Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• apja fajny ginekolog w Sanoku 27.09.03, 15:08
      Ja mam super ginekologa w Sanoku. Małe miasto na podkarpaciu, ktoś by pomyślał
      "w zabitej dziurze dechami może być dobry ginekolog"? Ale tak jest.
      Nazywa się Dariusz Oleszczuk i pomógł mi b.dużo. Między innymi byłam niby
      bezpłodna, a jestem w 4-ty miesiącu ciąży.
    • magda_paw Koszalin 28.09.03, 15:07
      Cześć jestem z Koszalina i szczerze polecam dr J.Melnyczuka - miły, sympatyczny
      i fachowy. Zero wstydu i skrępowania.
    • mania76 Re: dr. Barbara Marek z Sapieżyńskiej 29.09.03, 13:19
      czy ktos ja zna? Czy jest kompetentna i warta polecenia??
    • mania76 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 29.09.03, 13:24
      Chodzi oczywiście o W-wę
      • olagb Re: Trójmiasto i okolice 29.09.03, 18:29
        Poszukuję dobrego ginekologa - endokrynologa z okolic trójmiasta, najlepiej z Gdyni. Jestem mamą 3 letniej córeczki lecz od ponad roku nie mogę zajść ponownie w ciążę, na podstawie usg dopochwowego 3 z kolei lekarz z Wejherowa (a niema ich tu wiele więcej) stwierdził że to zespół policystycznych jajników, ale nie zrobiono mi więcej żadnych badań - obecnie biorę klomifen i metfominę. Czekam na odpowiedzi
        • takandrynka DO OLAGB - Trójmiasto i okolice 03.10.03, 08:17
          W Trojmiescie polecam wspomniana juz przeze mnie wyzej doktor Janine Ratnicka-
          Klimaszewska - tel do rejestracji 341-29-79. Pani doktor przyjmuje w gabinecie
          przy al. Grunwaldzkiej we Wrezszczu (vis a vis Top-Mebli, Yiska, Biedronki),
          albo dojazd PKP i trzeba wysiasc na Zaspie).
          Dodam, ze sama mam zespol policyst. jajnikow (ale jeszcze nie zamierzam miec
          dziecka) - i wiem, ze ma dobre i skuteczne metody w zachodzeniu w ciaze.
          W lutym placilam za wizyte 80 zl plus 20 zl cytologia. Polecam
          • olagb Re: DO OLAGB - Trójmiasto i okolice 09.10.03, 20:17
            Dziękuję za wiadomość, napewno spróbuję się z nią skontaktować. Szczególnie że naprawdę trudno o dobrego lekarza.
      • kasia_jp Siedlce ??? 17.11.03, 11:43
        Dziewczyny, a w Siedlcach kogo możecie polecić ?
    • kachna0 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.09.03, 11:20
      W Poznaniu polecam dr Jenka z przychodni na ul. Ziębickiej 16. Jest b.
      delikatny, miły i kompetenty. Zawsze po badaniu i przedstawieniu swojego
      problemu, wyjaśnia i pyta, czy o coś jeszcze chcialabym zapytać. Ma w gabinecie
      USg i w każdej chwili może je wykonać. Prowadził moją drugą ciążę i pozostanę u
      niego. Co prawda jest mankament - wizyty umawia się na godzinę, ale zazwyczaj
      są opóźnienia i trzeba czekać, ale warto. Przyjmuje: Wtorki i piątki 8.00-
      13.00, czwartki 13.00 - 18.00. Naprawdę polecam!
      • asw3 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.09.03, 14:10
        Chętnie skorzystałabym z Towjego polecenia! Jestem na etapie poszukiwania
        dobrego ginekologa. Napisz proszę w jakim szpitalu pracuje? Staramy się o
        dziecko i jest to dla mnie bardzo ważne.
        Dzięki.
    • ada296 PLESZEW 01.10.03, 01:31
      doktor Horoszkiewicz!!!!
    • renka7 Re: Znacie kogos z Pruszkowa? 01.10.03, 12:22
      Dr Cendrowski przujmuje w Convktorze czy ktos moze go polecic lub jakiegos
      innego?
      • bobek39 Re: Znacie dobrą ginekolog z Rzeszowa !!!!! 01.10.03, 12:29
        Poszukuje pilnie dobra ginekolog

• sylviakia Re: Znacie kogos z Pruszkowa? 20.11.03, 12:47
        Z OKOLIC... moze być podkowa leśna dr Krzysztof Stankiewicz ponadto jest
        ordynatorem w Sochaczewie. naprawdę polecam...
        • aggus dr Stankiewicz 08.02.04, 10:26
          Sylvia, czy możesz napisać coś więcej o tym lekarzu?
    • strus2001 rzeszów 03.10.03, 08:58
      dr Małgosia Dymkowska, przyjmuje w Klinice PALOMED na Słowackiego (koło
      filharmonii), ewentualnie w szpitalu MSW.
    • izielinska Re: Warszawa-Dr Wójtowicz Inflancka 03.10.03, 12:18
      Proszę o komentarze na temat Dr Wójtowicza z Inflanckiej
      Wielkie dzięki.
      • j_aga Re: Warszawa-Dr Wójtowicz Inflancka 06.10.03, 12:20
        co prawda nie chodziłam do niego, ale tak się złozyło, że był przy moim
        porodzie i moje odczucia są bardzo pozytywne.Bardzo miły lekarz.Słyszałam też
        opinie jego pacjentek, wszystkie bardzo go chwaliły, a raczej zachwycały się
        nim.
    • karotka11 Warszawa 06.10.03, 14:35
      Ja będąc u różnych lekarzy mogę polecić dwóch najbardziej profesjonalnych
      lekarzy:
      1. prof. Janczewska;
      2. dr Ruszkowski z Inflanckiej
      • mana10 Re: Warszawa 07.10.03, 08:06
        Dr Andrzej konieczka barlinek - kompetentny, doswiadczony
        • bas7 Re: Warszawa 15.10.03, 19:03
          Polecam dr Rokickiego z kliniki InviMed w Warszawie. SUPER FACHOWIEC.
          Anna z 21 tyg. maluchem
      • agousha Re: Warszawa 20.10.03, 12:25
        czy słyszeliście coś dobrego na temat dr Guzińskiej z Instytutu Matki i Dziecka
        na ul.Kasprzaka ?
        • ciezarna Re: Warszawa 25.01.04, 11:22
          agousha napisała:

> czy słyszeliście coś dobrego na temat dr Guzińskiej z Instytutu Matki i
          Dziecka
          >
          > na ul.Kasprzaka ?

Nie znam Dr Gruzińskiej, ale znam kilka jak najgorszych opinii na temat
          szpitala na Kasprzaka.
          Moja dobra koleżanka pojechała tam z obfitym krwawieniem w drugim miesiącu
          ciąży. Lekarz powiedział jej, że musi czekać i czekała pięć godzin, po czym
          kazał jej wracać do domu i przyjechać, jeśli krwawienie nie ustanie - odmówił
          badania twierdząc, że nie jest ono konieczne. Zdesperowana kobieta wymusiła na
          nim badanie i okazało się, że na ratowanie ciąży jest zbyt późno. Została w
          szpitalu w celu wykonania rutynowego w takich sytuacjach zabiegu. Kiedy weszła
          na oddział zorientowała się, że drzwi od sali operacyjnej, czy tez zabiegowej
          są otwarte i wyraźnie widać "rozłożoną" pacjentkę w trakcie zabiegu oczywiście
          pod narkozą? Moja inna znajoma wróciła po porodzie do domu, zarzekając się, że
          nigdy nie chce mieć nic wspólnego z tym szpitalem, przez cały poród nikt się
          nią nie zajmował. Była przerażona. Twierdzi, że dziecko odebrała położna, która
          chyba tylko przypadkiem pojawiła się na czas, po czym z dzieckiem wyszła.
          Zszył ją lekarz i po 2 dniach wróciła do domu, gdzie pod prysznicem wypadło z
          niej łożysko. Długo leczyła się z komplikacji powstałych w wyniku zakażenia po
          pozostawieniu Łożyska. Ponieważ jestem w ciąży, nieobcy jest mi los kobiet w
          tak szczególnym stanie, dlatego piszę o tych strasznych rzeczach i odradzam
          szpital, którego mam nadzieję, nie poznam osobiście. Nie wykluczam, że istnieją
          tez dobre opinie o tej placówce. Niemniej żadna super opinia nie sprawi, że
          zdecyduję się zmienić zdanie.
          Mimo wszystko całuję mocno, polecam ciążę - wspaniałe przeżycie - chociaż u
          mnie dopiero początek. Ciężarówka
    • dori7 Piaseczno kolo Warszawy 15.10.03, 22:24
      Mozecie kogos polecic?
    • zagussia WROCŁAW-WAŻNE!!!:-( 17.10.03, 09:02
      Szukam lekarza/gabinetu gdzie wykonywane są zabiegi usuwania nadzerki
      zamrazaniem oraz laserem- nie wiem ktora metoda jest lepsza dla kogos kto
      jeszcze nie rodził i chciałabym zeby jakis lekarz obiektywnie mi ja dobrał.
      Oczywiste jest ze jak w gabinecie wykonuje sie jedna metoda to ta polecaja.
      Prosze pomóżcie bo nie wiem co mam robic...
      Moze można to zrobic gdzies u lekarzy ze szpitali o ktorych pisałyscie?
      • Gość: icha Re: WROCŁAW-WAŻNE!!!:-( IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.08.05, 16:15
        nie polecam wymrazania nadzerki u dr MARKUSZEWSKIEGO z ul. Krynickiej poza tym
        ze traktuje kobiety jak stado i idzie na ilosc nie jakosc, to jeszcze w
        czasie "przerwy" podczas tego zabiegu popalal sobie obok papieroska!!!!!!!
        bylam tym tak zszokowana ze nie pamietam czy chociaz umyl po tym rece zanim
        znow sie za mnie "wzial". teraz wiem ze wiecej do niego nie pojde.
    • inez81 Re: a kogo polecacie w częstochowie?? 19.10.03, 12:39
    • jo_loop Re: W-wa Ochota 20.10.03, 16:29
      Dr Anna Świątek z kliniki Promed, Uniwersytecka 5 (wejście od Placu
      Narutowicza). Przyjmuje niestety tylko w poniedziałki. Koszt 70PLN. Dzięki
      niej, po wielu latach wreszcie przestałam dostawać zawału na myśl o wizycie u
      ginekologa. Szalenie sympatyczna, delikatna, bada tak, ze prawie się tego nie
      zauważa, cały czas rozmawia (a głos ma kojący), no po prostu jest jak
      przyjaciel.
      Natomiast jeśli chodzi o profesjonalizm, to trudno mi powiedzieć, bo jak na
      razie (od dwóch lat się u niej leczę) nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem.
      Pigułki przepisuje bez problemu, dba o regularne badania (cytologia, USG,
      krew), ale nie bada piersi (niestety).
      Idę do niej w przyszły poniedziałek i może wreszcie napiszę coś szerzej, bo
      pojawił się wreszcie problem (brak miesiączki, a w ciąży nie jestem).
      Pozdrawiam
    • lotuss1 Re: Dobry lekarz z Zabrza 25.10.03, 23:03
      Proszą o opinię na temat dr Hołoszkiewicza z Zabrza. Poszukuje dobrogo lekarz
      z Zabrza lub okolic.
      • justyna1313 Re: Dobry lekarz z Zabrza 30.10.03, 16:08
        Polecam dr. Wojdałę lub dr.Pabiana z Zabrza.Jeśli jesteś zainteresowana pisz na
        priva.
        Justyna
    • lotuss Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.10.03, 14:48
      Czy nikt z was nie zna dobrego lekarza w Zabrzu lub w okolicy. Czekam
      • joanna801 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 09.11.05, 18:31
        czesc, bardzo serdecznie polecam dr.Wróblewskiego pracuje w szpitalu na
        Traugutta w Zabrzu i równiez przyjmuje prywatnie na ul.Degola <gabinet na
        przeciwko dworca autobusowego> tez w Zabrzu <przyjmuje we wtorki i czwartki po
        południu >
    • apetite POZNAŃ 30.10.03, 15:08
      Poznań, ul. Promienista 89, dr Małgorzata Dziubińska Kaczmarek tel. 061 861 76
      92 leczy prywatnie i na "kasę chorych"
    • justyna1313 Zabrze i Tarnowskie Góry 30.10.03, 15:51
      Zabrze, to moim zdaniem: dr Pabian i dr Wojdała, a Tarnowskie Góry- dr Jarolim
    • lola24a uwaga!!!!!!!!! 30.10.03, 16:32
      Wątek naprawdę superużyteczny ale dziewczyny!!!! Błagam!!! Piszcie w tytule
      miasto, które macie na myśli - przecież nie przeczytam ponad 600 odpowiedzi
      żeby znaleźć Poznań.

z góry dziękuję
      • kasia8112 Re: OLSZTYN!!! 30.10.03, 18:18
        Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego ginekologa w Olsztynie? Najlepiej
        prywatnego.Jestem na etapie planowania ciąży. Z góry dziękuje za odpowiedź!
        Pozdrawiam!
    • etamka Warszawa-good ginekolog 30.10.03, 18:23
      Swego czasu bardzo mi pomógł dr. Kuchlewski z Inspolu przy Marszałkowskiej ( na
      przewciwko Americanosa). Nie wiem , czy jest dobrym lekarzem, ale na pewno
      najlepszym jakiego spotkałam. Fachowy, sympatyczny, nie rzuca żenujących
      żarcików. Przed przepisaniem pigułek posłał na badania, wyleczył infekcję i
      zakazał (kategorycznie) chodzenia na basen. Niestety, trzeba płacić-65 zł.
    • kasietta Kielce 05.11.03, 11:34
      Właśnie wybieram się na pierwszą w życiu wizytę.
      Czy poza dr Chamerskim jest jeszcze ktoś warty polecenia?
      • lil_i Re: Kielce 18.12.03, 01:07
        na pierwszą wizyte polecam dr małgorzate orłowską ul.wojska polskiego 12 czynne
        wtorki czwartki w godz 15-16 nie trzeba umawiac sie na wizyte telefonicznie,
        jest bardzo delikatna i sympatyczna,przy okazji prosze abyście napisały o
        swoich doświadczeniach z lekarzami prowadzacymi ciaze kielce
    • gosiakrzys Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 05.11.03, 12:55
      WItajcie!
      Jeśli któraś z was mieszka w Kwidzynie, polecam dr.Kozłowskiego. Przyjmuje w
      poradni dla Kobiet "Femina". Na ul.Kołłątaja.
    • annmarie KRAKÓW - poszukiwany dobry ginekolog-endokrynolog 06.11.03, 15:57
      Dziewczyny, jeżeli znacie takiego - będę baaardzo wdzięczna za namiary.
      Pozdrawiam
      Aneczka
      • ewamyk Dr Mazanowski W-wa Ursynów 06.11.03, 18:37
        Polecam Wam Dr Mazanowskiego, gabinet ul. Grzegorzewskiej 3 (stacja imielin)
        Kompetentny, delikatny. Prowadził moją ciążę, odbierał poród i jestem z Niego w
        100% zadowolona.
        • pepsi3 Re: Dr Mazanowski W-wa Ursynów 06.11.03, 22:49
          czy znasz do niego telefon?
          kiedy przyjmuje?
          w jakim szpitalu pracuje?
        • brn Re: Dr Mazanowski W-wa Ursynów 17.11.03, 22:25
          Zdecydowanie odradzam.
          Jest niedelikatny (nikt mnie tak brutalnie nie badał).
          Nie wiem, czy jest tam możliwość zrobienia USG, w każdym razie mi go nie
          zrobił. Kazał mi odstawić wszystkie leki i zachodzić w ciążę, pomimo mojego
          stwierdzenia, że jeszcze dziecka nie planuję. Targana rozterkami poszłam do
          innego lekarza, który natychmiast wysłał mnie na operację (okazało się póżniej,
          że wykonaną w ostatniej chwili).
          • Gość: mariola Re: Dr Mazanowski W-wa Ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 05:07
            kobieto co ty wypisujesz za glupoty. dr. Mazanowski jest bardzo
            delikatny, robi wszystkie badania u siebie w gabinecie.Jest przemily
            wrecz ,prowadzil mnie do operacji, operowal i jestem pod jego
            kontrola. Na sile nikomu nie kaze zachodzic w ciaze.moze jeszcze
            napisz ze chcial ci on dziecko zrobic? mogl ci zasugerowac jedynie
            zebys zaszla w ciaze,ze wzgledu na twoje dobro.
            • Gość: ja Re: Dr Mazanowski W-wa Ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:21
              w zupełnosci sie z Toba zgadzam, na pierwsza wizyte poszłam własnie
              do dr Mazanowskiego a jak wiadomo pierwsza wizyta to ogromny stres a
              on był bardzo sympatyczny miły i delikatny. polecam doktora
              wszystkim pania
              • iwnax Re: Dr Mazanowski W-wa Ursynów 27.09.07, 21:48
                dr Bartosz jest ok
              • iwnax Re: Dr Mazanowski W-wa Ursynów 27.09.07, 21:50
                dr bartosz jest ok
      • bena7856 Re: KRAKÓW - poszukiwany dobry ginekolog-endokryn 11.11.03, 11:20
        Jestem pacjentką dra med. Mirosława Szlachcica, który przyjmuje w OSTEOMEDzie
        [Kraków, ul. Kazimierza Wielkiego 57].
    • maja_e Szukam w Bielsku - pilne!!! 11.11.03, 02:33
      Proszę o jakis dobry namiar w Bielsku - Białej.
      Pozdrawiam. Maja.
    • tesska Gdansk ? ok.Os. Kielpino,Swietokrzyskie, Kokoszki 11.11.03, 12:26
      lub okolica.
      Poszukuje tam lekarza ginekologa, prywatnie lub w przychodni.
      Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka