kasia9683 11.11.05, 21:36 Cześć. Jestem w ciąży. Prawie od samego początku ciązy mam swędzenie w okolicach narządów rodnych. Dlaczego? Jak się z tym uporać? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martta Re: ciąza IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 11.11.05, 21:44 kasia9683 napisała: > Cześć. Jestem w ciąży. Prawie od samego początku ciązy mam swędzenie w > okolicach narządów rodnych. Dlaczego? Jak się z tym uporać? jesteś w ciązy i byłaś w ogóle u lekarza? a jeśli byłas to czemu nie powiedziałaś że cie swędzi?? prawdopodobnie masz grzybice wiec gin nieunikniony bo na własną ręke tego do końca niewyleczysz Odpowiedz Link Zgłoś
anika27 Re: ciąza 12.11.05, 13:10 To sie zdaża, że w czasie ciąży łatwiej złapać jakieś zapalenie. Idź do lekarza to przepisze Ci jakieś globulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria94 Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:03 Ja miałam tak samo. Od początku ciąży grzybica i to potworne swędzenie. Bylam u gina ale wtedy powiedziałam mu że mogę być w ciąż ale nie muszę i zalecił kupienie Lacovaginalu (odpowiednik lakcidu więc krzywdy nie zrobi) stosować 1 kapsułke na noc jak również irygacje Tantum Rosa oraz powiedział że do 12 tygodni w zasadzie nie można tego leczyć rzadnymi lekami Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś