ponurak10 12.07.05, 15:00 potrzebuje pomocy!mimo ze domowe testy ciazowe i dwa robione w laboratoriu testy krwi wykazaly wynik negatywny nadal nie dostaje okresu!lekarz jest na zwolnieniu...sama juz nie wiem co robic...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Ciaza?????????? 12.07.05, 15:04 a niby jak mamy ci pomóc? zapewnić, ze nie jesteś w ciązy? a skąd możemy to wiedzieć? nawet nie napisałaś, czy współżyłaś w dniach płodnych bez zabezpieczenia albo ze łykasz pigułki nawet nie wiemy, o ile spóźnia ci się okres masz tylko jednego lekarza w okolicy? idź do drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Ciaza?????????? 12.07.05, 15:28 Idx do drugiego lekarza- dostaniesz penie coś na wywołanie okresu i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ciaza?????????? 12.07.05, 16:19 czekać albo znaleźć innego lekarza i wziąć coś na wywołanie @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Ciaza?????????? IP: *.net.autocom.pl 12.07.05, 22:08 Już pytałam kilka razy,ale nie dostałam odp. Czy jak się dostanie okres (wywoła się lekami) to czy znaczy to,że w ciąży się nie jest?Test wyszedł negat.,ale robiłam go w południe.Okres skończył się 3 dnia rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ciaza?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:11 Gość portalu: napisał(a): Okres skończył się 3 dnia rano. i co????? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ciaza?????????? 12.07.05, 22:13 jeśli jest ciąża lek wywołujący miesiączkę podtrzymuje ją, jeśli ciąży nie ma lek powoduje okres (to pewnie Luteina lub Duphaston). Odpowiedz Link Zgłoś
cirri18 Re: Ciaza?????????? 12.07.05, 18:16 ja po odstawieniu plastrow czekam juz 2 miesiace na okres, dzisiaj zrobilam sobie test, 3 tygodnie temu bylam u ginekologa, w ciazy nie jestem, czy ktoras z was tez juz tak dlugi na okres czekala, jak dzialaja (bo wiem ze sa) tabletki na wywolanie okresu? Pozdrawiam! cirri Odpowiedz Link Zgłoś