Gość: iwona IP: 80.54.200.* 26.08.05, 21:11 Witajcie...W poniedzialek wzielam ostatnia pigulka Rigewidon i dzisiaj jest piatek a ja nie mam miesiaczki...Napiszcie czy ktoras z Was tam miala i czy to jest powod do niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna_deszczowa Re: brak miesiaczki IP: *.blng.qwest.net 27.08.05, 05:19 przeciez dopiero minely trzy dni bez pigulki, jutro dostaniesz okres :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olololo Re: brak miesiaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:36 nie martw sie ja przy pierwszym opakowaniu tabletek okres dostałam dopiero w niedziele czyli w przed dzień zaczęcia nowej seri. potem juz jak w zegarku co czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_kasia Re: brak miesiaczki 27.08.05, 17:41 nie martw sie ja np. bralam Harmonet i przez 3 m-ce wogole nie dostalam miesiczki moj organizm musial sie przyzwyczaic do tabletek potem wszystko sie unormowalo jak zmieniłam tabletki na Logest pozdrwiam i 3maj sie ciepło Odpowiedz Link Zgłoś