Dodaj do ulubionych

Czy ktoś bierze Jeannine?

01.04.05, 15:18
Skończyłam 1 opakowanie, ale zastanawiam się, czy nie wrócić do Harmonetu.
W połowie opakowania pobolewały mnie przez kilka dni jajniki. Jak tolerujecie
te pigułki?
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.05, 16:26
      Ja toleruje wrecz swietnie,wiecej info od roznych dziewczyn znajdziesz na
      forum 'antykoncepcja"
      • Gość: ela Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.05, 16:27
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080
    • Gość: ziska Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.05, 18:58
      Ja wlasnie mam nadzieje ze one mnie uratuja....po Harmonecie bylo strasznie.
      Jeanine wzietam dopiero 3 tabletki, zobaczymy jak bedziesmile
    • Gość: Katka Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:50
      Ja je wprost uwielbiam - po prostu bomba - no przynajmniej na razie - jestem po
      trzecim opakowaniu. Może jeszcze się wstrzymaj - przez pierwsze opakowanie
      różnie bywało ale teraz jest super i nie zmienilabym ich na żadne innesmile
    • azazella Re: Czy ktoś bierze Jeannine? 01.04.05, 23:23
      Mnie bardzo nie służyła Jeanine, po III opakowaniu się poddałam. Najgorsza ta opuchlizna... Moja przyjaciółka bierze i jest zadowolona, ale chyba nie zdaje sobie sprawy jak opuchniętą ma twarz. JA też miałam, a zorientowałam się dopiero jak odstawiłam i zauważyłam różnicę. Jeanine rozwaliły mi ponadto wskaźniki krzepliwości - miałam wrażenie, że żyły mi eksplodują. Ale nie ma reguły. Znam dwie babki, które są zadowolone... Powodzenia
    • Gość: karrolcia Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 02.04.05, 09:06
      jestem wlasnie wtrakcie pierwszego opakowania, dochodze prawie do polowy,
      psychofizycznie czuje sie swietnie, troche martwia mnie dosyc silne plamienia
      ktore czasem wyglada jak skape plamieniesad
      • diastema Re: Czy ktoś bierze Jeannine? 02.04.05, 09:10
        Tez zaczelam 1 opakowanie i jest oki. owszem jest plamienie ale ono jest
        normalne nawet do 3 opakowania wiec sie nie przejmuje smile
        • Gość: karrolcia Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 02.04.05, 18:56
          ale czy to plamienie bylo u ciebie delikatne?? bo u mnie to naprawde wyglada
          jak po rpostu skapiejsze krwawienie, martwie sie bo jestem w 10 dniu cyklu
          (10dniowa miesiaczka??)
          • diastema Re: Czy ktoś bierze Jeannine? 03.04.05, 14:58
            przy braniu tabletek nie ma normalnych okresow. ja tez mam skape plamienie i
            podejrzewam ze bedzie trwalo przez cale to 1 opakowanie ;/
      • Gość: Kasia Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:53
        heh - najlepsze jest krawienie z odstawienia, które u mnie wygląda jak
        delikatne plamienie, do którego opanowania służą po prostu wkładki, ale lekarka
        twierdzi, że to tak ma być
        • diastema Re: Czy ktoś bierze Jeannine? 02.04.05, 10:54
          no dokladnie smile
          • Gość: Kasia Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:49
            Nie powiem - nawet mnie to cieszy, czuję się taka wolna - od tego bólu,
            męczenia itd, chociaż trochę dziwnie zyje się w zasadzie bez miesiączkismile
            • Gość: Magda Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:29
              Ja jestem po 1 opakowaniu i w trakcie drugiego.

Hmmmm...

Piszecie, ze sie cieszycie, ze miesiaczka jest malo obfita. A ja sie nie ciesze
              tylko martwie, bo mam wrazenie, ze jej WCALE nie bylo. Owszem JEDEN RAZ
              widzialam w sluzie malutenka smuzke krwi, a poza tym NIC! Jakos nie chce mi sie
              wierzyc ze tak moze wygladac krwawienie menstrualne!

Mialam nawet akcje pod tytulem: "A moze jestem w ciazy?!" Ale nie odwazylam sie
              na zrobienie testu ciazowego, bo nie powinno byc zadnej ciazy skoro wszystkie
              tabletki z opakowania przyjelam o dobrej porze! Stwierdzialam, ze poczekam co
              sie wydarzy po kolejnym opakowaniu.

Jak myslicie? Czy to byl okres (ta malutenka smuzka krwi, ktora ledwo dojzalam
              na papierze toaletowym - przepraszam za bezposredniosc) ????????????????

Jesli Jeannine ma mnie tak stresowac, to rezygnuje!

No a ogolnie to chyba tez dobrze znosze te tabletki (chociaz miewam pobolewania
              w podbrzuszu - sa to jakby skurcze... :o/ ale nie sadzilam ze to moze byc
              spowodowane tymi pigulkami).

Czekam na wasze odpowiedzi na temat tej "nieszczesnej smużki".

DZIEKI!
              • Gość: rexa Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 02.04.05, 16:49
                Mialam tak do 3 opakowania,po 3 miesiaczka juz byla normalna
              • Gość: Kasia Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.autocom.pl 05.04.05, 12:41
                No więc powiem Ci jak mi Pani doktor rzekłasmile To co występuje w przerwie między
                opakowaniami to nie jest miesiączka w ścislym tego słowa znaczeniu, tylko
                krwawienie z odstawienia. Ja osobiście nie mam też krwawień tylko jakieś slady,
                ale już się nie przejmuję, skoro Pani doktor mówi,że to ok. Przeszłam
                wszystkie badania, więc wszystko jest ok, jeśli masz wątpliwości zapytaj
                swojego ginekologa.
                No ale kurcze to przecież w sumie fajna sprawasmile Aha no z innymi pigułkami
                mogłoby być bardzo podobnie, mam koleżanki, które łykają inne niż jeanine i też
                smużki, więc jeśli to Twój jedyny problem z tymi pigułkami to uszy do górysmile Ja
                jestem bardzo zadowolona!smile (to znaczy ogólnie po jeaninesmile
    • Gość: ziska Re: Czy ktoś bierze Jeannine? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.05, 11:06
      Biora juz tydzien, ale piersi jeszcze mnietak mocno nigdy w zyciu nie
      bolaly!!tragedia!nie wiem jak to dlugo moze trwac, ale jak nie przestanie to sie
      zalamie. Co do plamien, nie mam nic, zaraz po wzieciu 1 tabletki okres poszedl w
      zapomnienia.

bola was tez piersi??

ziska
      • atlantis75 Re: Czy ktoś bierze Jeannine? 05.04.05, 20:22
        Mnie nie bolą...
        Zaczynam dziś drugie opakowanie. Zobaczymy jak będzie... Opuchlizny nie
        zawuważyłam, waga tez nie rośnie, z cera większych problemów nie mam.
        Miesiączke miałam normalną 5 dniową.

Pozdrawiam smile
        • charlizee celulit po jeanine???mozliwe?? 06.04.05, 11:10
          ja biore juz jeanine 5 miesiecy.
          w pierwszym miesiacu mialam plamienia. po 2, 3 opakowaniu wcale prawie nie
          mialam okresu, wiec robilam co miesiac testy. teraz mam juz prawie normalny
          okses, prawie , bo jest bardzo skapy. ale na to nie narzekamsmile
          to co nie niepokoi, jest celulit, pojawil mi sie teraz , nie wiem czy to po
          jeanine, ale nigdy w zyciu go nie mialam, i nie zmienilam stylu zyca i
          odzywiania.
          wiec nie wiem , czy to jest mozliwe , ze to przez jeanine????
          • Gość: ziska Re: celulit po jeanine???mozliwe?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.04.05, 15:56
            z pewnoscia, ja po harmonecie tez mialam , ale jak odstawilam to
            poschodzilo...ale nie wszystkosad
            • Gość: Nina Jeanine IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 06.04.05, 17:03
              U mnie Jeanine nie sprawdziła sie wogole.Brak krwawienia z odstawienia, albo
              krawawienie non stop, poza tym opuchlizna ciała, silne migreny, i wzrost
              wagi.Odstawiłam po 4 miesiacach.
              Pozrawaim cieplo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka