Dodaj do ulubionych

Po jakich tabletkach się nie tyje?

IP: *.echostar.pl 08.05.05, 15:12
Wiem,że pewnie jest to indywidualna sprawa, ale pewnie sa tabletki po których
bardziej się tyje lub mniej. Moje pytanie kieruję do dziewczyn,które miały z
tym problem tak jak ja. Obecnie jestem w trakcie poszukiwania odpowiednich
tabletek. Po ostatnich przytyłam 10 kg w ciągu roku. niedługo idę do lekarza
i łudze się nadzieją,że przepisze mi odpowiedni preparat. A jakie wy macie
doswiadczenia, po których tyłyscie, a po których nie?
Obserwuj wątek
    • aamarena Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 08.05.05, 15:55
      cilest-coś okropnego crying
      jak ktoś chce przytyć i to znacznie-to polecam...
      • Gość: alina Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:43
        Regulon...
        • Gość: alina Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:43
          znaczy sie, odradzam Regulon...
          • anna_deszczowa Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 08.05.05, 16:47
            polecam Mercilon, nie utylam ani jednego kilograma, a biore juz trzy lata.
            • kobietakwiat Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 09.05.05, 23:13
              mercilon????10 kilo do przodu, odradzam...to samo novynette
          • Gość: edyta Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: 217.79.151.* 11.05.05, 14:25
            A ja polecam Regulon, nie przytyłam na nim ani odrobinki, a tendencję do tycia
            mam. Ale najważniejsze to opanować apetyt, który się pojawia na początku brania
            antyków.
      • Gość: monia Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.bphleasing.pl 08.06.05, 13:23
        Ja biore Cilest od 5 lat, nie przytyłam od tych tabletek nawet 1 kg
    • paulaula Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 08.05.05, 18:02
      Brałam Marvelon, Cerazette i Cilest ładnych parę lat. Po żadnym z nich nic nie
      przytyłam, tak że nie jestem pewna czy to wyłącznie kwestia tabletek.
    • sledziowa Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 08.05.05, 18:18
      Ja biorę Cilest i na razie na szczęście nie przytyłam...
      • agadzia Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 09.05.05, 19:52
        Polecam microgynon, nie dość że kosztuje ok. 10 zł, to nie przytyłam po nim ani
        grama... brałam go wcześniej przez kilka lat i teraz znów wróciłam..smile
        • Gość: kamila Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 09.05.05, 23:51
          ja po microgynonie przytyłam tak ze 2 kilo.. ale i tak mam wrażenie ze to ja
          jjem więcej!!!
          A po logescie waga stała w miejscu.
    • pepperann Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 10.05.05, 08:42
      Kiedys bralam tabletki Diane-35 i nie tylko nie utylam, ale wrecz schudlam.

Z drugiej strony slyszlama, ze to nie sa najlepsze tabletki, sa mocne i daja
      wiecej efektow ubocznych niz srodki 'nowej generacji'. Ja jednak zadnych
      efektow zlych nie odczuwalam.
      • Gość: edyta Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: 217.79.151.* 11.05.05, 14:30
        Brałam Diane35(ze względu na bardzo duże problemy z cerą głównie).Nie
        przytyłam, chociaż na samym początku czułam zwiększony apetyt na jedzonko,ale
        pokonałam to. Uważam,że tabletki same w sobie nie tuczą. Mogą wzmożyć co
        najwyżej apetyt i to dopiero tuczy, a nie same tabletki. Ale to jest moje
        zdanie.
    • katija1 Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 10.05.05, 09:02
      wiele było watków na ten temat. brałam i Cilest i Diane i ani grama nie tyłam,
      jak juz to waga mi leciala w dół, ale ja mam tendencje do bycia za-chuda.
      Kazdy lekarz zawsze mi powtarzał, ze nie tyje sie od tabletek tylko od
      jedzenia. Niektore (źle dobrane) tabletki mogą jedynie zwiększac apetyt, a co
      my z tym łaknieniem na słodkie itd zrobimy to już nasz problem. ale najłatwiej
      zrzucić na tabletki i mieć czyste sumienie.
      • Gość: Emilia Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:55
        > Kazdy lekarz zawsze mi powtarzał, ze nie tyje sie od tabletek tylko od
        > jedzenia.

To trochę spłycił problem ten lekarz.

kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1143154&KAT=242
    • an_ni Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 10.05.05, 09:06
      a sama nie napisalas jakie pigulki bralas

• Gość: Ola Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.echostar.pl 10.05.05, 09:41
        Ja brałam przez rok "loette". Przepisał mi lekarz jak byłam w Norwegii.
        Odpowiadały mi,bo dobrze się po nich czułam. Wcześniej brałam Milvane i miałam
        bóle głowy,ból w klatce piersiowej, wiecznie opuchnięte stopy i dłonie i
        ogolnie dosyć złe samopoczucie. Jezeli chodzi o Loette, to po nich nie miałam
        tego typu dolegliwosci, ale przytyłam 10 kg, z którymi wciąż walczę. Nigdy
        wcześniej nie miałam zadnuch problemów z tyciem. Ale to pewnie było dużo mojej
        winy. Objadanie się itp. Dziękuję wam dziewczyny za wszystkie odpowiedzi.
        Pozdrawiam
        • Gość: anni Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: 217.11.141.* 10.05.05, 09:54
          Loette to pigulki o malej zawartosci i estradioluu i progestagenu
          milvane za to sa 3-fazowe , znacznie wiecej maja estradiolu
          jakim jestes typem estrogennym czy gestagennym ?

• violetta.w-b Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 10.05.05, 09:58
            Slyszalam,ze sa tabletki,po ktorych sie chudnie.Czy ktoras z Was zna nazwe ?
            bylabym zainteresowana......
            Viola
            • Gość: anni Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: 217.11.141.* 10.05.05, 10:08
              tak znam - przeczyszczajace
              • violetta.w-b Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 08.06.05, 09:39
                Ha ! Ha ! Ha !
    • nchyb Logest, Rigevidon 10.05.05, 15:17
      Ja nie tyję po Logeście, wcześniej nie tyłam po Rigevidonie. Przed laty
      stosowałam też leczniczo Gravistat i również nie tyłam. Nie wiem, jak z innymi
      tabletkami, bo ich nie stosowałam, ale te akurat nie miały wpływu na moją wagę.
    • metnia Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? 10.05.05, 22:28
      Biore Ciest 4 lata i nie przytylam nic a nic.
      • Gość: willow_charity Re: Po jakich tabletkach się nie tyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:26
        Ja brałam Mercillon przez blisko 3 lata. Nie przytyłam na nim. Teraz od
        miesiąca nie biorę zadnych tabletek i zaczęłam gwałtownie chudnąć. W pierwsztm
        tygodniu po zaprzestaniu biust zmalał mi prawie o jeden nr, a potem zacząło się
        ogólne chudnięcie. Więc różnie i dziwnie to bywa. W każdym razie moje waga jest
        teraz mniejsza od tej sprzed 3 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka