Dodaj do ulubionych

CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO

IP: *.attu.pl 07.04.05, 22:01
jestem tego ciekawa czy te porady są kompetentne i użyteczne pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO 08.04.05, 18:40
      Noooo. W trafnej i skutecznej diagnozie nadżerki i leczeniu tejże. Forum wzięło
      i obejrzało nadżerkę i pomogło.

Forum jest przecież li i jedynie zbiorem refleksji i sugestii. Zawsze fajnie
      jest porównać doświadczenia, mnie na przykład forum często utwierdzało w
      przekonaniu, że należy szanować lekarza swego, bo można mieć gorszego...
      A co do kompetencji... Wielu z nas nawet lekarze wydają się często mało
      kompetentni...

16%VOL
      22%VAT

takie tam... forum homeopatia
    • bibi.mal Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO 10.04.05, 13:43
      Pomogło, mi już kilka razy - wiesz tu można bez skrępowania poruszać różniste
      temty wink
      • Gość: Mag Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:08
        Ale czasem moze niezle wystraszyc...

Np ze jestes na cos chora, albo bedziesz chora, bo masz identyczne objawy co
        chore forumowiczki.

Czasami dziewczyny tutaj troche potrafia przesadzic, np mowic Ci, ze Twoje
        krwawienie mentrsuacyjne to "na pewno" bylo poronienie itp.

Dlatego do wszystkiego nalezy podchodzic z rozsadkiem i 5 razy zastanowic sie,
        czy dana informacja rzeczywiscie moze dotyczyc Ciebie.
        • bibi.mal Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO 10.04.05, 17:22
          no oczywiście, ale tak samo jest z ludźmi w realu... Z resztą czasami niektóre
          osoby mocno przesadzają i w opisach i w poradach... Generalnie uważam to forum
          za przydatne, dużo się dowiedziałam.
        • very_martini Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO 10.04.05, 23:23
          Hehe, ja dawno dawno temu, kiedy pierwszy raz tu byłam, tak sie przeraziłam, że
          uciekłam i nie wróciłam przed jakiś czas - po prostu wyszło mi z lektury, że
          jestem chora na tak wiele chorób, że pozostaje mi leżeć w łóżku i czekać na śmierć.

16%VOL
          22%VAT

takie tam... forum homeopatia
    • lilith76 Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO 10.04.05, 17:28
      forum czasami powściąguje rozbuchane histerie ciążowe.
      nieczęsto zdarza się, że nastolatki zamiast poczytać książki, czy porozmawiać z rodzicami uświadamiają się poprzez forum. połowa problemu jeśli przed faktem, a nie po.
      • Gość: Położnik Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:08
        Własnie od paru dni zastanawiam się czy moja tutaj obecność komukolwiek pomogła?
        • pszczolaasia Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO 10.04.05, 22:15
          mi osobiście nie, bo ja się o nic nie pytamsmile))
          • Gość: renia Re: CZY TO FORUM KOMUŚ W CZYMŚ POMOGŁO IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.04.05, 23:02
            Mnie bardzo pomoglo,lekarki do ktorych trafilam nie mialy pojecia jak sie leczy
            kłykciny i to ja je edukowalam o istnienieniu "aldary" o ktorej istnieniu sama
            sie tutaj dowiedzialam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka