Dodaj do ulubionych

Wypadanie włosów

IP: *.eranet.pl 22.09.05, 19:29
W lipcu tego roku miałam operację (pełna narkoza).Od tego czasu bardzo
wychodzą mi włosy.Piłam już REVALIT ale oprócz tego że zaczęły mi szybko
rosnąć i zaczęłam "zarastać" oraz problemów żołądkowych nic nie
pomogło.Pomocy!
Obserwuj wątek
    • 5_monika Re: Wypadanie włosów 22.09.05, 19:33
      mnie kiedyś pomógł szampon NISIM, jest też odżywka.Niestety drogi
      Pozdrawiam
      • Gość: Myszka Re: Wypadanie włosów IP: *.eranet.pl 22.09.05, 19:40
        Boję się że sam szampon nie pomoże ale dzięki za odp.
    • ulus5 Re: Wypadanie włosów 22.09.05, 22:43
      witam
      a może po prostu brakuje Ci jakiegos składnika czy witamin. Ja miałam identyczny
      problem z wypadaniem włosów, myslałam ze po tygodniu zostanę łysa. Zrobiłam
      sobie specjalistyczne badanie "Analiza mikroskopwa włosów". Badanie nie należy
      do najtańszych, czeka sie ok 3 tyg ale warto. Wykazuje w nim jakich toksyn masz
      za dużo lub jakich składników za mało. Ja miałam bardzo niski poziom żelaza co
      wyszło w tym badaniu (natomiast z krwii było wszystko ok). Miesiąc brania
      tabletek żelaza i jest już w porządku. Dodatkowo stosuję szampon Dermena.
      Pozdrawiam
      • Gość: mika Re: Wypadanie włosów IP: *.chello.pl 23.09.05, 02:54
        To badanie to jedno wielkie naciągactwo--rozmawialam z uczciwym lekarzem i on
        powiedział że to kłamstwo wierzę mu bo byłam cięzko chora i wydawało się że to
        badanie mi pomoże robiłam w 2 różnych lab te same włosy i za każdym razem co
        innego im wychodziło,lekarz powiedział że to wielka podpucha,a propo żelaza
        jesli Fe ogólne jest ok trzeba zrobićTIBC totalną zdolność wiązania żelaza
        która pozwala wykryć niedobór zanim pojawi się on we krwi.Do Ulus oczywiście
        pewno wcisnęli Ci preparaty NUTRILITE????o naiwności
        • ulus5 Re: Wypadanie włosów 26.09.05, 15:32
          Nie, zażywałam tylko żelazo. Po miesiącu wszystko wróciło do normy. Jednak nie
          uważam żeby była to ściema gdyż włos posiada najdłuższa historię stanu zdrowia,
          i dzięki takiemu bdaniu można wiele sie dowiedzieć.
          Pozdrawiam
      • Gość: gea Re: Wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:34
        ja polecam metody naturalne, czyli wizyte u "mojego mnicha". Mnie wyleczyl z
        czegos, na co lekarze przez lata nie mogli znalezc srodkow. Przyjmuje w Wawie
        na Myslowickiej 2a. Kto chce, niech wierzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka