Gość: Lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:24 Mam pytanie, moze glupie ale dla mnie wazne. Jak dlugo po stosunku sperma jest wewnatrz, czy zaraz wyplywa? Jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolka Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:48 Ostatnio wieczorem bylo przytulanko i potem rano jak sie obudzilam mialam duzo spermy na figach, a potem to chyba raczej juz nic nie wyplynelo. Balam sie ze moze mam jakies nieprawidlowosci ze za szybko wyplynela. Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: Sperma 13.06.05, 22:51 Wszystko jest w porządku. Czasem wypływa od razu a czasem nawet do 2 - 3 dni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:54 No to sie uspokoilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:35 Balam sie ze > moze mam jakies nieprawidlowosci ze za szybko wyplynela. A ty masz tam w środku jakiś odkurzacz, który ją zasysa? Niby dlaczego ma od razu nie wypłynąć? Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: Sperma 14.06.05, 08:19 czesciowo wypływa od razu, ale czesc niestety moze opuszczać szyjkę do 2 - 3 dni. Są to małe ilości, przez które badanie śluzu po stosunku jest utrudnione. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Sperma 14.06.05, 09:51 > A ty masz tam w środku jakiś odkurzacz, który ją zasysa? podobno kiedy kobieta ma orgazm tuż po facecie kurcząca się szyjka macicy zasysa spermę transportują ją dalej do macicy (ma to pomóc w zapłodnieniu - skraca wedrówkę plemnikom). to nie zmienia faktu, że to tylko pewne ilości i reszta wypływa na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:45 Droga Olu! Mam wade budowy szyjki macicy i macicy, stad moje pytanie. Skoro mam wade budowy to moze i mam odkurzacz w srodku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:48 A poza tym czytaj uwazniej pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś