Gość: asia IP: *.toya.net.pl 02.09.05, 21:44 Chciałabym sie dowiedziec kiedy sa dni płodne a kiedy bezpłodne? Jak to sie liczy? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza każda by chciała wiedzieć ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:49 lepiej nie licz, tylko obserwuj www.kobietaintymna.atupartner.pl/antykoncepcja/jak%20ustalic.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: każda by chciała wiedzieć ;-) 02.09.05, 21:54 Każda może się dowiedzieć a w podanym przez Ciebie linku (z całym szacunkiem w większości uogólnienia i uproszczenia... nie warto czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: każda by chciała wiedzieć ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:58 z całym szacunkiem nie bedziemy przeciez dziewczynie wyliczac i wypisywć wypracowań niech przeczyta, z czym to się ogólnie je, a potem mam nadzieję - sama sięgnie do google'a i ksiazek mam nadzieję bo jak nie, to za chwilę będzie wątkek "czy jestem w ciazy" a linków jest dostatek www.google.pl/search?hl=pl&q=cykl,+ci%C4%85%C5%BCa&spell=1 albo www.google.pl/search?hl=pl&q=cykl%2C+owulacja&lr= www.google.pl/search?hl=pl&q=dni+p%C5%82odne&lr= może czytać do rana Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: każda by chciała wiedzieć ;-) 02.09.05, 22:03 No to dalej z szacunkiem wcale nie jestem pewna, czy Twoja nadzieja ma uzasadnienie i dziewczyna sięgnie do książek (bo w googlu może znaleźć następną ogłupiającą "intymną kobietę" I dlatego uważam, że jeśli sie już coś poleca, to rzetelnie, bo "jak nie, to za chwilę będzie wątkek "czy jestem w ciazy")) ela Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: każda by chciała wiedzieć ;-) 02.09.05, 21:59 Przestudiowałam dokładniej tę intymną kobietę - NIE CZYTAJCIE TEGO - to w więszości GŁUPOTY. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: dni płodne i bezpłodne 02.09.05, 21:51 Ale dlaczego chcesz to liczyć? Kalndarzyk to już historia, miał ze 20% zawodności. Jeśli chcesz nauczyć się ROZPOZNAWAĆ dni płodne i niepłodne, to o niebo lepsze (około 1% zawodności) są metody objawowo-termiczne: np metoda rotzera, czy angielska. Tu się wszystkiego dowiesz (w linkach i na forum): forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 Odpowiedz Link Zgłoś