Dodaj do ulubionych

rigevidon a plamienie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:42
wzielam ósmą tabl rigevidonu,pierwszy raz zazywam tabl anty, pierwsza tabletke
zazylam pierwszego dnia miesiaczki,okres sie skonczyl a teraz osmy dzien a ja
mam brazowe plamienie w niewielkich ilosciach,miala tak ktoras?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna_deszczowa Re: rigevidon a plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:43
      to normalna reakcja organizmu na pierwsze opakowanie, przeczytaj ulotke
    • Gość: K Re: rigevidon a plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 08:13
      Już o tym pisałam na forum, plamienia mineły u mnie po 13 tabletce.
      • Gość: K Re: rigevidon a plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:13
        I jeszcze jedno- teraz biorę drugfie opakowanie i żadnych plamień już nie mam,
        a okres w przerwie był krótszy i duzo mniej obfity niż zawsze, więc nie masz
        się czym martwić.
      • Gość: madzia20 Re: rigevidon a plamienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:12
        dzieki dziewczyny
        • Gość: Gosia Re: rigevidon a plamienie IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.11.05, 17:20
          .. wła$nie dzi$ byłam u lekarza innego niz zwykle i bardzo krytykowal Rigevidon,
          ktory lykam chyba z rok... dopytajcie sie u swoich lekarzy, czy moze lepiej
          dobrac tabletki.... ja bede pytala dalej, bo do tej pory niewielu krytykowalo...
          szkoda, ze lekarze to nie nadludzie i ze tez moga sie mylić... ;-/
    • Gość: basia Re: rigevidon a plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:26
      tak ja ma tak samo takze mam 8 dzien niewielkiego krawawienia ..sama nie wiem
      co sie dzieje
    • Gość: majka61 Re: rigevidon a plamienie IP: *.aster.pl 11.11.05, 21:17
      Lekarze będą zawsze krytykować cos, z czego nie mają zysku. Rigevidon jest przecież refundowany, więc co za interes go przepisywać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka