kiciunia_kicia 12.11.05, 19:22 Mam problem..okres dostaje zawsze regularnie,pod koniec miesiaca,a dzisiaj patrze i normalnie jakies krwawienie mam...Juz sie boje.. Do lekarza narazie nie pojde z tym krwawieniem..Prosze o pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 20:35 Prosze,pomozcie!!! Nikogo tu nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: spoko IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 20:45 no cóż,zdzarzył ci się ten pierwszy raz ... może cykl sie skrócił bo był bezowulacyjny ,może to albo tamto ,nie martw się na zapas to nic takiego ze za wczesnie ,martwić się można że wogóle nie ma krwawienia (to najczęsciej nas wytrąca ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: spoko 12.11.05, 20:47 No tak,jak nie ma krwawienia,to juz w ogole.. Ale widzisz,pierwszy raz mam cos takiego.. Boje sie,zeby to nie była zadna oznaka ciazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Pytanko..problemik IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 20:51 idż do lekarza jesli to krwawienie będzie się nasilało lub przedłuzało ,zdarzyło mi sie ze właśnie w 12 dniu cyklu występowało krwawienie i po kilku dniach ustapiło ,w kolejnym miesiacu to samo ,jak w trzecim miesiącu znowu miałam ten problem lekarz zdecydował na wyłyzeczkowanie a było to na tydzień przed moim ślubem , jako rozpoznanie otrzymałam dgn.nieprawidłowe krwawienie maciczne jako powód zaburzenia hormonalne , po tym zabiegu nie zdzarzyło mi sie nic takiego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 20:57 Boze... pójde,pójde,ale jak mi sie skonczy to krwawienie.. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Pytanko..problemik IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 21:15 najszybszy sposobem pozbycia się lęków (ciążowych) jest zakup za 13-15 zł, wiem ze co miesiac sponsorować firmy produkujace testy to może nie dla kazdego ale nasze nerwy tez nie są że stali , ja już kończę swoje zdolności prokreacyjne ale to nie znaczy ze nie mam problemów ,ciągle mi się coś przesuwa w róznych kierunkach ,nawet w tym miesiacu pogalopowałam do apteki po test (okres spóźnił się 14 dni) Tak że muszę sponsorować inną firmę aby stresów jak najmniej (przynajmniej takich) na dodatek działanie lecznicze tych srodków też mi nie zaszkodzi(mam nadzieję) zachęcam do lektury forum - sporo sie dowiedziałam ,żałuję że jak zaczynałam swoje dorosłe zycie nie było się gdzie poradzić (ew.drętwe rubryki w przyjaciółce i kobiecie zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 21:49 Nie,no..Ja to powiedzmy "zaczynam" .. wlasciwie juz zaczelam jakies 1,5 roku temu sypiac z jednym facetem..Uzywamy najprostszej metody antykoncepcji i ani razu nas nie zawiodła..Poza tym zawsze sprawdzamy,czy wszystko jest ok.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 23:19 A jaka jest ta najprostsza metoda antykoncepcji, bo to bardzo interesujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:50 Prezerwatywy Odpowiedz Link Zgłoś