basiaczekb Re: IVstopień czystości pochwy 05.07.05, 23:47 IV stopień oznacza obecne zakażenie bakteryjne w pochwie, wymagające leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: IVstopień czystości pochwy 13.07.05, 20:57 Nie chcę cię straszyć ale wpisz w jakiejkolwiek wyszukiwarce hasło :cytologia i poszukaj interpretacji wyników a najlepiej skontaktuj się z lekarzem gin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.elpos.net / *.elpos.net 13.07.05, 21:02 Nie czekaj tylko lec do onkologa,4 stopien oznacza przewaznie raka !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena385 Re: do 1mzety 13.07.05, 21:07 Cytologię mam II grupę natomiast czystość pochwy IV grupę.Byłam u gina i powiedział iż IV grupa gdyż nie mam dobrych bakterii w pochwie.zaleciłlaktovaginal inaczej pałeczki kwasu mlekowego i wwszystko powinno wrócić do normy.1 mzeta chyba pomyliłaś cytologię z czystością pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.chello.pl 13.07.05, 23:43 1mzeta napisała: > Nie chcę cię straszyć ale wpisz w jakiejkolwiek wyszukiwarce hasło :cytologia i > poszukaj interpretacji wyników a najlepiej skontaktuj się z lekarzem gin. a ty sobie sprawdź w necie, czy cytologia to to samo, co stopień czystości pochwy... Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: IVstopień czystości pochwy 16.07.05, 13:08 racja jest jak dupa, każdy ma swoją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatana Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:17 ale asi jest zasrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonda Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:28 Ty chyba dupę masz w miejscu mózgu. Jak nie widzisz różnicy między stopniem czystości a cytologią, to nie zabawiaj się w wielkiego doradcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka-łódź Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:40 a co oznacza 3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka-łódź Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 18:34 -pomoc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka-łódź Re: IVstopień czystości pochwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:42 świetne ))) Odpowiedz Link Zgłoś