Gość: Mała Mi IP: 212.244.180.* 22.06.05, 17:38 Zastanawiam się, czy można. Jeśli jedynym problemem jest ewentualne osłabienie, to nie ma sprawy, ale obawiam się, czy wynii nie będą w jakiś sposób zafałszowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: Pobieranie krwi (do badania) podczas miesiącz 22.06.05, 18:54 To nie kwestia osłabienia, w czasie okresu pewne parametry krwi się zmieniają i uzyskane wyniki są niemiarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Pobieranie krwi (do badania) podczas miesiącz 22.06.05, 18:59 joisana napisała: > To nie kwestia osłabienia, w czasie okresu pewne parametry krwi się zmieniają i > > uzyskane wyniki są niemiarodajne. Nie slyszalam o tym,nigdy zaden lekarz nie uprzedzal o tym.O gorszej trwalej ,farbowaniu wlosow podczas okresu ,kiszeniu ogorkow czy wogole zaprawach powszechnie sie slyszy,ale o badaniu laboratoryjnym krwi jakem stara pierwszy raz.Czy mozesz cos wiecej joisana na ten temat.Np zwykla morfologia,watrobowe czy cukier tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Pobieranie krwi (do badania) podczas miesiącz IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 23.06.05, 09:53 W trakcie miesiaczki na pewno zmienia sie krzepliwosc krwi. Nie wiem jak z innymi parametrami, ale krzepliwosc jest mniejsza. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: Pobieranie krwi (do badania) podczas miesiącz 22.06.05, 23:18 wg infomacji lekarskiej pod koniec miesiączki spokojnie, a jak nie masz obfitych krwawien to i podczas całej. Tak mi powiedział lekarz kiedy go pytałam dokładnie o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś