Gość: MADZIA 24 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 13:59 MAM 24 LATA I TYLKO RAZ MEZCZYZNA WIDZIAL MOJE PIERSI. WSTYDZE SIE ICH POKAZYWAC BO MAM WCHLONIETE BRODAWKI. BOJE SIE ZE ZACZNIE SIE SMIAC. CZY MOZNA COS NA TO PORADZIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzgirl Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 14:06 Pzrepraszam, co znaczy wchłonięte? Ja też do odważnych w tym względzie nie należe Odpowiedz Link Zgłoś
matyldan Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 14:57 Tez takie mam i też kiedyś zastanawiałam się, jak to będzie, kiedy zobaczy je mężczyzna:] Czy można coś poradzić - słyszałam, że kobiety w ciąży z takimi brodawkami używają tzw. "niplette" (sprawdz w googlach), można też PONOĆ delikatgnie rozciągać łapiąc za otoczkę sutkową, niby po kilku takich sesjach się brodawki robią takie bardziej typowe, ale nie wiem - nie sprawdzałam. Lepiej jest po prostu nie robić z tego historii, taka Twoja uroda i tyle. Mój facet na to nie zareragował, są różne kobiety z różnymi piersiami i brodawkami, przestań o tym myśleć, w związku z facetem i w seksie skup się na ważniejszych sprawach. Btw, czy ten, który je widział - zareagował jakoś chamsko? Bo może Twój strach wynika z durnej reakcji jakiegoś szczeniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 19:36 Piersi są zdrowe i jest to jedynie defekt kosmetyczny, tak? Jeśli tak, to niewłaściwe forum. I bardzo proszę o przestrzeganie netykiety i nie pisanie dużymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 20:02 Oj, Matka Opiekunka jakaś drażliwa. Autorko Wątku, większość znanych mi facetów cieszy się widząc jakiekolwiek piersi, a piszczy z zachwytu mogąc ich dotknąć. To prosty gatunek. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 20:10 very tak patrze na ten czerwony adresik homeopatia czy to nie jest wykorzystywanie natury w leczeniu? Jak to sie ma do aloesu?Co to za forum? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 20:21 Do aloesu ma się tak, że jest lek robiony z aloesu, ale jest tak rozcieńczony, że z aloesem nie ma wiele wspólnego Z medycyną naturalna - jak najbardziej. Zaraz dostanę po głowie za wyzewnętrznianie się, bo ja o homeopatii mogę naprawdę dłuuuugo, więc odeślę Cię tu www.homeokulka.fc.pl albo na forum nasze 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 20:26 No wiec rozmawiajac nadal o problemach z piersiami bylam tam na Twoim czerwonym adresie i wiesz - czarna magia.Nawet chcac o cos zapytac nie wiem o co.Byl boom na taki sposob leczenia ale wtedy jeszcze nie zajmowalam sie tym majac konskie zdrowie.W tej chwili przydaloby sie to i owo wyleczyc.np ciagnac nadal watek o piersiach jak ma sie homeopatia do mastopatii? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 20:48 Jak Ci teraz napiszę, że homeopatia świetnie radzi sobie z 99% chorób, to mnie za oszołma weźmiesz ale tak niestety jest, choć żaden normalny homeopata nie będzie się upierał, że wyleczy raka i sprawi, że urwana ręka odrośnie. A że metoda jest kontrowersyjna, to swoją drogą. Norwid też był kontrowersyjny i ponoć do niczego. Moda na homeopatię się dopiero zaczyna, choć metoda ma 200 lat, i dobrze, im więcej dzieci uniknie antybiotyków, a kobiet masażu szyjki macicy na porodówkach, tym lepiej 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 20:45 rany, jak zacznie sie smiac, to znaczy, że jest kretynem wtedy posmiej się z jego przyrodzenia i wystaw za drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: PYTANIE O PIERSI 19.06.05, 22:10 www.mediclub.pl/mlodychirurg/mamma/morbmamma.html Odpowiedz Link Zgłoś