Gość: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:10 Ile stosunków dziennie moze odbyc wasz partner?. Mój tylko jeden, a wszedzie piszą ze zwykle klilka. Czy cos jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_kasia Re: Liczba stosunków 28.08.05, 10:12 to zalezy od mężczyzny i jego organizmu, moj potrafi nawet 3 razy sie ze mna kochać, no oczywiscie w ciagu jednego dnia lecz z odstepami tylko ze dluze musze sie starac o erekcje ale później za to dłuzej potrafi wy3mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deni-mir Re: Liczba stosunków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:27 O rety to jakich wziernikow używaja wasi ginekolodzy .Czy sa takie rozmiary???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Liczba stosunków IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 14:39 oj biedna zazdrośnico... tak mi przykro, ale może kiedyś spotkasz faceta, który będzie mógł częściej niż raz w tygodniu przez dwie minutki... ajajaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deni-mir Re: Liczba stosunków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:23 Gość portalu: fg napisał(a): > oj biedna zazdrośnico jesli juz to zazdrośniku!!!!ale mylisz sie bo to nie w tym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Liczba stosunków IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 20:15 No to powiedz w czym. Uprawianie często seksu z jednym partnerem ma wielce szkodliwe skutki dla mojej pochwy? Masz dziewczynę która nie daje Ci częściej jak raz na tydzień i dorabiasz do tego ideologię? Wyjaśnij mi to, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: Liczba stosunków 28.08.05, 23:00 Chyba kolega uwierzył w jakieś bzdury, że wielkość pochwy jest wprost proporcjonalna do ilości odbytych stosunków. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fb Re: Liczba stosunków IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 12:48 3 razy (rano, popoludnie i na wieczor), bylam zachwycona Czasami potrafi dwa razy z rzedu, jesli zrobi miedzy jednym a drugim razem 10minutowa przerwe. Ale takie sytuacje są raczej rzadkie, za to ile sie je potem pamieta:] Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marty Re: Liczba stosunków 28.08.05, 14:03 Myślę, że jest to sprawa indywidualna każdego mężczyzny i nie należy dopatrywać sie w tym czegos nieprawidłowego. Mój mąz może kilka razy dziennie (a 3 to juz na pewno) i to niemal każdego dnia, w krótkich odstępach też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Liczba stosunków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.05, 19:18 Coś jest nie tak, może ma kogoś na boku? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Liczba stosunków 28.08.05, 20:46 > Ile stosunków dziennie moze odbyc wasz partner?. Mój tylko jeden, a wszedzie > piszą ze zwykle klilka. Czy cos jest nie tak? rany boskie... to jakiś konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zBYCHU Re: Liczba stosunków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:42 to nie konkurs to licytacja ktora więcej chce i może. Odpowiedz Link Zgłoś