Dodaj do ulubionych

Pytanko..problemik

12.11.05, 19:22

Mam problem..okres dostaje zawsze regularnie,pod koniec miesiaca,a dzisiaj
patrze i normalnie jakies krwawienie mam...Juz sie boje.. crying Do lekarza
narazie nie pojde z tym krwawieniem..Prosze o pomoc..
Obserwuj wątek
    • kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 20:35

Prosze,pomozcie!!! Nikogo tu nie ma??
      • Gość: zz Re: spoko IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 20:45
        no cóż,zdzarzył ci się ten pierwszy raz ...
        może cykl sie skrócił bo był bezowulacyjny ,może to albo tamto ,nie martw się
        na zapas to nic takiego ze za wczesnie ,martwić się można że wogóle nie ma
        krwawienia
        (to najczęsciej nas wytrąca )
        • kiciunia_kicia Re: spoko 12.11.05, 20:47

No tak,jak nie ma krwawienia,to juz w ogole.. wink
          Ale widzisz,pierwszy raz mam cos takiego..
          Boje sie,zeby to nie była zadna oznaka ciazy..
    • Gość: zz Re: Pytanko..problemik IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 20:51
      idż do lekarza jesli to krwawienie będzie się nasilało lub przedłuzało ,zdarzyło
      mi sie ze właśnie w 12 dniu cyklu występowało krwawienie i po kilku dniach
      ustapiło ,w kolejnym miesiacu to samo ,jak w trzecim miesiącu znowu miałam ten
      problem lekarz zdecydował na wyłyzeczkowanie a było to na tydzień przed moim
      ślubem , jako rozpoznanie otrzymałam
      dgn.nieprawidłowe krwawienie maciczne
      jako powód zaburzenia hormonalne ,
      po tym zabiegu nie zdzarzyło mi sie nic takiego więcej.
    • kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 20:57

Boze...

pójde,pójde,ale jak mi sie skonczy to krwawienie..
      Dziekuje za odpowiedz.
      Pozdrawiam
      • Gość: zz Re: Pytanko..problemik IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 21:15
        najszybszy sposobem pozbycia się lęków (ciążowych) jest zakup za 13-15 zł, wiem
        ze co miesiac sponsorować firmy produkujace testy to może nie dla kazdego ale
        nasze nerwy tez nie są że stali ,
        ja już kończę swoje zdolności prokreacyjne smileale to nie znaczy ze nie mam
        problemów ,ciągle mi się coś przesuwa w róznych kierunkach ,nawet w tym miesiacu
        pogalopowałam do apteki po test (okres spóźnił się 14 dni)
        Tak że muszę sponsorować inną firmę aby stresów jak najmniej (przynajmniej
        takich) na dodatek działanie lecznicze tych srodków też mi nie zaszkodzi(mam
        nadzieję)
        zachęcam do lektury forum - sporo sie dowiedziałam ,żałuję że jak zaczynałam
        swoje dorosłe zycie nie było się gdzie poradzić (ew.drętwe rubryki w
        przyjaciółce i kobiecie zyciu smile

• kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 21:49

Nie,no..Ja to powiedzmy "zaczynam" .. wlasciwie juz zaczelam jakies 1,5 roku
          temu sypiac z jednym facetem..Uzywamy najprostszej metody antykoncepcji i ani
          razu nas nie zawiodła..Poza tym zawsze sprawdzamy,czy wszystko jest ok..
          • kocio-kocio Re: Pytanko..problemik 12.11.05, 23:19
            A jaka jest ta najprostsza metoda antykoncepcji, bo to bardzo interesujące?
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Pytanko..problemik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:50
      Prezerwatywy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka