Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• iwonka50 Dobry ginekolog w Białymstoku 15.09.02, 17:19
      Czy ktoś zna dobrego ginekologa w Białymstoku? Ja odwiedziłam już chyba z 10 i
      to ciągle nie to. Wypisują recepty na oślep, bez badań diagnostycznych a
      kobieta jak miała problem 2 lata temu tak ma go dalej.
    • weronika02 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.09.02, 11:36
      a moze któraś z Pań poleciłaby dobrego ginekokloga z gdyni?
    • steffa IMiD/W-wa 17.09.02, 18:09
      A czy z dr Kowalską z IMiD w W-wie ktoś się zetknął?
    • moboj Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 19.09.02, 16:03
      najpierw podaję świetną panią ginekolog z turku, bo z tego miasta pochodzę - to
      pani doktor dorota wiesiołek - jest bardzo kompetentna, dokładna, sumienna,
      zawsze bada piersi, o wszystkim można z nią porozmawiać bez żadnego
      skrępowania. Nie jest przeciwniczką pigułek, zawsze chętnie daje recepty - np.
      ja zawsze dostaję recepty na pół roku. Leczyłam u niej nadżerkę i wszystko
      odbyło się bez bólu. no to naprawdę świetny lekarz. niestety nie przyjmuje na
      kase chorych, wizyta kosztuje 50 - 60 zlotych, ale wizyta u niej jest warta
      każdą sumę.
      a teraz podaję lekarza we wrocławiu, bo tu kończę studia i kilku lekarzy miałam
      okazję poznać. bezapelacyjnie najlepsza jest dr eleonora kinal. kiedyś
      pracowała w szpitalu studenckim. ma swój prywatny gabinet na ulicy Pilata 9a -
      osiedle domków jednorodzinnych przy kochanowskiego. jest bardzo miła, bada
      piersi, chętnie przepisuje pigułki.
      pozdrawiam; to świetny pomysł z tą listą.
    • gusiek2 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 26.09.02, 19:12
      XXX PRÓBNY MAIL
      • nyszka1 PłOCK 27.09.02, 14:22
        A co z ginekologami w Płocku? Gdzie znajde tego naj...?

Pozdrawiam
    • lola111 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.09.02, 13:48
      Prof. Włodzimierz Baranowski, dr Jacek Tomaszewski - SUPER !!!!!
    • puna Polecam dr. Dandelska - Nickerl - Warszawa 07.10.02, 14:17
      Serdecznie polecam panią dr Janinę Dandelską - Nickerl z Izisu na Ursynowie.
      Mądra, pomocna, miła atmosfera wizyty. Odpowiem na ewentualne pytania.
      • paulinka21 Re: Polecam dr. Dandelska - Nickerl - Warszawa 05.11.02, 22:16
        W którym izisie na Ursynowie przyjmuje ?
      • Gość: mała Re: Polecam dr. Dandelska - Nickerl - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.13, 16:35
        tylko nie dandelska już nie!!!!!!!!!!!!!!
    • kaate WARSZAWA 05.11.02, 14:25
      Po wielu mniej lub bardziej udananych wizytach u roznych ginekologow w koncu
      trafilam do dr RAJTARA. Oprocz pracy w jednym z warszawskich szpitali (nie wiem
      dokladnie ktorym)i Damianie, prowadzi tez prywatna praktyke. Jako nastolatka
      mialam niesustajace klopoty z nadzerka, ktorej nikt nie potrafil sie pozbyc.
      Odkad lecze sie u niego wiem, ze jestem w dobrych rekach - jest bardzo
      profesjonalny, troskliwy i rzeczowy. POLECAM!!!
    • dorek2 warszawa 05.11.02, 23:20
      Od trzech lat trzymam się dr Rodzenia - szpital na Żelaznej oraz przychodnia
      Bonifratrów na Sapieżyńskiej. Jest naprawdę w porządku: sympatyczny, chętny do
      rozmowy i wyjaśnień, bardzo delikatny, bada piersi. Angażuje się w leczenie,
      np. przyjmując na dodatkowych i bezpłatnych badaniach USG podczas monitoringu
      owulacji.
      Może drobiazgi typu pomaga wstać z fotela są trzeciorzedne, ale dla mnie każda
      wizyta niesie komfort i poczucie fachowości. Zawsze mogę do niego zadzwonić, na
      maile również odpowiada. Poleciłam już kilku osobom i wszystkie były zadowolone.

pozdrawiam
      • ko_bie_ta Re: warszawa - Żelazna. 07.11.02, 11:27
        Na Żelaznej przyjmuje jeszcze jeden cudowny lekarz! Kilka dziewczyn polecało go
        tutaj na forum i nie żałuję że do niego poszłam!
        Jest dobrym specjalistą, zawsze bada piersi, pilnuje badań, interesuje się
        pacjentką, jest milutki, zawsze pozytywnie nasatwiony (nawet jeśli spóźnisz się
        na wizytę 15 minut lub ją odwołasz w ostatniej chwili). Cierpliwie i
        wyczerpująco odpowiada na pytania. Po rozmowie z nim czuję się jak po seansie
        psychoterapeutycznym smile)
        Zawsze można dzwonić do niego na komórkę, jeśli masz jakieś problemy
        ginekologiczne, to potrafi dodać od siebie kilka ciepłych słów np: "proszę się
        nie martwić, wszystko będzie dobrze", a to nieczęsto zdarza się u naszych
        lekarzy sad
        I jeszcze jedno, nie wiem jak on to robi, ale bada zupełnie bezboleśnie,
        pierwszy raz spotkałam ginekologa, który podczas badania nie umęczy pacjentki!
        Tak jak wspomniałam przyjmuje na Żelaznej ale ma też prywatny gabinet na
        Grójeckiej, nazywa się Piotr Kukulski, jest ginekologiem-położnikiem i mam
        nadzieję, że w przyszłości będzie prowadził moją ciążę!
        • magdaszy Re: warszawa - Żelazna. 27.11.02, 13:02
          A nie podalabys namiarow na dr Kukulskiego na Grojecka. Szykuje sie do ciazy, a
          do mojej pani doktor nie do konca mam zaufanie (Dr Ciesielska, kiedys
          przyjmowala w IZIS na Ursynowie) i chcialabym z kims madrym i milym
          skonsultowac moje watpliwosci.
          Z gory dzieki,
          Magda
    • alineczka KATOWICE gin.-endokrynolog !!! 06.11.02, 09:41
      Gorąco polecam gin.endokrynologa, którym "zaraziłam" już kilka koleżanek.
      Świetny fachowiec, w gabinecie ma USG. Przyjmuje w K-ch na ul. Sienkiewicza
      (boczna od Jagiellońskiej) - dr Andrzej Witek tel. 601 444 754.
      • bzubza Re: KATOWICE gin.-endokrynolog !!! 26.04.05, 19:28
        Nie zna sie na przeciwciałach tarczycy, wiec jezeli ma ktos z tym problemy...
        to niech szuka gdzie indziej
    • aga1231 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 06.11.02, 09:48
      W-wa Szpital na Wołowskiej.
      Niedawno poroniłam i trafiłam do szpitala na Wołowskiej. Zajął się mną dr
      Wojciech Grzybowski. Bardzo miły i wydaje się, że jest fachowcem. Byłam też u
      niego później na wizycie kontrolnej.
      Czy któraś z was zna tego lekarza?
      A może jest w tym szpitalu inny lekarz godny polecenia?
      Jestem w W-wie od niedawna i należę do Branżowej Kasy Chorych.
      • charissa RYBNIK??? 06.11.02, 10:01
        a znacie kogos fajnego w RYBNIKU??
        • bobo28 RYBNIK??????????????????????????????????? 31.05.03, 01:12
          NO WLASNIE, A RYBNIK???????????????????????????
          • mamalgosia Re: RYBNIK??????????????????????????????????? 11.08.04, 14:19
            piszę raz jeszcze: Michalik (ale ma mnóstwo pacjentek) i Grudzień.
            Odradzam kobiety!
      • givenchy Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 07.01.03, 11:17
        Ja jestem z Branżowej Kasy Chorych i niedawno miałam okazję poznać dra
        Grzybowskiego. Czeka mnie zabieg histeroskopii z powodu polipa w jamie macicy.
        Dr Grzybowski był 1-ym lekarzem z którym skonsultowałam mój problem. Mam b.
        podobne odczucia do Twoich. Jest to lekarz bardzo miły, delikatny przy badaniu
        i z pewnością kompetenty. W odróżnieniu od lekarza Z LIM-u zaproponował mi
        przeleczenie hormonalne, które być może złuszczy polip i histeroskopia nie
        będzie potrzebna. Bardzo pozytywne wrażenie ! Drugim lekarzem, który mnie
        konsultował przy Wołoskiej był dr Andrzej Durczyński - podobne podejście (nie
        od razu na stół, tylko najpierw leczenie zachowawcze).
        Pozdrawiam i polecam MSW !
    • gapysek ŁÓDZ 06.11.02, 17:35
      Prosze o informacje o lekarzach w LODZI - nie znam tu nikogo..
      • saperka Re: ŁÓDZ 08.11.02, 22:25
        Dobry jest dr Tadeusz Kowalczyk w Dermedzie na Piotrkowskiej 48 (w bramie). Telefon: 6331795. Trzeba się wcześniej zapisać.
        • mbaranska Re: ŁÓDZ 18.11.03, 13:13
          na pewno odradzam dr Salszczyńskiego! przyjmuje na Widzewie, ul.Bartoka. na
          wprost fotela ginekologicznego wisi plakat ze zdjęciami nowotworów pochwy,
          nieprzyjemnie tam sie siedzi, to potęguje jeszcze strach i dyskomfort.
          odradzam również dr Agatę Karowicz...Ja cały czas szukam komptetentnego
          ginekologa!
          • Gość: Izaa Re: ŁÓDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 19:03
            Mogę Ci polecić dr Marka Wieczorka, przyjmuje na Traktorowej 13 i
            gdzieś na Piotrkowskiej, tel. 042 655 88 75 . Byłam z niego
            zadowolona.
    • aga1231 W-wa Szpital na Wołoskiej 07.11.02, 08:02
      W-wa Szpital na Wołoskiej.
      Niedawno poroniłam i trafiłam do szpitala na Wołowskiej. Zajął się mną dr
      Wojciech Grzybowski. Bardzo miły i wydaje się, że jest fachowcem. Byłam też u
      niego później na wizycie kontrolnej.
      Czy któraś z was zna tego lekarza?
      A może jest w tym szpitalu inny lekarz godny polecenia?
      Jestem w W-wie od niedawna i należę do Branżowej Kasy Chorych.
    • stob1 Re: Warszawa. Coś o P.Piechockiej zul.Reymonta 11.11.02, 18:30
      chodzę do niej już ponad rok, bardzo sympatyczna i delikatna ale nie zbyt
      wylewna w słowach.przepisała mi Minulet bez żadnych badań.
      Może ktoś powiedźeć coś o jej, plusy i minusy.
    • koci Esculap w Markach 14.11.02, 14:45
      Czy wiecie cos o tej przychodni i lekarzach tam przyjmujacych?
      • Gość: olcia Re: Esculap w Markach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:47
        CZy w Esculapie w Markach jest jakiś dobry ginekolog którego polecacie?
    • aguniap Re: warszawa - dr. Marek Strzyzewski 14.11.02, 14:54
      chodze od ok 8 lat do dr. Marka Strzyzewskiego, ktory wywodzi sie z rodziny
      ginekologow-poloznikow. Jego ojciec, juz staruszek prowadzi konsultacje, i brat
      rowniez jest lekarzem tej samej dziedziny... polecam goraco - cenowo ok ,
      wizyta kosztuje ok 50zl... oprocz prywatnej praktyki jest ordynatorem w
      szpitalu na madalinskiego... prowadzil cala moja ciaze i lecze sie u niego
      rownez teraz... mam do niego pelne zaufanie..przyjmuje na ul. grochowskiej
      217/4 tel 8105505.
      • lola222 Toruń? 14.11.02, 15:24
      • lola222 Toruń? 14.11.02, 15:29
        A dobry ginekolog w Toruniu?
        Tylko nie piszcie,ze dr Sinica, bo akurat z niej nie byłam bardzo zadowolona,
        jak zresztą większość moich przyjaciólek... Byłabym wdzieczna za podanie
        jakiegos naprawde dobrego ginekologa, pozdrawiam
        • norkas Re: Toruń? 27.09.03, 09:05
          Polecam dr Mariana Drożdżala SUPER lekarz, przyjmuje na Matejki 20/22 lok. 14,
          Bardzo chwla sobie tez dr Michała Szymańskiego przyjmuje gdzieś na Bema.
          • Gość: krystyna Re: Toruń? IP: *.54.186.20.eltronik.net.pl 27.11.06, 15:08
            Dr.Michał Szymański przyjmuje na ulicy Storczykowej 8/10 w Szpitalu
            Specjalistycznym MATOPAT.Bardzo dobry lekarz.
      • bajsarka Re: warszawa - dr. Marek Strzyzewski 11.12.02, 16:53
        Witaj!
        Właśnie za Twoja namową poszłam do Pana doktora. Jednak się zdziwiłam, bo jako
        jedyny z wileu lekarzy nawet nie zapytał mnie o termin miesiączki. Poza tym
        chcaiałm zrobić cytologię na co odpowiedział, że nie trzeba. Rozmawiając ze mną
        nie pytał o nic. Zbadał i już.
        Trochę dziwny. No ale jeszze raz pójdę do niego, na badanie USG. Też nei
        powiedział w którym dniu cyklu. Mieszane uczucia.

Pozdrawiam!
    • donald_duck Re: Odradzam w KRAKOWIE... 05.12.02, 00:48
      Odradzam wizyte o dr Glanowskiej na Stolarskiej. Nie dosc, ze kieruje w kolko
      na niazliczona ilosc badan, to zwraca sie niezbyt symaptycznie do pacjentek,
      mowiac od razu per "ty", kiedy ja nie mowie do niej "ty" tylko "pani doktor".

Uwazam, ze prezentuje charakterystyczny dla wielu ginekologow stosunek
      ilosciowy a nie jakosciowy. ("nastepny prosze")

Przy okazji odradzam dr Zazule i dr Skolickiego. Dr Zazula b. mily jednak nie
      do konca kompetentny, szczegolnie w przypadku antykoncepcji. Podobno jako
      ginekolog jest okej.
      Skolicki za to totalnie zenichecajacy.
      • Gość: renata Re: Odradzam w KRAKOWIE... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.03.05, 20:19
        jak to dobrze, ze powstało takie forum. Szkoda tylko, ze nie jest bardziej przejrzyste. jednak do rzeczy: dr zazule jest tragiczny. ale nie mam sil opisywac tego.
        • Gość: thessi w KRAKOWIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:31
          Ja odradzam dr Irene Kaim, nie bede wdawac się w szzcegóły.
          Polecam za do dr Edyte Cyganik przyjmuje w szpit. Rydygiera oraz prywatnie w
          Wieliczce. Przecudowna kobieta i bardzo delikatna.
          Jak ktos woli mężczyzne polecam dr Marcina Opławskiego (gine-onko) pracuje na
          Klinice Kopernika oraz prywatnie przyjmuje na Floriańskiej
          • Gość: gosc Re: w krakowie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.04.06, 14:16
            Mozesz naoisać, co dokładnie nie tak było z dr Kaim? Z góry dziękuję.
      • Gość: natka Re: Odradzam w Krakowie... IP: *.autocom.pl 11.01.07, 10:51
        przyłączam sie do opinii o dr Glanowskiej na stolarskiej.
        liczy na ilosc, pozatym jest niemila
      • Gość: olo Re: Odradzam w Krakowie IP: *.autocom.pl 27.01.07, 13:50
        zgadzam sie z opinia, nie chodze juz do Glanowskiej, po tym jak w trakcie
        badania mnie (!)rozmawiala przez telefon komorkowy
      • Gość: katka Re: Odradzam w Krakowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 10:29
        chodzę do dr Glanowskiej i jest świetna, wyleczyła mnie w 2 tyg po tym jak inny
        lekarz nie potrafił przez 1,5 roku, jest bardzo rzeczowa i życzliwa, wszystkie
        moje przyjaciółki do niej chodzą, a każdej pacjentce poświęca dużo czasu więc
        nie rozumiem skąd to posądzenie o podejście ilościowe a nie jakościowe...
    • marysia25 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 05.12.02, 09:46
      Ja też polecam prof. Włodzimierza Baranowskiego. Od wielu lat jestem jego
      pacjentka i nigdy nawet nie pomyślałam że mogę pójść na wizytę do innego
      lekarza. Przyjmuje w Lublinie w piatki po południu ul. Fabryczna, ale teraz
      będzie pracował także w Warszawie. Jest świetnym specjalistą, bardzo dobry
      operator, ostożny w podejmowaniu decyzji, jeśli chodzi o zabiegi chirurgiczne (
      najłatwiej jest przecież pokroić i pousuwać wszystko. Znany specjalista od
      terapii hormonalnej w całej Polsce. Naprawde polecam.
    • rooie Dobry lekarz z Kotliny Kłodzkiej... 05.12.02, 14:16
      Poszukuję dobrego ginekologa z Koltliny Kłodzkiej - Polanica, Kłodzko,
      Duszniki, Kudowa i okolice. Może któraś z Was poleci mi kogoś kompetentmnego?...
      • wike Re: Dobry lekarz z Lux-medu - Warszawa 11.12.02, 12:53
        Poszukuje dobrego ginekologa z lux-medu, najlepiej na ul. Szrenera ewentualnie
        Racławickiej. Czy możecie kogoś polecić ?
        • masia27 Re: Dobry lekarz z Lux-medu - Warszawa 05.01.03, 11:05
          Polecam Ci dr Krzywdzińskiego.
    • yvona1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 14.12.02, 11:29
      czy ktos mogłby mi polecic dobrego lekarza w tak malym miescie jak chełm? czy
      jest taki?
    • yvona1 Chelm- czy jest tu dobry lekarz? 14.12.02, 11:33
      czy w Chełmie ktos moglby polecic dobrego lekarza?
    • soniabraga Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 04.01.03, 21:50
      Polecam prof.ROMUALDA DĘBSKIEGO

Zanim trafiłam do Niego, trzech innych lekarzy nie potrafiło
      mi pomóc! Ponieważ prof. Dębski jest wielkim autorytetem,
      wizyta u Niego kosztuje 200 zł, ale ja już naprawdę nie mam
      siły chodzić po doktorach, którzy brali "tylko" 60zł i niestety
      nic z tych wizyt nie wynikało.

Dodam, że profesor przyjmuje w prywatnym gabinecie na warszawskiej
      Woli, trzeba też uzbroić się w cierpliwość: czasem trzeba poczekać
      na wolny termin, a przed wizytą uzbroić się w cierpliwość: poślizg
      dochodzi nawet do 2-3 godzin!! Ale naprawdę WARTO!!! Dzięki
      Niemu odzyskałam wiarę i zaufanie do ginekologów.

Pozdrawiam.
      Sonia.
      • laura_1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.01.03, 12:39
        Nie mam dobrego zdania ani o wielkich autorytetach, które biorą za wizytę 200
        zł, ani o klinikach, które zajmują pierwsze miejsca w rankingach popularności.
        Po kilku wizytach w Centrum Damiana miałam przykre wrażenie, ze lekarz nie
        bardzo przejmuje się moimi dolegliwościami. Od dłuższego czasu mam problemy z
        nadżerką a ostatnio, prawdopodobnie przez zaniedbanie mojego poprzedniego
        ginekologa (chwalony na forum dr Pikiel z Renesansowej), okazało się, ze mam
        już III grupę... Najprawdopodobniej będę miała usunięta cześć szyjki. W
        Damianie prowadzący mnie lekarz nie bardzo starał się mnie uspokoić a tym
        bardziej rzeczowo wyjaśnić przyczyn, przebiegu leczenia i wreszcie ewentualnych
        jego konsekwencji. W zwiazku z ogromna liczba czekajacych pacjentek po prostu
        nie bylo na to czasu sad Dodam jescze, ze na moje wątpliwości odparł, ze jestem
        u..............a. wyobrażacie sobie?! Teraz jestem umówiona na wizytę u lekarza
        w szpitalu AM i mam nadzieje, ze będzie lepiej.....
        Będę tez wdzieczna za informacje o prof. Baranowskim. Czy macie jego numer?
        Pozdrawiam serdecznie i goraco popieram ten watek!
        • plomyk Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.01.03, 12:50
          Ja moge Ci polecic profesora Debskiego z Szpitala Orlowicza. Moja kolezanka tez
          miala III grupe i odnawiajaca sie nadzerke a teraz urodzila i problemy nie
          wrocily. Jest mily, delikatny i bardzo uwazny.
          • laura_1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.01.03, 16:12
            dzieki. a gdzie jest ten szpital?
            • laura_1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 05.04.03, 11:05
              prof.Baranowski po krótkiej chwili namysłu zapisał mnie na zabieg konizacji
              (częściowe usunięcie szyjki). na szczęście na zabieg się nie zgłosiłam...
        • marysia25 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.01.03, 16:09
          Prof. Baranowski pracuje w szpitalu na Szaserów, jest ordynatorem. Nie wiem czy
          przyjmuje gdzies prywatnie i nie wiem czy jest mozlwośc wizyty w szpitalu. Ale
          jeśli udałoby Ci sie do niego dostać, to polecam.
    • givenchy Re: LIM Warszawa - dr Reutt - Jaworowicz 07.01.03, 11:36
      Z ogromną uwagą przeczytałam wszystkie posty i znalazłam kilka superlatyw pod
      adresem dr Reutt-Jaworowicz.
      Byłam pacjentką Pani Doktor ładnych kilka lat. Rzeczywiście, Pani Dr jest
      bardzo miła, niezwykle delikatna przy badaniu. Ale właściwie to wszystko, co
      mam do powiedzenia pozytywnego na jej temat.
      Analizując historię konsultacji u dr Jaworowicz muszę przyznać, że właściwie
      tylko 1 raz na 5 lat (przy pierwszej konsultacji zbadała mi piersi z własnej
      woli, o USG piersi trzeba się dopominać). W dokumentacji medycznej zawsze ma
      chaos, na każdej konsultacji musiałam opowiadać całą swoja historię od początku.
      Ostatnio dość długo krwawiłam, ale Pani dr zbytnio się problemem nie przejęła,
      mówiąc, że być może pękł pęcherzyk Graffa (okazało się potem u innego lekarza,
      że to polip). Właściwie chodziłam do niej, bo b. delikatnie przeprowadza
      badanie ginekologiczne, a ponieważ jestem osobą skrupulatną, sama dbałam o
      regularne wykonywanie badań. Teraz jednak, po historii z polipem, stwierdziłam,
      że czas poszukać lekarza, któremu można zaufać.
      Co do innych lekarzy w LIM-e:
      - byłam na USG u dr Sobiczewskiego - oszczędny w słowach, raczej szorstki w
      obyciu, ale fachowiec
      - dr Barcz - młoda, zaangażowana, ale przy badaniu niedelikatna

Proszę o inne rekomendacje: czy ktoś był u dr Chwalibogowskiej ? Słyszałam b.
      pozytywne opinie ?
    • kambodja ginekolodzy - CM Lim 08.01.03, 13:11
      Polecam dr Skórską-bardzo delikatna, od razu kieruje na usg (na rutynowe
      badanie), zawsze bada piersi. Byłam też na usg i wizycie u dr Piotra Sołowieja -
      bardzo rzeczowy i o.k.
      • susala Re: ginekolodzy - CM Lim 02.10.03, 00:26
        A moze jakieś refleksje na temat osoby dr Kamińskiego, ja osobiście szczerze
        polecam, dokładny wywiad na początku, częste badanie piersi, usg, cytologia.
        Czasem bywa zmęczony i to widać, ale jeśli pojawia się problem to jest
        zaangażowany i podchodzi do tego poważnie.
        Ciekawe czy widzicie to podobnie?
      • truuuskaweczka Re: ginekolodzy - CM Lim Warszawa 06.11.03, 15:47
        Ja ze swojej strony polecam dr Beata Pietraszewska (Mariott) b. delikatna, bada
        piersi b. dokładnie, zleca badania przed przepisaniem pigułek (nawet fibrynogen
        a to rzadkość), a cytologii w jej wykonaniu w ogóle się nie czuje!

Czy ktoś ją zna? Jakieś refleksje?
        • b.jaga CM Lim Warszawa - ODRADZAM! 16.06.04, 15:41
          Serdecznie odradzam dr. Janika. Bardzo mily, nawet 'wujaszkowaty' ale dosc malo
          zainteresowany pacjentem. A juz komplikacjami w ogole!
          Nie poinformowal mnie, ze plamienie w ciazy jest zagrozeniem i nie zalecil
          odpoczynku!! Potrafi tylko zartowac i przepisac pigulki.
    • alicja.k Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 09.01.03, 06:05
      Jezeli ktoras z was szuka lekarza w Opolu, to sosbiscie polecam dr. Aleksandra
      Szlachte, jest on najlepszy. Przyjmuje on w prywatny gabinecie przy ul.Bytnara
      Rudego w Opolu. Jest naprawde swietny, szczerze polecam.
      Z pozdrowieniami Alicja.
      • elizap Ginekolog - endokrynolog - KIELCE 15.01.03, 08:09
        Dziewczyny, poszukuje dobrego ginekologa - endokrynologa z Kielc. Jeśli któras
        z Was ma namiary to baardzo proszę. Albo chociaż dobry ginekolog (newet
        niekoniecznie endo), który znałby się na rzeczy. Mam problemy z nieregul.
        miesiączkami, progesteronem...

Pozdrawiam

Eliza
        • klaudia27 Re: Ginekolog - endokrynolog - KIELCE 15.01.03, 19:30
          POZNAN!!!!!!!!Dziewczyny z Poznania-polecam doktora PIETE z Raszei!!!Jako
          nastolatka mialam problemy z miesiaczka.Po jakims czsie gdy poszlam na USG
          okazalo sie,ze mam torbiele i to 3 !!!Jeden mial nawet obj.6 cm.Balam sie ze
          nie bede mogla miec dzieci.Od operacji minely 2 lata-zaszlam w ciaze za
          pierwszym podejsciem!!!Juz 7 tydien !!!
        • ela_p Re: Ginekolog - endokrynolog - KIELCE 24.06.03, 07:51
          Jeśli nadal poszukujesz dobrego endokrynologa w Kielcach to polecam dr Jacek
          CHAMERSKI, Lecznica Alfa-Med ul. Sienkiewicza 65. Kompetentny, miły. U mnie
          też zaczęło się od nieregularnych miesiączek. Przed podaniem diagnozy zawsze
          przeprowadza badania, oczywiście też systematycznie bada piersi.
          Bardzo konkretny, według mnie super.

Ela

elizap napisała:

> Dziewczyny, poszukuje dobrego ginekologa - endokrynologa z Kielc. Jeśli
          któras
          > z Was ma namiary to baardzo proszę. Albo chociaż dobry ginekolog (newet
          > niekoniecznie endo), który znałby się na rzeczy. Mam problemy z nieregul.
          > miesiączkami, progesteronem...
          >
          > Pozdrawiam
          >
          > Eliza
          • Gość: Kindr Re: Ginekolog - endokrynolog - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 08:56
            Mnie wszyscy polecali Chamerskiego, i co, i nic. Poszłam,
            zapłaciłam, nie kazał robić żadnych badań, bo to strata pieniędzy, a
            diagnozę postawił na podstawie badań z przed 6 lat. A taki miał być
            super!
        • awiace Re: Ginekolog - endokrynolog - KIELCE 12.08.03, 13:32
          Tobie sie juz pewnie nie przyda (troche pozno smile, ale moze ktos inny skorzysta.
          Chodzilam swego czasu do dr Jacka Chamerskiego (przyjmowal w prywatnym
          gabinecie na Sienkiewicza - dosc blisko dworca, i chyba w przychodni na SToku).
          Do tej pory mile wspominam (chyba najlepiej ze wszystkich ktorzy mi sie pozniej
          przydarzyli smile)
          Ania
          • pati_1 Re: Ginekolog - endokrynolog - KIELCE 07.02.04, 22:31
            hej!czy do Dr JACKA CHAMERSKIGO są duże kolejki-kiedy najlepiej przyjść, żeby
            się tam w miarę szybko dostać?Czy jest delikatny,czy wzbudza w was zaufanie i
            czy nie czujecie się zbytnio u niego skrępowane oraz czy szybko nie odwala bo
            musi np. przyjąć następną osobę? Proszę piszcie! Ja wybieram się na pierwszą w
            życiu wizytę i strasznie się boję?Jak on bada dziewice? A może znacie innych
            dobrych ginekologów,ale wolałabym żeby to był mężczyzna bo jakoś nie wyobrażam
            sobie iść do ginekologa-kobiety!Proszę o szybką odpowiedź!napiszcie też swoje
            opinie!Dzięki!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka