Dodaj do ulubionych

podziekowania

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 13:22
Chcialabym podziekowac Pani Doktor za szybkie odpowiedzi na nasze pytania i
problemy.W innych portalach czeka sie duzo dluzej a czesto wcale nie widac
zainteresowania ze strony lekarzy(brak odpowiedzi)
Pozdrawiam Pania i wszystkich uczestnikow forum
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: podziekowania IP: *.polkomtel.com.pl 17.09.01, 15:31
      Dołączam się do podziękowań!Jestem mile zaskoczona tempem w jakim Pani Doktor
      odpowiada na nasze pytania a także szczegółowością odpowiedzi. Bardzo dziękuję
      i pozdrawiam, Joasia
      • Gość: Jagoda Re: podziekowania IP: 213.77.91.* 17.09.01, 16:10
        Ja tez bardzo dziekuje! Jest Pani niezrownana. Pani wiedza i chec niesienia
        pomocy bardzo mam pomaga. Mi osobiscie wiele razy Pani pomogla i dzieki temu
        uniknelam kilku nieprzespanych nocy. J
        • Gość: Zosia Re: podziekowania IP: *.BMJ.net.pl 17.09.01, 17:01
          Przyłączam się do podziękowań, Zosia
          • Gość: Ewa Re: podziekowania IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:14
            I ja dziękuję Pani Doktor za rzeczowe odpowiedzi.
            Już dużo razy bardzo mi Pani pomogła.
            Pozdrawiam.
            PS. Czy tak często pracuje Pani w nocy z konieczności, czy tak Pani jest
            wygodniej?
            • Gość: Mysz Re: podziekowania IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 20:01
              Dołączam się do podziękowań. Juz wiele razy mnie Pani uspokoiła. wink
              • Gość: mala Re: podziekowania IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 22:53
                i ja bardzo dziekuje jest pani cudowna za to ze wklada pani w swoje odpowiedzi
                wiele serca i zrozumienia dzieki pani jestesmy spokojniejsze jaka szkoda ze
                takich lekarzy jak pani monika jest niewiele ale jestem szczesliwa ze jest pani
                z nami pozdrowienia mala
                • Gość: marcia Re: podziekowania IP: 157.25.69.* 18.09.01, 08:18
                  Ja również dołączam się do podziękowań.
                  Jest to chyba najbardziej trafione forum.
                  Pozdrawiam
                  Marcia
                  • Gość: Masi Re: podziekowania IP: 195.136.36.* 18.09.01, 09:08
                    I ja także chciałabum podziękować za profesionalizm i uczucie, które Pani wkład
                    w odpowiedzi na nasze pytania. Wiem, że czesto pytania sie powtarzają a mimo to
                    nigdy nie zdażyło sie, że je Pani pomineła czy odpowiedział ogólnikowo.
                    Bardzo dziękuję
                    Masi
    • Gość: Esther Re: podziekowania IP: 193.131.186.* 18.09.01, 09:28
      I ja sie dolaczam - to forum jest rzeczywiscie wyjatkowe. Dowiedzialam sie
      wiecej na temat roznych kobiecych spraw niz podczas niezliczonych wypraw do
      ginekologow.
      Bardzo sobie cenie rzeczowa informacje ktorej nam p. Doktor udziela.
      Pozdrowienia, Esther
      • Gość: Darag Re: podziekowania IP: 195.116.92.* 18.09.01, 15:55
        Ja tez bardzo dziekuje, roznorodnosc watkow jest tak duza, ze nie musze zadawac dodatkowych pytan
        i wiele moge sie dowiedziec z listow innych uczestnikow forum.
        Pozdrawiam
    • Gość: Esther Re: podziekowania IP: 193.131.186.* 18.09.01, 09:28
      I ja sie dolaczam - to forum jest rzeczywiscie wyjatkowe. Dowiedzialam sie
      wiecej na temat roznych kobiecych spraw niz podczas niezliczonych wypraw do
      ginekologow.
      Bardzo sobie cenie rzeczowa informacje ktorej nam p. Doktor udziela.
      Pozdrowienia, Esther
    • Gość: Emi Re: podziekowania IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 10:54
      Dołączam się do podziękowań - moja ulubiona strona.
    • Gość: est Re: podziekowania IP: 148.81.118.* 18.09.01, 12:51
      Dolaczam sie do podziekowan! Dziekuje za pomoc, dziekuje za wiedze, ktora
      moglam zdobyc!
      • Gość: ania Re: podziekowania IP: 192.168.31.* / *.nasze.pl 20.09.01, 08:06
        Dołączam się do podziekowań ale mam też propozycje dla tych, którzy korzystają
        z porad . Otóż przed zadaniem pytania na forum sprawdźcie, czy wcześniej temat
        nie był juz dostatecznie wyjasniony komuś innemu. Napewno oszczędzi to cennego
        jak sądzę czasu pani doktor.Pozdrawiam.
    • Gość: Dorota Re: podziekowania IP: *.dialinx.net 20.09.01, 20:32
      Dziekuje Pani doktor wlasnie za to ze odpowaida Pani na kazdy list - nawet taki
      ktorego pytania sie powtarzaja. serdeczne podziekowania. D.
      • Gość: yen Re: podziekowania IP: 195.114.182.* 24.09.01, 11:17
        rowniez dziekuje. dzieki Pani odpowiedziom moja wiedza sie poszerzyla smile
    • monika.antepowicz Re: podziekowania 20.09.01, 21:39
      Moc podziekowań za miłe słowa. poczułam sie jeszcze bardziej zobowiazna do jak
      najdokładniejszych odpowiedzi. Pozdrawiam> AM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka