Gość: Kobietka IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.06.05, 22:01 W ulotce jest napisane, że najkorzystniej jest przyjmować kropelki rozcieńczone w ostudzonej herbacie z melisy lub soku owocowym. Czy to znaczy, że jeśli rozcieńczę je w normalnej herbacie to już nie zadziała tak jak powinno? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurova Re: Citrosept 15.06.05, 22:05 Nie ,to chodzi o smak, nie wiem czy już kiedyś próbowałaś pić Citrosept, jest on okropny. Ja próbowałam z róznymi płynami i zdecydowanie wygrywa melisa, w ogóle nie czuć goryczy, nie próbuj ze słodkimi płynami- okropieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magunka Re: Citrosept IP: 80.51.229.* 15.06.05, 22:21 nie temperatura napoju nie ma wplywu na skutecznosc citroseptu - mozesz go nawec podgrzewac zachowuje swoje wlasciwosci - moze to bardziej chodzi o to by wypic za jedyn razem bo smak naprawde jest okropny a wrzatku sie tak raczej nie da:0 - pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Citrosept IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.06.05, 23:29 Właśnie pije Citrosept w słodkiej herbacie Tetley lemon - i nie czuję ani trochę goryczy. Szczerze mówiąc jest całkiem smaczna. Te herbaty są chyba strasznie mocne, że zabijają smak tych kropelek Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Citrosept 16.06.05, 08:00 ja piję w soku pomarańczowym, można się przyzwyczaić nawet do dużego stężenia (smak gejfrutowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Citrosept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:43 dla mnie wygrywa melisa, pozniej sok pomaranczowy.nie polecam picia w soku jablkowym - nie da sie tego przleknac. Odpowiedz Link Zgłoś