Gość: kasia IP: 217.153.29.* 18.08.05, 19:32 Obeszłam juz z 20 aptek i nigdzie nie ma. Czy komus ostanio udało sie kupic? Bardzo prosze o adres apteki. Najlepiej Mokotów albo Centrum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mogra1 Re: WARSZAWA - w której aptece dostane Minulet 18.08.05, 20:20 Witam. Mam 2 opakowania na zbyciu z terminem do 02.2007r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: WARSZAWA - w której aptece dostane Minulet IP: *.kig.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:53 Minulet = Femodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: WARSZAWA - w której aptece dostane Minulet IP: *.kutno.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 19:11 Była bym bardzo zainteresowana odkupieniem od ciebie tych tabletek.Jeśli je jeszcze masz proszę odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
edzi82 Re: WARSZAWA - w której aptece dostane Minulet 23.08.05, 19:51 Cześć Słonko, Adresów Ci nie podam ale pocieszę Cię, że na Śląsku ten sam problem.Na 30 aptek udało mi się dostać 1 opakowanie w aptece na uboczu. Jutro śmigam do lekarza i zmieniam tablety myślę nad femodemem bo ma ten sam skład a po minulecie się bardzo dobrze czułam. Pisałam do Wyeth ( producent Minulet) przytoczę ich odpowiedź na temat braków w hurtowni. "z przykroœcia informujemy, że trudnoœci z dostêpnoœci¹ Minuletu s¹ spowodowane problemami produkcyjnymi. Nastêpnej informacji o planowanym terminie dostaw i dostêpnoœci Minuletu nale¿y siê spodziewaæ 12 wrzeœnia.Za utrudnienia przepraszamy." Oni przepraszają a my się martwimy. Trudno stracą klientki, tak się nie robi z pigułkami, to nie są leki przeciwbólowe, że jest 100 zamienników. Pozdrawiam Cię gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś