Dodaj do ulubionych

Fervex + tabletki anty

IP: 81.168.209.* 08.10.05, 09:14
Zaczełam brać tabletki (Regulon) w czwartek i niestety również z tym dniem
złapało mnie jakieś przeziębienie.Myślałam, że mi przejdzie..ale niestety.
Muszę jakoś wspomóc organizm w walce z przeziębieniem i piję Fervex
2xdziennie. Niestety ani w ulotce od tabletek ani od Frervexu nie jest
napisane czy to jakoś ze sobą koliduje czy nie. Dzisiaj jest sobota no i do
lekarza nie dodzwonię się...może któraś z Was wie??
Obserwuj wątek
    • Gość: ehhhh Re: Fervex + tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 11:20
      o ku.... to moze byc jakas kolidacja??? ja pilam coldrex uncertain/
      • Gość: karinka Re: Fervex + tabletki anty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.05, 11:28
        Właśnie sama nie wiem i dlatego pytam....
        • Gość: gosc Re: Fervex + tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 11:29
          a do ulotki zajrzały?
          • Gość: ehhhh Re: Fervex + tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:24
            zajrzaly i wiesz co tam pisze? ,,skonsultuj sie z lekarzem" a nie bede latac po
            lekarzach za kazdym razem gdy zechce wziac rutinoscorbin ..
            • Gość: gosc Re: Fervex + tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:27
              na ulotce Fervexu jest napisane "jeśli bierzesz pigułki - skonsultuj się z
              lekarzem"?
              • Gość: karinka Re: Fervex + tabletki anty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.05, 13:22
                Przecież napisałam wyżej, że ani w ulotce od tabletek ani od fervexu nie jest
                nic napisane na ten temat, a to chyba jasne, że jeśliby było to bym nie pytała.
                Więc prosze bez głupich komentarzy jeśli ktoś nie wie, to niech nie pisze.
                • Gość: K Re: Fervex + tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 13:48
                  Na każdej ulotce od lekarstw są wypisane wszystkie interakcje z innymi lekami i
                  alkoholem, jeżeli na ulotce Fervexu nie ma nic o interakacjach z tabletkami
                  anty, a na ulotce anty o interakacjach z lekami tyou fervex (czyli o ile dobrze
                  pamiętam zawierającymi paracetamol) to znaczy to, że żadnych interakacji nie ma
                  i bez obaw można zażywać obydwa leki równoczesnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka