mijuli1 świętokrzyskie 24.08.04, 15:27 1. dr. Wojciech Rokita - Szpital Miejski w Kielcach 2. lek. med. Andrzej Dobija - Gminny Ośrodek Zdrowia w Wodzisławiu Odpowiedz Link Zgłoś
k_joanna Re: DĄBROWA GÓRNICZA 26.08.04, 23:34 Dziewczyny pomóżcie proszę. Pilnie potrzebny mi jest dobry ginekolog z Dąbrowy Górniczej. Taki pracujący w szpitalu,żeby możnabyło u niego rodzić,no i najlepiej z NFZ.Bardzo dziękuję za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka3 -dr.e.szatan-lub l.trela 03.04.06, 12:56 pani ela szatanul.rejtana 3 medi med pani kmiotek-trelalesława-0501398629 Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Dobry ginekolog - Ostroleka i okolice 05.09.04, 10:48 Czesc Dziewczyny. Ja polecam Dr MOninski - OStroleka. Nigdy nie robi badan niepotrzebnych i nie zapisuje zbyt drogich lekow, jesli sa odpowiedniki, albo daje probki. MOja kumpelke najlepsza wyleczyl z problemow hormonalnych, z ktorymi jezdzila po calej Polsce pare lat - i teraz ona jest w ciazy bez powiklan. Jesli sa potrzebne konsultacje, to od razu dzwoni do takich slaw jak prof Debski,i diagnoza sie na 95 % potwierdza. Ma gabinet w tzw. Handlowcu na Pradzynskiego, i porady na telefon, jak potrzeba. robi USG, i normalne badania, niedawno jeszcze na kontrakcie z NFZ, teraz nie wiem, bo pare miesiecy jestem za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobry ginekolog - Ostroleka i okolice IP: *.xdsl.centertel.pl 03.11.11, 14:34 nie zgadzam się z tą opinią,może i przepisuje tańsze zamienniki ale przecież nie o to chodzi!!! U mnie nie rozpoznał ciąży stwierdził,że to mocne zapalenie i przepisał antybiotyk,poroniłam... drugim razem skierował mnie do szpitala twierdząc ,że jest mało wód płodowych i płód jest zbyt mały miałam wywoływany przez to poród jednak po porodzie okazało się,że wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kakatom11 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 06.09.04, 07:09 W Warszawie mogę polecić dr Jóżwiak z lecznicy profesorsko-ordynatorskiej na Nowym Świecie. Jest rewelacyjna w wypalaniu nadżerek. Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-pipi SIEMIANOWICE SLASKIE IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 14.09.04, 19:58 Czesc!! Czy ktos zna dr Machnicką , ktora przyjmuje w przychodni w Siemianowiach Śląskich. ?? Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaia Chrzanów i okolice IP: *.broker.com.pl 20.09.04, 14:53 Moj typ: dr Barbara Szelc. Miła, zna się na rzeczy, wszystko wytłumaczy, wyjaśni. Podczas badania jest delikatna. Chodzi do niej sporo młodych dziewczyn. Ja jestem z niej zadowlona i z czystym sumieniem moge polecic innym. Przyjmuje w Chrzanowie na Piłsudskiego (prywatnie, nie bierze duzo za wizyte) i w Trzebini na ul. Harcerskiej (w przychodni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chrzanów i okolice IP: *.broker.com.pl 25.02.07, 15:47 NIe polecam, byłam u tej pani i niestey nie mam dobrych wrażeń po tej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Chrzanów i okolice IP: *.chello.pl 15.01.08, 13:32 Czesc, ja równiez nie polecam, nic nie mowi, wszystkie inf. trzeba od niej wyciągnąc. Byłam u niej, kiedy dopiero zaczynalam chodzic do ginekologow i jestem rozczarowana.Tabletki anty moze i przepisze bez gadania ale potem problem bo nie zawsze dopasuje odrazu. Nie wiem jaka jest na prywatnej wizycie, byłam u niej tylko na ul. Harcerskiej w przychodni,ale wiecej tam nie posłam, Niedelikatna i nieuprzejma. Podobne zdanie mam o pani dr. Duszy, tez przyjmuje na Harcerskiej. ta pani, o ile milsza to za to uwaza ze mloda dziewczyna nie powinna brac tabletek. Bo to szkodzi. Zamiast dopasowac własciwe tabletki, kazała mi wybierac albo zdrowie albo problemy podczas brania tabletek itd. Natomiast z dobrych, albo takich co do których nie mam zastrzeżen, a sprawdzonych przeze mnie, to polecam dr. Marka Strzyża, fakt liczy sobie troche za wizytę, ale przynajmniej traktuje pacjenta jak człowieka oraz dr. Bojara, który jest obecnie moim lekarzem. Przyjmuje w Chrzanowie a od niedawna równiez w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Chrzanów i okolice IP: 195.136.186.* 05.03.08, 11:35 hej !!!!!!!!!!!! A orientujesz się ile bierze dr. Bojar ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 RADOM !! 26.09.04, 18:51 Ja z całego serca polecam dr.Kotas jest to wspaniały ,pełen serca i życzliwości człowiek.Całą ciążę prowadził mi na kasę chorych a chodziłam co 3-4 dni i zawsze przyjmował mnie z uśmiechem.Przyjmuje w przychodni na żeromskiego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1111 Re: RADOM !! 29.01.09, 16:38 Bardzo prosze o pomoc i opinie dotyczące dr. Kotasa...mam mieć operacje i chciałabym cos wiecej wiedzieć o doktorze...Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie ...POMOCY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkk1 Kraków - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:18 Szukam ginekologa w Krakowie, zaczynam tam studia i nie bardzo wiem gdzie sie ruszyc. Moze w przychodni studenckiej, najlepiej taki ktory przjmuje na kase. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 KRAKÓW-POLECAM,kobieta-ginekolog 29.09.04, 17:49 Pani doktor Jadwiga Dziedzic ulica G.Zapolskiej 42D (tramwaj 4,13,8 z miasta) tel.(012)638 43 97 -przyjmuje we wtorki i czwartki -za wizytę płacę 70 zł Bada wszystko,jest bardzo delikatna,nie wywołuje wstydu i można z nią pogadac o wszystkim,jest kompetentna i wie,co robi.Chodzą do niej i kobiety starsze i bardzo młode. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Warszawa- Dr Horoszko-Husiatyńska IP: 62.29.199.* 27.09.04, 18:22 Czy któraś z Was była u dr Horoszko-Husiatyńskiej? Dodam, że przyjmuje w Centrum Damiana.Chodzę tam do innej ginekolog, ale chcę zmienić.Szukam lekarza fachowca, milego, ale konkretnego, który pomoże pozbyć się infekcji trwającej już od kilku miesięcy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
amk282 Re: Warszawa- Dr Horoszko-Husiatyńska 09.10.04, 19:54 Do dr Horoszko chodziłam 3 i 2 lata temu do prywatnego gabinetu na Kinowej,leżałam też na Karowej pod Jej opieką.Chodziłam do Niej tylko dlatego bo wiedziałam ,że może mnie położyć w szpitalu i wykona szereg potrzebnych badań.Wyników nikt nie chciał mi podać na oddziale endokrynologii bo wiadomo było,że odbiera się je u Pani doktor na prywatnej wizycie (wtedy 100 zł)-nie wiem jakie teraz stosuje praktyki.Infekcji nie wyleczyła lecz doprowadziła do porządku wysoki poziom prolaktyny(u mojej koleżanki również).Na moje pytanie co z ciążą w przyszłości(a miałam wtedy 25 lat)odparła- To pani chce mieć dzieci? To była jedna z ostatnich wizyt u Niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Gdańsk-dr Zinkiewicz 10.10.04, 12:47 Polecam,dr zienkiewicz jest chwalony nie tylko przezemnie. Jest to wspaniały młody lekarz i dobry człowiek. przyjmuję w przychodni na Jagielonskiej na Przymorzu,niestety zapisy na mc wczesniej. pozdrawiamja i mój 17 dniowy Maks Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Warszawa- Dr Horoszko-Husiatyńska 25.02.05, 12:22 Popieram Ja rowież chodzilam do niej na kinowa 4 lata temu, również leżałam na Karowej i również nie otrzymałam wyników. Miałam zaburzenia cyklu, przepisała wiec hormony ( cilest) i antyhistaminowe, które miały skutej uboczny taki, że potwornie się tyje, bo wg. niej za szczupło wyglądałam (jak powiedziała mojej mamie). Jakby nie można było powiedzieć- dziewczyno jedz wiecej zamiast pchac chemii. Poza tym była bardzo nieprzyjemna na wizytach (mimo ich wysokiej ceny). Odpowiedz Link Zgłoś
f.gosia Kraków - Nowa Huta polecam : Dr Gach 28.09.04, 13:50 Przyjmuje w klinice w Nowej Hucie Centrum E. Dobry specjalista, miły człowiek, na wszystkie pytania odpowiada w wyczerpujący sposób. Nie ma się wrażenia, że się spieszy (mimo dużej ilości pacjentek na korytarzu). Za wizytę z USG (dopochwowym i przez powłokę brzuszną - całej jamy brzusznej) zapłaciłam 100,- zł.(2003 r.). Nie wiem jaki jest cennik obecnie, ale niedługo się do niego wybieram. Nie naciąga bez potrzeby na następne wizyty. Robiłam dodatkowe badania, których wyniki odbierałam u położnej na recepcji wraz z opisem, zaleceniami i receptami od lekarza bez dodatkowych opłat (w ramach poprzedniej wizyty). Gorąco polecam zwłaszcza mieszkankom Nowej Huty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra wróżka Re: dlaczego tak drogo? IP: *.autocom.pl 08.04.05, 21:14 Dlaczego ta Huta jest taka droga? Taka sama wizyta na pl. Szczepańskim kosztowała wtedy tylko 70 zł )a lekarze tam przyjmujący są pracownikami kliniki na Kopernika. Teraz kosztuje to zaledwie 80 zł. Mało tego moja pani doktor po przepisaniu nowych lekarst dzwoni do mnie z zapytaniem jak się czuję? To chyba o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajot Warszawa-HELP!!! IP: *.centertel.pl 28.09.04, 16:40 Cześć,ja już mam dosyć,co pół roku chodzę do ginekologa i za każdym razem do innego,aktualnie trafiłam do dra Matuszewskiego (przychodnia Arnika przy Hali Wola)-mocno starszy pan,niby wszystko ok a mam mieszane uczucia (po wynik cytologii i ewentualną receptę trzeba przyjść tak jak na normalną wizytę i za nią zapłacić,wkurzające),chodziłam trochę do przychodni Kabaty ale moja lekarka wyjechała z Warszawy a jej następczyni to smok nie lekarz-brrr.W międzyczasie trafiłam do ""lekarza"",który za 90 zł chciał mnie okaleczyć-usunąć nadżerkę,której nie było-naciągacz i złodziej,niestety nie pamiętam nazwiska ale przyjmował pryw.na Langego (łysy z brodą);chciałabym znależć lekarza z powołaniem,który nie stawia na 1-szym miejscu swojego portfela tylko zdrowie i dobre samopoczucie pacjentek ale chyba jestem naiwna,mam wrażenie że takich nie ma-przynajmniej w W-wie.Niektóre z Was wyrażają się ciepło o swoich lekarzach ale tego rzeźnika,o którym pisałam też gorąco polecała mi znajoma...Moim problemem są stale nawracające stany zapalne narządów rodnych-może słyszałyście o dobrych lekarzach specjalizujących się w grzybicach itp??Dzięki za wszelkie sugestie i komentarze pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Warszawa-HELP!!! IP: *.kdpw.com.pl 29.09.04, 09:04 Droga Kajot!! Polecam Ci mojego ginekologa-dra Przybysza. Przyjmuje na Bemowie kolo Kościoła na Wrocławskiej w Centrum Medyczne Bemowo lub w Spółdzielni Rentgenologów przy ul. Skierniewickiej (przy FOTON-ie i ujścia wody oligoceńskiej). Niestety są to prywatne gabinety. Cena odpowiednio do miejsca 60 zł i 70 zł. Lekarz jest bardzo delikatny. A co najważniejesze podczas wizyty jest się bardzo rozluźnionym, tzn. jest on bardzo bezpośredni i wytwarza wokół siebie blokady. Możesz zaufać mu w 100%. Liczy się z Twoimi pieniędzmi, przepisuje leki nie te z wyższej półki. Leczy grzybice, nadżerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: Warszawa-HELP!!! IP: *.centertel.pl 29.09.04, 10:41 Dziękuję Ci Karolino, spróbuję do niego pójść,w końcu może trafię na tego właściwego a napisz jeszcze w jakim pan dr jest wieku;ten, do którego ostatnio trafiłam ma po 70ce i czuję się z tego powodu trochę nieswojo...tym bardziej że jest typem "wesołego świntuszka"... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Warszawa-HELP!!! IP: *.acn.waw.pl 30.09.04, 10:50 Ja też chodzilam do dr Przybysza - bardzo fajny, bezprośredni facet. Nie młody, ale i nie staruszek , ok. 50-55 chyba. Żeby nie wiem jak dużą mial obsuwę czasową, zawsze poświęca tyle czasu, ile potrzeba i nie masz wrażenia, że chce cię jak najszybciej "załatwić". Polecam (ja chodziłam w CM Bemowo na Wroclawskiej) Aha, z reguły nie prowadzi ciąż - odsyła do kompetentnej lekarki, która pracuje w szpitalu, bo - jak twierdzi - tak jest bezpieczniej dla pacjentek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Warszawa-HELP!!! IP: *.kdpw.com.pl 30.09.04, 10:57 Droga Kajot! Monika już Ci odpowiedziała na pytanie o wiek doktora. Tak, jest po 50-ce wiekiem, ale chyba nie duszą Na temat prowadzenia ciąż nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hondzia Toruń 29.09.04, 09:43 bardzo zadowolona byłam z dr Chojnackiego- starszy facet,ale bardzo ok prowadził moją ciążę,potem idealnie dobrał tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 212.160.172.* 30.09.04, 10:02 Mam pytanie o naprawdę dobrego fachowca w Białymstoku. Rok temu doszło u mnie do poronienia w 9 tyg. Od tego czasu staramy się bez skutku, chodziłam do dr Skotnickiego, ale za każdym razem jak zachodzę do niego to tak jakbym była pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:27 Dr Morawski, przyjmuje w Sanusie na Sztabowej , tel 3681101. Naprawde dobry. Chodziłam wcześniej do Wojaka też dobry , ale Morawski wydaje sie bardziej kompetentny , mimo tego że na początku wydaje sie gburowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
klemensa11 wwa - pierwsza wizyta - czy dr niklewicz dobra? 11.10.04, 22:06 dziewczyny, czy dr niklewicz z alfy na ordynackiej jest dobra na pierwsza wizyte? w ogole dla mlodej dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agar Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 12:23 Dr Grażyna Mazur ze szpitala św. Zofii w Warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
defincils do Agar 13.10.04, 17:45 Hej! czy mozesz napisac cos wiecej o Pani doktor? Za kilka dni ide na pierwsza wizyte, czy specjalizuje sie w jakis konkretnych chorobach? Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: ciaza na Zelaznej 13.10.04, 18:32 No wlasnie. Ja tez bardzo mocno poszukuje kontaktu z lekarzem do prowadzenia ciazy przy szpitalu na Zelaznej. ******** rudacleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agar Re: ciaza na Zelaznej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 09:08 Jeszcze raz bardzo polecam panią dr Grażynę Mazur (przeczytaj mój list, który wysłałm kilka minut temu). Jeżeli Ona będzie prowadziła Twoją ciążę, to poza innymi oczywistymi atutami, na pewno w dniu porodu przyjmą Cię do szitala św. Zofii (pewnie się wiesz, że trudno tam się dostać), pod koniec ciąży zakłada nawet kartę szpitalną!!! Tel. żeby się umówić 654-24-64, 654-24-62 ul. Łucka 18 lok. 1801 (zewnątrzna klatka na tyłach nowego dużego budynku). Powodzenia! Agar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agar Re: do Agar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 08:58 Hej! Mnie poleciła tę lekarkę dziewczyna z guzami na jajnikach (już jest po udanej operacji).Na pewno nie zbagatelizuje żadnych niepokojących objawów, zleca badania, drąży temat aż będzie całkowita jasność, co dolega. Poza tym jest rewelacyjna w prowadzeniu ciąży (ma specjalizację ginekolo-położnik). Sama już polecałam Ją wielu znajomym i jeszcze nie słyszałam o Niej złego słowa. Jest energiczna i miła,ma ok 50 lat, więc jest doświadczona, poświęca pacjentce dużo czasu, wysłucha wszystkiego i sama dokładnie tłumaczy. W szpitalu cieszy się dużą renomą i ma wiele do powiedzenia. Stosuje wiele naturalnych leków (o ile to możliwe) idzie z duchem czasu (przecież pracuje w św. Zofii!). Nie będziesz żałowała. Zwykła wizyta na ul. Łuckiej kosztuje 100 zł, jeżeli usg (ma w gabinecie), posiew itp. po 30 zł. Powodzenia! Napisz czy jesteś zadowolona! Pa! Agar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Ostrowiec Sw.-dobry ginekolog IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 26.10.04, 21:58 Polecam dr Frydecką opiekowała się mną podczas ciąży,chodzę do niej nadal.Super babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Warszawa-szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 02:14 Hejka! szukam bardzo dobrego ginekologa-endokrynologa (najlepiej faceta). Zależy mi żeby to był doświadczony lekarz, może być prywatnie, ale dobrze by było żeby miał jakieś możliwości zlecania darmowych badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:35 Poszukuję dobrego gina z Konina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika ordynator ginekolog wrocław IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 03.11.04, 11:38 czy ktoś zna dobrego ginekologa ordynatora, który mógłby być obecny również przy porodzie i znał troche więcej zakażen pochwy niż grzybiczne , bo ja już mam dość tych wszystkich ginekologów - artystów , którzy na niczym się nie znają nawet na zwykłym zakażeniu bakteryjnym , które w rezultacie żle leczone może spowodować przedwczesną ciąże albo powikłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifa Re: ordynator ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:15 dr Mariusz Zimmer, nie jest ordynatorem ale wiele znaczy w Klinice na Dyrekcyjnej (można poczytac w internecie)Ma gabinet na Sw. Mikolaja A czy któras rodzila ostatnio na Dyrekcyjnej? Mam termin na poczatrk marca a rodziłam 5 lat temu wiec pewnie sie pozmieniało Moze macie jakies swierze info o tym co tam sie teraz dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ordynator ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 14:15 Wlasnie dr Zimmer jest szefem kliniki na dyrekcyjnej, czy tez ordynatorem jak kto woli.... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate2 Smolarczyk Roman z Karowej 10.11.04, 13:35 Smolarczyk Roman z Karowej.Czy ktoś kto go zna mógłby coś o nim napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac. smolarczyka Re: Smolarczyk Roman z Karowej IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.01.14, 20:24 Dr Smolarczyka znam z tego że prowadził mi ciążę przez 9 miesięcy z tym że ostatni miesiąc kazał mi przychodzić co tydzień na co nie było mnie stać i usłyszałam " zobaczymy komu się to opłaci" kiedy przyszłam do szpitala z rozwarciem na 4 i zadzwoniono po doktora usłyszałam że zaraz do mnie zejdzie. Po 20 minutach kiedy już naprawdę nie dawałam rady poprosiłam by zadzwoniły jeszcze raz i usłyszałam "PAN DOKTOR JUŻ WYSZEDŁ" ale to jeszcze nie był skandal. Nie wiem czy zostawił swoim ludziom dyspozycje żeby mnie spieprzyli gdzie tylko mogą bo mój połóg trwał 3 miesiące a po kolejnych 4 latach kiedy rodziłam w szpitalu Bielańskim postanowiono rozciąć moje poprzednie zszycie z karowej, dzięki czemu nie musiałam robić sobie plastyki pochwy. Więc dla mnie Pan Roman to potwór który zemścił się bo nie było mnie stać by zapłacić 750zł za wizyty których nawet już nie potrzebowałam. Nie polecam absolutnie. Trzymajcie się ciężarówki kochane i polecam z opowieści po latach szpital św zoffi lub na madalińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Smolarczyk Roman z Karowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.14, 15:20 nie no chyba coś wyolbrzymiasz ! jakie zemścić znam go 19 lat i nigdy ale to nigdy nie brał pod uwagę pieniędzy najlepszy ginekolog ,znam przypadki kiedy nikt inny nie mógł pomóc a on tak . Odpowiedz Link Zgłoś
kolunia1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 10.11.04, 17:44 Warszawa!Dziewczyny czy słyszałyście coś o dr slizien-kuczapskiej,chciałabym się do niej wybrać,przyjmuje na pasażu ursynowskim podobno...bo ktoś mi ją polecał...to ma być moja pierwsa wizyta,wiec mam nieco obaw> Czekam na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
rahandia re:katowice dr bielska z Feminy 11.11.04, 20:20 witam chcialbym wszystkim dziewczyna plecic w katowicach dr bielska. jest to wspaniala kobieta i doskonaly fachowiec, na wizycie mozna sie czuc swobodnie, mozna pytac do woli (trafne odpowiedzi) pani doktor ma podpisana umowe z narodowym funduszem zdrowia, niestety bardzo dlugie terminy, bardzo profiesjonalny sprzet usg i mila atmosfera polecam goraco pani doktro przyjmue w Feminie ul. rozana (nie pamietam numeru domu) Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Dobry gin-MIKOŁÓW, TYCHY 12.11.04, 10:11 Z czystym sumieniem mogę polecić pana Wiesława Banasia, który przyjmuje w Mikołowie i w Łaziskach, a także Ordynatora Oddziału Ginekologiczno- Położniczego w Szpitalu Powiatowym w Mikołowie przy ul. Waryńskiego pana doktora Adama Dyrdę, który przyjmuje w Tychach. Ich fachowość i kompetencja są na prawdę na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka73 Re: Dobry gin-MIKOŁÓW, TYCHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:08 A. Dyrda faktycznie kompetentny i miły. Poza tym pracuje w szpitalu na oddziale klinicznym w Tychach, co dla niektórych ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola LUBLIN - Ireneusz Haratym- Lux Med IP: 80.53.167.* 15.11.04, 00:17 Polecam mojego doktora. Przyjmuje od poniedzialku do czwartku od 8 do 11.30 w Lux Medzie na Radziwillowskiej. Ma tez prywatny gabinet na ul. Kochanowskiego. Jest bardzo spokojny i rzeczowy. Odpowiada na dziesiatki pytan i udziela przy tym wyczerpujacych odpowiedzi... az trudno mu przerwac. W gabinecie mozna siedziec ile wlezie, nie spieszy mu sie, nie pogania nikogo. Ale to nie znaczy ze jest flegmatykiem (bo takiego ospalego lekarza bym nie zniosla ) )Latwo sie do niego dostac. Robi tez USG. Naprawde dziewczyny doktor ma anielska cierpliwosc, a ja jestem bardzo wymagajaca pacjentka. Nie denerwuje sie nawet gdy mu zadaje 1000 pytan na tematy ktore przeczytalam na tym forum, odpowiada na kazde nawet najglupsze pytanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Warszawa - bezpłatna wizyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:14 Witam! Wszystkie chwalicie ginekologów u których wizyty kosztują 60-100 zł, a czy znacie jakiegoś/aś dobrą, która przyjmuje w przychodni? Ja jeszcze studiuję i nie mam niestety za dużo pieniążków, a zawsze trafiam do jakiś nieuprzejmych. Jeżeli znacie to proszę o przychodnie w centrum, mokotowie, ochocie. Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka771 Białystok-dr Januszek 03.12.04, 12:45 chce wam polecic p dr Komorowska-Januszek. przyjmuje prywatnie na Zagumiennej w Bialystoku. mila, delikatna a przede wszystkim kompetentna. naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 03.12.04, 12:56 jest takie forum biala lista ginekologow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:34 właśnie planujemu dzidziusia, polecono nam dr Wołowca, czy to dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: KIELCE IP: 213.199.193.* 22.02.05, 01:08 nie wiem sama byłam ostatnio świadkiem jak nie miał czasu dla swoich pacjentek w szpitalu na kościuszki gdzie przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: KIELCE 15.02.06, 20:45 GRELEWSKI SŁAWOMIR przyjmuje na ul.Paderewskiego.Jest świetny i ma doskonałe podejście do pacjentek.Prowadził moją ciążę.Nie wiem jak przyjmuje,bo miał kłopoty ze zdrowiem.Pracuje w szpitalu na ul.Prostej Odpowiedz Link Zgłoś
klemensa11 anna dąbrowska-jakubiak 03.12.04, 20:25 czy ktoras z was moze mi cos o tej pani dr powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: anna dąbrowska-jakubiak IP: *.204.116.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.08.11, 09:49 SUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!! Najlepszy lekarz jakiego znam. Mądry i rzeczowy lekarz. Specjalista w każdym calu ))) POLECAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś