agatkaros 22.08.05, 10:34 Drogie dziewczyny! Mam pytanie: które z Was biorą cerazzette i czy branie tych pigułek wpłynęło jakoś na Waszą wagę? Chcę poprosić gina o ten rodzaj antykoncepcji, a boję się, że przytyję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 Re: cerazzette a waga 22.08.05, 10:39 Ja na razie chudne na potege. Jem 3 opakowanie i waze mniej o 2.5 kg niz przed ciaza. Moja kolezanka jeszcze bardziej schudla. Takze jezeli chodzi o wplyw na wage, to raczej in minus Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: cerazzette a waga 22.08.05, 12:23 ja brałam cerazzette 16 miesięcy (zmieniłam je miesiąc temu) i moja ginekolog za każdym razem mówiła: "szkoda że panin ie tyje na tych tabletkach" z jak ostatnio chciałam się zważyć to mi powiedziała, że waga ujemnych wartości niepokazuje... waże 52 kg, o 2 mniej niż przed ciążą Odpowiedz Link Zgłoś
myszorek5 Re: cerazzette a waga 22.08.05, 13:13 ja kończę pierwsze opakowanie i też na razie chudnę.Jestem dwa miesiące po porodzie i po 20kg nadwagi już nic nie zostało - ważę tyle co przed ciążą Odpowiedz Link Zgłoś
myszorek5 Re: cerazzette a waga 22.08.05, 14:22 tzn. nie chudnę po tabletkach, tylko po nich nie tyję Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: cerazzette a waga 22.08.05, 15:03 a u mnie waga bez zmian. Biore 3 opakowanie ale od 2 miesiecy nie spadalam ani grama. Moze dlatego ze to drugie dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś