiałam: różnych opinii Ja biore pół miesiąca i narazie nie widze efektów tzn.nawet nie wiem jakbym miała je zaobserwowac bo w sumie nic mi nie dolega (oprócz słabych włosów), ale zapobiegawczo sobie łykam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l79 Re: Falvit-warto?? IP: *.crowley.pl 20.03.05, 20:33 Falvit ma bardzo duzo zelaza. O ile nie jestes anemiczka/kobieta ciezarna to za duza dawka. Poza tym jesli chodzi o sklad to jest duzo ubozszy niz inne preparaty witaminowo-mineralne Odpowiedz Link Zgłoś
fiska1 Re: Falvit-warto?? 21.03.05, 11:05 Nie zgadzam się z moją poprzedniczką. Porównywałaś skład Falwitu z innymi? Ja tak na pewno jest bogatszy w związki od Vitaralu.. i tańszy. Polecam. A wyższa zawartość żelaza zawsze kobiecie się przyda przede wszystkim po okresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Falvit-warto?? IP: *.crowley.pl 21.03.05, 11:16 Ja takze zazywalam falvit i jestem z niego bardzo zadowolona. Warto sprobowac ze wzgledu nawet na nie wysoka cene! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa Re: Falvit-warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:07 hmmm, ja bralam falvit ale przestawilam sie na Vigor, moze dlatego ze ekonomiczniej - duze opakowanie no i jeszcze wszystkie wit. i mineraly,nawet folik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Falvit-warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:12 Uważajcie dziewczyny, bo strasznie po nim wzmagał mi się apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Falvit-warto?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.03.05, 21:16 Falvit ma dużo żelaza i jest dobry dla miesiączkującuch kobiet. Z innych preparatów można polecić Vitapil za 34 zł (60 tabl na 2 miesiące). Aby było coć widać w stanie włosów potrzeba tak 8-12 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś