Gość: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:20 Proszę doradźcie... Ostatnio odczuwam dziwny zapach śluzu... Jest taki mocno intensywny. Nie mam upławóe, nic mnie nie swędzi, nie piecze... Co to może być? (Właśnie odstawiłam tabletki, nie wiem, czy to może mieć związek). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: dziwny zapach... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:53 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bo.tak Re: dziwny zapach... :( 17.11.05, 08:52 zamiast sie obrazac ze ci nikt nie odpowiedzial to chwilke pomysl - moze nie wiemy? Moze trudno powiedziec po tym co napisalas? Moze warto zapytac lekarza? jaby bałha to nie byla sprawa, to on ci najlepiej powie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: dziwny zapach... :( 17.11.05, 07:34 Może to płodność powraca i pachnie Ci śluz estrogenozależny? Nie mam pojęcia, nigdy nie brałam pigułek. Obserwuj, co będzie się dalej działo. I nie obrażaj się na forum, może po prostu nikt nie ma takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: dziwny zapach... :( 17.11.05, 09:56 pachnie mdławo, kwaśnawo? zmiana diety, nowe potrawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: dziwny zapach... :( 17.11.05, 10:18 Może to być też jakaś infekcja. Lepiej pójdź do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś