Dodaj do ulubionych

Na co te tabletki??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:42
Na co lek o nazwie-lorahexal??Moj chlopak poszedl do lekarza sam i skonczylo
sie to tym, ze nie wiem nawet na co ma poszczegole, a nie znalazlam na necie.
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: fafik Re: Na co te tabletki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:48
      Gość portalu: baba napisał(a):

> Na co lek o nazwie-lorahexal??Moj chlopak poszedl do lekarza sam i skonczylo
      > sie to tym, ze nie wiem

A co? za głupi, zeby sie sam dowiedzieć na co cierpi, czy nie chce ci
      powiedzieć? Jeśli to pierwsze, to na ulotce będzie wszystko wyjaśnione.
      • Gość: baba Re: Na co te tabletki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:49
        A na co cierpi to ja wiem, ale chodzi o to, czy wykupowac ten lek czy nie, bo
        wiadomo jak to jest z lekarzami-powie sie im 2 objawy i oni juz reszte sobie
        dopasowujauncertain
        • agatka_to_ja Re: Na co te tabletki?? 22.11.05, 19:54
          to po cholere wysylalas go do lekarza, jak teraz podwazasz diagnoze i leczenie
          lekarza?
        • Gość: fafik Re: Na co te tabletki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:04
          No to po co wysyłałaś do lekarza? Sama go lecz, jak wiesz lepiej.
          • Gość: baba Re: Na co te tabletki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:06
            bo ja jestem 170 km od niego, to po pierwsze. a poza tym tez zawsze po
            przyjsciu do domu sprawdzam co lekarz mi przepisal, bo czesto bywa tak, ze
            wypisze wypisze da i do widzenia-nie daje szans nawet sie zapytac.
            • agatka_to_ja Re: Na co te tabletki?? 22.11.05, 20:09
              jak mu lekarz przepisal lek - niech nie dyskutuje, tylko wykupi i zażyje...
            • Gość: fafik Re: Na co te tabletki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:42
              A moze jednak dasz szansę i lekarzowi, i chłopakowi? Zawsze tak będziesz
              ingerować w zwiazki między nim a krawcem, panienką z warzywniaka? Zostaw mu
              trochę samodzielności.
    • aquarius1980 Re: Na co te tabletki?? 22.11.05, 20:26
      LoraHEXAL to inaczej Loratydyna - lek przeciwalergiczny.
      • Gość: biedronka Re: Na co te tabletki?? IP: *.chello.pl 23.11.05, 09:38
        wskazania: całoroczny lub sezonowy alergiczny nieżyt nosa, przewlekła pokrzywka
        idiopatyczna. leczenie objawów alergicznego zapalenia spojówek (świądu i
        pieczenia oczu).podawanie(wraz z innymi lekami)korzystne jest też w leczeniu
        ostrego zapalenia zatok (wskazanie niezarejestrowane w Polsce).stosowana
        profilaktycznie w okresie pylenia zmniejsza nasilenie objawów sezonowego
        alergicznego niezytu nosa i zwieksza liczbe dni wolnych od objawów.

zadowolona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka