charissa 19.07.02, 13:25 jakie sa wasze doswiadczenia z Milvane Pani Doktor, czy Pani poleca?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cios Re: milvane 19.07.02, 15:14 biorę również Milvane od trzech niesięcy.Nie zauważyłam u siebie żadnych skutków ubocznych dobrze się czuję a co do skuteczności to trudno powiedzieć po tak krótkim okresie.Przyznam że biore ten lek leczniczo po zabiegach ktore spowodowały obfita miesiączkę i różne zaburzenia cyklu.Poprawa jest widoczna, ale jak to bedzie dalej trudno powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: milvane 19.07.02, 17:04 a ja wlasnie mam bardzo obfite miesiaczki ( chyba sa skuteczne, odpukac, w sumie i to mi chodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: milvane 29.07.02, 10:39 Milvane jest takim samym preparatem w swym składzie jak Triminulet- wydaje mi się,że tolerancja preparatu jest dobra, pigułki trójfazowe zalecamy w sytuacji gdy jednofazowe są niezbyt dobrze tolerowane. Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: milvane 30.07.02, 19:25 dziekuje za odpowiedz. no, ja musze miec trojfazowe pigułki. Odpowiedz Link Zgłoś