Gość: Tikurilla IP: *.elcomp.com.pl 08.08.05, 12:20 Biorę Harmonet juz prawie 1,5 roku i jeszcze nigdy nie bolały mnie piersi, a teraz bolą, tak jak kiedyś przed okresem. Dlaczego? Miałyście tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asf Re: Bolące piersi przy tabletkach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 15:16 Przy 3 opakowaniu Cilestu zaczely mnie bolec piersi, nie wiem czym to jest spowodowane, w przyszlym tyg ide do lekarza na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Bolące piersi przy tabletkach 08.08.05, 15:27 może pigułki podwyższyły prolaktynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer zostaw to świństwo będziesz zdrowsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_deszczowa Re: zostaw to świństwo będziesz zdrowsza IP: *.blng.qwest.net 09.08.05, 06:47 mam podobny problem. od prawie trzech lat biore mercilon i od paru tygodni bola mnie piersi. moze ktos wie czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Bolące piersi przy tabletkach 09.08.05, 07:23 Pewnie tabletki rozregulowały hormony. Nie ma co pytać czy to normalne tylko iśc do gina. Może mususz zmienic tabletki, ale najpierw sugerowąłabym badania hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Bolące piersi przy tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:41 radzę odstawić, ból piersi przy tabletkach oznacza ze cos sie dzieje, ze nie pasuja organizmowi, ja po roku brania Coilest dorobiąłm sie torbieli w piersi radze odstawic. Tabletka powinna byc tak dobrana ze tylko ja połykasz i nic innego cie nie interesuje, po prostu czujesz sie swietnie i nic cie nie boli. Jezeli jest inaczej nalezy odstawic. Odpowiedz Link Zgłoś