elutka_111 31.03.05, 16:11 Od tygodnia biorę Luteinę 50 w celu wywołania @@@ niestety nadal jej nie mam a opakowanie zaraz sie skonczy Powinnam iść do ginka po nowe czy co powinnam zrobić ? Martwić się tym? A jak nie dostanę @@@ to co to może znaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Luteina - brak okresu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:21 Rany boskie kobieto, a lekarz Ci nie powiedział jak dawał receptę na Luteinę??? A tobie nie przyszło do głowy zapytać??? Czy wiesz w ilu zupełnie RÓŻNYCH przpadkach lekarze przepisują ten lek? Jeśli nie wiesz to przeczytaj ulotkę przy opakowaniu! Co mogą Ci poradzić ludzie z forum skoro nie wiedzą co ci dolega i ile masz lat! Od tego jest LEKARZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
joana5 Re: Luteina - brak okresu :( 31.03.05, 16:24 też kiedyś brałam luteinę na wywołanie @. ale tylko prze 5 dni (2x1tbl.)i @ pojawiła się dwa dni po odstawieniu. wiem, że lekarze różnie zalecają, moja bratowa brała, nieco dłużej bo 7 dni i też dostała @ dopiero po odstawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Luteina - brak okresu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:28 A ja biorę po 1 przez 10 dni i czekam 4 do 14 dni... Sama widzisz, co przypadek to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Luteina - brak okresu :( 31.03.05, 16:52 rok temu lekarz przepisał mi po jednej tabletce przez 10 dni. jeśli bym nie dostała @ to miałam odczekać do 10 dni i znowu do niego przyjść. tak więc jeszcze nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Provera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 07:46 Ja akurat brałam w ostatnim cyklu Proverę. Po jednej tabletce przez pięć dni. Okres pojawił się trzeciego dnia po odstawieniu. Też się dziwię, że nie zapytałaś lekarza jak przyjmować tabletki. Wydaje mi się, że przy wywoływaniu miesiączki (obojętne czy to Luteina czy coś innego) okres pojawia się któregoś tam dnia po odstawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Luteina - brak okresu :( IP: 217.153.156.* 01.04.05, 09:35 Ja biorę Luteinę 50 czwarty dzień, po jednej tabletce rano i wieczorem. Dostałam właśnie okres. Nie wiem czy wziąć ostatnią przypisaną tabletkę??? (miałam je brać 4 dni). Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Luteina - brak okresu :( 01.04.05, 09:39 Ja wiem jak brac 3-4 razy dziennie, od piatku zeszłego tygodnia, ginek powiedział, że po okolo 3-4 dniach góra 5 dostane @ a tu nic Zaznacze, że ja zawsze miałam problemy z @ odkąd pamietam, właściwie od samego początku jest nieregularnia, co jakieś 4-5 miesięcy, i w celu zrobienia tzw. próby progesteronowej lekarz przepisał mi luteinę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Luteina - brak okresu :( 01.04.05, 13:33 mi też powiedział, że dostanę @ wcześniej, bo widział na usg, że mam grube endometrium. nie martw się, okres jeszcze przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Dziękuję! 01.04.05, 16:35 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i podtrzymanie na duchu Dziś mam ostatnią tabletke i mysle że do wtorku poczekam a jak nie będzie @ to przejdę się do niego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Luteina - brak okresu :( 01.04.05, 22:21 Nadal nic, chociaż piersi bola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: Luteina - brak okresu :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 05:49 Poczekaj do dziesięciu dni od ostatniej tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś