Gość: rety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:47 ale jak u licha otworzyc opakowanie Lactovaginalu w kapsulkach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rety Re: sorry za idiotyczne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:49 oki, juz sobie poradzilam - rozwalilam to metalowe niebieskie nozyczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: sorry za idiotyczne pytanie IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.04.05, 00:40 Podwazylam nozyczkami i rozerwalam ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rattalla Re: sorry za idiotyczne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:02 Pytanie ma sens, ja tez sie niegdys niezle nameczylam, nim zajrzalam do ulotki (chyba jeden z nielicznych lekow, gdzie na ulotce pisza, jak otwierac), to metalowe niepraktyczne - urywa sie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: sorry za idiotyczne pytanie 24.04.05, 15:27 w pierwszej chwili pomyślałam, że autorce chodzi o rozwalenie samej kapsułki... )) potem sobie przypomniałam, że ja też kiedys walczyłam z tym metalowym wieczkiem Odpowiedz Link Zgłoś