Dodaj do ulubionych

Bolące piersi przy tabletkach

IP: *.elcomp.com.pl 08.08.05, 12:20
Biorę Harmonet juz prawie 1,5 roku i jeszcze nigdy nie bolały mnie piersi, a
teraz bolą, tak jak kiedyś przed okresem. Dlaczego?
Miałyście tak?
Obserwuj wątek
    • Gość: asf Re: Bolące piersi przy tabletkach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 15:16
      Przy 3 opakowaniu Cilestu zaczely mnie bolec piersi, nie wiem czym to jest
      spowodowane, w przyszlym tyg ide do lekarza na wszelki wypadek...
    • lilith76 Re: Bolące piersi przy tabletkach 08.08.05, 15:27
      może pigułki podwyższyły prolaktynę?
    • Gość: wer zostaw to świństwo będziesz zdrowsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:04
      • Gość: anna_deszczowa Re: zostaw to świństwo będziesz zdrowsza IP: *.blng.qwest.net 09.08.05, 06:47
        mam podobny problem. od prawie trzech lat biore mercilon i od paru tygodni bola
        mnie piersi. moze ktos wie czy to normalne?
    • lidek0 Re: Bolące piersi przy tabletkach 09.08.05, 07:23
      Pewnie tabletki rozregulowały hormony. Nie ma co pytać czy to normalne tylko
      iśc do gina. Może mususz zmienic tabletki, ale najpierw sugerowąłabym badania
      hormonalne.
      • Gość: mała Re: Bolące piersi przy tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:41
        radzę odstawić, ból piersi przy tabletkach oznacza ze cos sie dzieje, ze nie
        pasuja organizmowi, ja po roku brania Coilest dorobiąłm sie torbieli w piersisad
        radze odstawic. Tabletka powinna byc tak dobrana ze tylko ja połykasz i nic
        innego cie nie interesuje, po prostu czujesz sie swietnie i nic cie nie boli.
        Jezeli jest inaczej nalezy odstawic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka