Gość: KALINA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.05, 22:26 Witam ! Dziewczyny znacie dobrego seksuologa w Katowicach lub ościennych miastach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH 11.12.05, 09:37 Rozumiem, że sprawa jest pilna i dlatego krzyczysz? Proszę na przyszłośc tego unikać. Spróbuj zapytać też na tym forum, powinni być zorientowani: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka_a Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH IP: *.smstv.pl 11.12.05, 14:59 Dr Maciej Dokrzewski, Katowice.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALINA Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.05, 17:01 Czy mogłabyś podać na niego namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka_a Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH IP: *.smstv.pl 12.12.05, 12:42 Znajdziesz w książce tel. Jak nie-mogę poszukać. Ma gabinet w centrum Katowic.I gzieś dalej także. Pozdrawiam!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka_a Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH IP: *.smstv.pl 12.12.05, 12:44 Wrzuć w google. Sprawdziłam przed chwilką.Jest. ) Odpowiedz Link Zgłoś
sonimari Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH 12.12.05, 13:02 Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli można, czy pomógł Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka_a Re: SEKSUOLOG W KATOWICACH IP: *.smstv.pl 12.12.05, 15:35 Witam My mamy problem z rozpoczęciem współżycia,zalecił ćwiczenia.Reszta zależy od nas.Póki co jeszcze nam się nie udało niestety. Facet jest kompetentny,jest seksuologiem,andrologiem,ginekologiem również. Mam nadzieję,że Ci pomoże. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś